Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
olika78 #8658 üzenetére
"Offline" vásárlás, fizikai boltba már nincs ilyen 3 nap, 24 óra és hasonló, és hogy visszaviszem.
Napokban kértem állásfoglalást konkrét ügyben a
Budapest Főváros Kormányhivatala, Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály-tól.Ha "számlára" cégnévre (ev. bt. kft. stb.) vetted, (cég elszámolja),
még fogyasztó sem vagy, így fogyasztói jogaid sincsenek.Nagy áruházak általában mégis biztosítják ezt a jogot.
-
wihar123
aktív tag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Ez nem semmi, hogy az a (és ez már káromkodás)...
Vissza kellene vinned kicseréltetni.Az áthidaló megoldásban teljesen igaza van DM43nak!
A módszert az x960-980-ra ismerem így: a residenflash2 yfapp index.ini fájlban, ezt az útvonalat kell megadni (ha jó a vas ő is ezt írja be magának a betallózott dolog mentése után).
Példa a default settings boxban a sygic esetén :
[DefaultSetting]
GpsPath = \ResidentFlash\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe
Ezt elmentve a következő készülékindításkor már működik a navi ikon érintésekor.
Bizonyára megtalálod, mert mint írtad kártyáról működik és ebben az esetben valahogy így van regisztrálva:
GpsPath = \SDMMC\xxxxxxxxxx\xxxxxxxx.exe -
DM43
őstag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Régebben én is jártam így valamelyik Wayteq-kel (talán pont a 985-tel). Úgy oldottam meg, hogy a residentflash-ben levő (a nevét sajnos nem tudom) ini fájlba kézzel írtam be a navi program elérési útját. A pontos szintaktikára nem emlékszem, de egy kártyára tett bármilyen programmal ki tudod meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest