- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honda NT700
újonc
válasz
Pyttawrx #8399 üzenetére
Szia! Az indításkor belép, nem kér sem SD kártyát sem semmit. Ha belépek a menübe, azt írja, 1996-os a szoftver. A gyári oldalukon frissítettem, ha ráteszem a gépre azt írja, 2018-as minden térkép.
Én nagyon nem értek hozzá,szóval légyszi úgy írd le,hogy mit csináljak vele...
Vagy töltsek le az ncorról valami szoftvert?
Köszi a válaszod. -
válasz
Honda NT700 #8398 üzenetére
Gondolom az NNU-val csinálnád? Mikor elindítos és felismeri a navidat, mit ír ki melyik a legujabb térkép illetve nem-e kér hozzá sd kártyát?
-
Honda NT700
újonc
Sziasztok!
A héten vettem egy motoros navit. A típusa Navitel G550.
Akár hogy birkózom vele,a gyári oldalon elkezdi a frissítést, végigcsinálja és egy 1000 éves szoftvert indít el. Pl 25 évvel ezelőtt átnevezett utcát a régi nevén tudja.
Tud valaki segíteni,hogy lehet-e frissíteni, vagy egy normális navigációs programot hol tudok letölteni és hogyan.
Köszi a válaszokat. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem egy Android auto APK fájlt, először az én redmi 4x-emre. Azzal a telefonnal minden gond nélkül működött a program és rá is tudtam csatlakozni a kocsira.
Aztán rátettem egy redmi 5A-ra, az viszont már feltelepítés után ha meg akarom nyitni azt írja ki, hogy "Úgy tűnik, hogy a Google Play-szolgáltatások most nem működik.
Mi lehet a hiba?
Természetesen mindkét telefonon a legfrissebb miui és android van fent. -
bul07
nagyúr
válasz
Donki Hóte #8394 üzenetére
Öcsém 15 személyes buszba használja legtöbbet, ezért nézett 7"
Amúgy bazi nagy ez a 7" cucc videókat elnézve
Telefonjáról megossza a nettet az nem gond
Amúgy a Here térképeit le lehet tölteni így az megy net nélkül is
-
Nem látom, hogy ebben lenne 3G, vagy 4G egység, szóval ezen csak akkor futna online navi, ha folyamatosan adsz neki okostelefonról megosztott netet.
De ha ott az okostelefon a net kapcsolattal, akkor minek egy plusz navi készülék, hiszen tudsz navigálni a mobiltelefonon futó waze programmal is
-
Ezt a típust nem szeretm, mert androidos. De lehet rá tenni navi progit. Ha netes navit teszel rá (Waze) abban az esetben nagyon ez is, de kell hozzá net (mobil net). Ha offline navit teszel rá, akkor amelyiket megveszed ez kell rá play aruházból, vagy ha találsz jó ingyenest, akkor azt teszed rá. Kérdésedre a váálasz: igen azt jelenti.
-
bul07
nagyúr
Ismeri valamelyikőtök a WAYTEQ x995 Max készüléket?
WAYTEQ x995 Max 8GB Android GPS+Sygic Teljes Európa térképNavigáció oké biztos jó
De azt írja a leírása hogy
A Google Play áruházban több tucat navigációs térképszoftver közül választhat és közvetlenül a GPS készülékre töltheti le őket WiFi internetkapcsolaton keresztül.Ez azt jelenti hogy akár a Here vagy Waze alkalmazást is lehet rá telepíteni és azt használni navigációnak?
-
Esetleg rejtve sincs más? Igen Minden ott van az oldalon amit küldtél. Elvileg ha maga az eszköz ad képet, akkor csak térkép baja van. A szerelőnek csak annyit mondj, mikor ott a kocsi is, hogy csak fekete a kijelző, mióta reset történt. Esetleg még annyit csinálhatsz meg, bá rnem biztos hogy segít: Fullra áramtalanítsd vagy húzd ki az egység ből az áramkábelt, vagy akksiról le a kábel pár percig. Egy ötlet csak
-
Werkly
őstag
válasz
wihar123 #8387 üzenetére
Az az SD ami benne volt tuti nem eredeti! Valami mókolt lehetett. Nincs nálam a kártya amúgy! A gond az, hogy "nem találok térképet" felirat után már csak fekete képernyő van háttérvilágítással. Tehát a Win CE nem akar indulni vagy bootolni? Nem ismerem a rendszert! Első körben a fia állított el valamit úgy, hogy azóta nem navigált. Majd ezután jött ez a térképes mizéria. Tehát valószínű, hogy ezt én nem tudom neki megcsinálni. Ha van is kábele akkor is mit kezdhetek vele? Azért kösz de ez már nekem magas. Szerelő vagy hozzáértő tud valamit csinálni vele szerinted? Mit mondjak neki? Kösz!
-
wihar123
aktív tag
Viccelsz..., a kép szerint szinte minden lehetőség adott a gyógyításra. Ott van alul mindaz, mit említettem elérhetőség, csatlakoztatás, stb., ezen kívül ott a szerviz, ahol minden infót be lehet szerezni, ingyen, kivéve a gyári adatkábelt, ha az nincs, vagy nem kompatibilis a meglévő. Keresni kell egy Audi fórumot, van belőle bőven, ott is be lehet szerezni az infókat.
Audi A4Ha az eredeti SD-ről készítesz egyszerű másolással mentést és elküldöd, megnézem a rákfenéjét, hátha gyógyítható. Vigyázva dolgozz, nehogy megsérüljön az eredeti SD, mert drága mulatság...
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
bocsánat ha volt már, de én nem találtam a fórumban hasonló kérdést.
NNG 9.19.1 - Lehetséges-e "betanítani" útvonalakat a GPS-nek? Elképzelés az lenne, hogy bekapcsolom az útvonal tanulást, és utána ezt el tudom menteni, nevezni, később előhozni. Mit tudtok erről? Van ilyen lehetőség?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Belenyúltál, mint mackó a darázsfészekbe, mondom, amolyan okostojás szerepben, mert a nevezettből millió van és semmi konkrétat nem írsz a típusáról, hogy legalább rá lehetne keresni.Mi történhetett: Idegen térképcsere, egyéb belepiszkálás, Aut-ra állított betöltődés és "anyámtyúkja"...
Sok mindent tudni kell arról az elektronikáról, mindenek előtt a használatiját előkeríteni, az Install DVD-je is fontos lehet a helyreállításban.
Elvileg a PC kapcsolódhat az eredeti gyári adatkábellel, de működhet egy WinCe elérés SD-ről, FlashDrive (Peni), vagy a gyári install DVD-ről. -
Werkly
őstag
Új kérdés. Win CE 6.0 autós 2DIN-es NavPro készülék csak fekete képernyőt ad. Utolsó életjele nem találhatók térképek. Reset gombra másik SD kártyára sem reagál. Ha kiszedjük valami hard reset létezik? Vagy rá lehet "menni" notebookkal? CanBusos, USB csatija csak töltésre képes. Lehet valahogy reinstallálni az oprendszerét? Már ha ez a gondja! Kösz!
-
Werkly
őstag
Egy ismerősöm Audijában van egy NavPro DVD-s cucc Win CE 6.0 rendszerrel. Van SD kártyán Q1 2012 Navigon Europe "állomány". A fia valamit elnyomott és azóta nem jó. Nem mutat jelenlegi helyet és nem navigál. Amit én néztem laikusként az az volt, hogy mintha nem találna jelet. A GPS holdakat látja de amikor saját helyzet vagy navigálás lenne akkor valami GPS currently not (suffiecing?) vagy mit ír. Magyarul mintha nem tudna csatlakozni. Ez hardware gond vagy a kártyán lévő soft-ban sérült valami. Valamit tudnátok mondani erre? Köszi!
-
N.Tomi.
újonc
Sziasztok!
Segítség kellene Wayteq X985BT - hez. Kb 10 másodperenként kiírja: A GPS-vevő ki van kapcsolva. A save mappát töröltem, visszaállítottam mindent alapértékekre, a gépet is reseteltem, a sys txt-ben állítgattam a port és a baud értéket (majd kitöröltem a gps részt) egyik sem segített. Több programmal próbátam de hiába.
Ha valakinek lenne ötlete azt előre köszönöm.
-
gabor_01
senior tag
válasz
#05993472 #8373 üzenetére
Én személy szerint utálom az Igo Next kezelői felületét.
A Sygic talán jobban szokható és ráadásul eléggé ütemesen fejleszti a lelkes gárda.
Az ára meg lényegesen kevesebb. A fullos teljes világ csak 16,49 font.
Az Igot próbáld meg ennyiből megvenni (az összes térképpel) -
törölt tag
Jelenleg melyik GPS-applikációt érdemes megvenni a play áruházból? Melyik éri meg legjobban az árát? Jelzem csak magyarországra kell.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy WayteQ GPS-em, de eléggé karcos a kijelzője. Jó-jó, nem zavar, mert tényleg tudja azt, amit kell, de rohadtul zavar, ha ránézek használat közben. Ezt is lehet políroztani, mint a telefont? Vagy van valami más "olcsó" megoldás erre? És ha felpolíroztatom, akkor érdemes fóliát venni rá? Nem lesz "érzéketlenebb"? -
-
Danex
addikt
Üdv, kamionozáshoz keresnék GPS-t élhető áron. Előny lenne ha a későbbiekben a virágboltból is tudnék frissiteni, már ha értitek mire gondolok
Milyen opciók lehetségesek?
Előre is köszönöm!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Van egy Wayteq x950 a családban vésztartalékos navigációnak, de sajnos valami történt vele; pedig vésztartaléknak lett elrakva. Működőképesen igaz régi térképekkel, de használhatóan pakoltuk el a dobozába, most pedig egyszerűen nem talál műholdat, de még a navigáció program elindítása nélkül sem. Tönkremehetett benne az antenna, vagy valami szoftveres gondja lehet? Mit lehetne ezzel kezdeni illetve egyáltalán érdemes-e?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Volna egy GoClever Navio2 540 rettenet amire Magyar térképet szeretnék tenni, vadi új készülék, hazai vásárlású de nincs rajta itthoni térkép... Nem az enyém, csak megkértek, hogy segítsek, ha tudok.
Túrtam a netet, és ezt találtam, de nem akar felmenni rá a térkép. A licensz kulcs első 8 karakterét tudom csak kiolvasni a menüben, máshol nem találok ilyen adatot. A PC programjához elvileg az kellene.
Köszi!
T -
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
egy "balga" kérdés, megoldható, hogy egy Androidos mobiltelefon hangját bluetooth-al megosztani egy Androidos GPS felé, amely GPS egység transmitter-el továbbadja az autó hangszórójára?
-
Csöves
őstag
Androidos telefonon, hogy tudom a térképfájlt cserélni?
Laptoppal összekötve nem látom a file rendszert, míg a Windows-os Pda-n mindent látok TC-el.
Köszi. -
Ha megvan a file. esetleg nem tudsz a gps-ben kutakodni számítógépen keresztül? Ha van ott egy hasonló file azt kell lecserélni, de ha nem vetted meg akkor addig ne cseréld le. Mellesleg megjegyezném, hogy lehet érdemes lenne másik gps-t venni, ez már régi típus. De csak akkor érdemes, ha sokat használod. Wayteq ha olcsóbbat akarsz az a legjobb, ha márkásat, akkor tomtom, garmin pl
-
Orionk
senior tag
válasz
Pyttawrx #8351 üzenetére
Szia,
Köszi az eddigieket, de sajnos nem sikerül.Az én GPS-em egy BlueBerry 2go447 típus.
A gyártó oldalára érve ide jutok: BlueBerry 2go447 gyártói oldala
Ott viszont csak térképeket tudok letölteni.
Például Magyarország térképét letöltöm egy ilyen nevű fájl ként: hungary_osm.mca
Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni.A másik megoldás, amit javasoltál, hogy elmegyek az IGO gyártói oldalára: IGO gyártói oldala
Itt viszont nem tudok megint előre jutni, mert megpróbálnék úgy regisztrálni, ahogyan te is említetted a TomTom esetedben. Azonban regisztrációnál ki kell választani a saját készülékem gyártóját és típusát. BlueBerry gyártónál pedig nem lehet ezt a saját fenti eszközömet kiválasztani, sőt még hasonló sincs. Csak egyetlen fajta úgynevezett PA01-es készülék van BlueBerry alatt, de az nem az enyém.Lenne-e még valami javaslatod? Vagy esetleg más valakinek?
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest