- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
válasz
Viktor0610 #194 üzenetére
Értem, köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
Viktor0610 #191 üzenetére
Azt én is tudom, hogy a szoftverben van benne, csak mindig rosszul fogalmazok.
Igen erre gondoltam. Sőt nem is PDA-ról van szó hanem PNA-ről, most szeretnék venni egyet, csak azt nem tudom milyet.
Ha most veszek igo8-at akkor tudni fogok frissíteni a tavasszal megjelenő szoftverre, amiben van autópálya funkció is (IconX-ben azt hiszem ilyen van már)?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Nem sokat vagyok Pesten, de a PDA-ban szerepel az M0 és M3 összekötő, azt hiszem Ferihegynél, Vecsés közelében?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Ki, mit hallott az Iconx g400 készülékről? Tudom, hogy magyar, igo8+tmc. De azt is tudom, hogy az igo8 nem nagyon volt még tmc-vel, igaz maga a tmc szolgáltatás is gyerekcipőben jár. Megbízható készülék? Hol olvashatnék róla tesztet, itt nem fogják tesztelni? Köszi...
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Egy autós újságban azt olvastam, hogy az igo8 tmc nélkül ugyanolyan jó mint a garmin tmc-vel igaz ez? Igo8 támogatja a tmc-t? Mégvalami: ha a beállított cél mondjuk egy főútvonalon van és a másik oldalon található, záróvonal vagy balra fordulni tilosnál, akkor a navik miért nem úgy tervezik az útvonalat, hogy már egyből abba az oldalba navigáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest