Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Sziasztok!
Nem értek a mobilokhoz, ezért egy láma kérdés: jelenleg P8 lite telefont használok. Lehetőségem lenne eladni, de nem tudom, mire lenne érdemes váltani. P9, vagy P10 lite érdemes lehet?
Sokat netezek, levelezek vele és persze waze navigációnak és fánkosok ellen, de nem tudom éreznék e különbséget? Esetleg más készülők, 2 év hűséggel max 50k ig ráfizetve?[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
waithEard
őstag
válasz Pardise #43053 üzenetére
Másik: nagyon hasonló kivitelű tartóval próbálkoztam, és rettentően mozgott, lobogott az autóban.
Engem ez idegesített, bár nem esett le, nem engedte el a telefont."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
waithEard
őstag
Sziasztok.
Most vettem egy P9-et. P8 lite-ről váltok, 32 GB toshiba sd kártyát átraktam. Tökéletesen működik a telefonban, de ha rádugom PC-re, nem látom a fájl kezelőben. USB debugot bekapcsoltam. Mi a hiba?[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
waithEard
őstag
válasz icemad #43119 üzenetére
A telefonon USB : töltés - képek - fájlok lehetőség van. Egyik esetben sem jelenik meg semmilyen intézőben meghajtóként. Ha jól olvasom és értem, akkor elvileg megszűnt az USB mass storage támogatás android 7 nél.
A telefon nem rootolt, és más megoldást nem találtam. Jól értem, hogy ez az én problémám is?"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest