- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
Szia!
Az első sort nem értem.Androidon a beállításokban a fiókok menüben a google fióknál kapcsold be a kontaktok szinkronizálását. Ha több fiókod van, azoknál esetleg kapcsold ki.
Névjegyzék/tárcsázó apptól függően abban lehet másolgatni a telefonról fiókba, onnan-ide stb. Valamint ott lehet beállítani, hogy alapértelmezetten hova mentse az új kontaktokat.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
crok
nagyúr
-
coco2
őstag
Azóta kotorászok olyan irányban is, hogy lévén elég az értesítés csak olyankor, amikor a mobil és a laptop 10 méter távolságon belül vannak, talán létezik valami BT alapú alkalmazás összekötni a mobilt a win 10 laptoppal, és úgy küldeni az értesítéseket. Akkor legalább mobil netet sem használna még véletlenül sem. Olyan alkalmazást viszont egyenlőre nem találtam semmit
-
-
-
totron
addikt
Nincsenek saját kontaktjai, épp ez az: a telefonodéból szipkázza a társaságod. Ez a csilozófiája és ezen is lehet lepődni, mivel mást felételezne az ember, elüt a gyakorlattól. Nincs online fiókban tárolt névjegyzék, de még a chateket is exportálni kell, ha másik eszközön kívánod folytatni. Volt egy chatem/kontaktom, de a telefonkönyvben nem szerepel, most jól eltűnt vele kapcsolatosan minden, így szép. Nem éltem a az exportálás felajánlása pillanatában a lehetőséggel, többször meg nem ajánlja fel. Így megy ez újratelepítéskor/bekrepáláskor/eszközváltáskor.
A hívásengedélyt nem tudom, lehet, hogy backupként használná a GSM-platformot ha elégtelen a netelérés vagy épp nincsen. -
crok
nagyúr
Hívószám küldése nincs bekapcsolva a SIM kártyára, azt a szolgáltatónál lehet kérni / beállítani hogy a SIM küldje-e alapból vagy nem (Telekomnál pl. még mindig az az alapértelmezett hogy nem küld számot..) de szerintem ez a képes útmutató leírja hogy a tiedben hogy lehet ezt kényszeríteni a telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest