- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSB29
aktív tag
válasz quailstorm #44698 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Vagy elviszem akármilyen aluljárós szervizbe és a tesó megcsinálja egy tizesért, vagy egy buszjegyért/cigiért ?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Ezt a videót javaslom.
Szerencséd van, nem alaplapra van forrasztva, így cserélhető. Ettől még hőlégfúvózni és ragasztani kell.Az ár meg mindig állapotfüggő, hibátlanul 40k körül látom, de kicsi kereslet van rá.
Megbízható szervizt nem tudok ajánlani, egyik településről sincs információm.
[ Szerkesztve ]
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok!
Nem értek annyira a telókhoz, pc-s vagyok, nem tudom hova írjak. Abban kérnék segítséget, hogy hol érdemes javítani a telómat. A töltőt nem szokta érzékelni, csak ha beleerőszakolom. Több kábelt is próbáltam, nem azzal van a baj. Az usb csatlakozója lehet ferde, vagy törött.
SONY XPERIA E6653, kb 3 éves.
Mennyit ér ma a használt piacon ez a teló?
Köszi!
szerk.: ja Budapest, vagy Zalaegerszeg
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
üdv!
megtudná nekem valaki mondani, hogy hogyan hívják azt a vezetékes készüléket, amibe lehet tenni SIM kártyát?
kösziCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pube111
senior tag
Azt hogy lehet elérni hogy a telefonon a szöveg felismerő írásjeleket is tegyen a mondatok végére?
-
osm
újonc
válasz pube111 #44691 üzenetére
Akkor valamit benéztél mert itt letöltheted a legújabb verziót ingyen:
https://www.oruxmaps.com/OruxMaps7.4.22.apk
Magyarul beszél és ezért nincs a playen:
New version: OruxMaps v.7.4.22! (ONLY DONATE VERSION AVAILABLE IN GOOGLE PLAY, BECAUSE THE FREE VERSION "it has been removed from Google Play because it violates the payments policy") -
osm
újonc
válasz pube111 #44683 üzenetére
Az Orux még mindig ingyenes:
https://www.oruxmaps.com/cs/es
Itt van friss leírás az Orux és a Locus telepítéséről és turistatérkép is van hozzá:
https://turistautak.openstreetmap.hu/letoltesek.html[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Amazon appstore vajon miért nem akarja telepíteni a már meglévő appjaimat?
Felhőben van egy raklap appom. Rányomok, hogy install. Elvileg letölti, pár pillanatig írja hogy installing aztán semmi. Ez most "új" teló. Xiaomi redmi note 4. Ezelőtti telókkal nem volt gond. Igaz kb 1 éve használtam utoljára az accountomat.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
pube111
senior tag
válasz Aureal #44685 üzenetére
Ha érdekel még, van egy másik.
Magyar, free, offline.
Osmand [link]
Első indításnál állítsd be a tárolóhelyet az sd kártyára.
Ezután töltsd le a magyar térképet.Túratérkép telepítéséhez a bővítményekben kapcsold be az online térképek bővítményt.
Majd a bővítmény beállításában kapcsold ki az internet használata opciót.
ha már itt vagy, kapcsold be az útvonalrögzítés bővítményt is.
Nézd meg a tárolási helyet, majd zárd be a programot.
Töltsd le a magyar túratérképet.
térkép
weblap
Msold be a tároási helyen a tiles navű mappába.
Indítsd el a programot, térképbeállítások, rátéttérkép, válaszd ki a túratérképet.
Útvonal rögzítést jobb fent tudod bekapcsolni.
Bővítményekben tudod állítgatni.[ Szerkesztve ]
-
tazkir
csendes tag
Huawei P20
Sziasztok, Android 9 fut a telómon, de a naptár bekrepált, offline módban nem jelez és amikor megy a net rajta, akkor is ad-hoc jelleggel. Valamint bármilyen naptár alkalmazást töltök le így járok vele. Minta lenne egy naptár motor és bármit töltök le azt használja és nem megy az új alkalmazás sem.
mi lehet a gond?
köszi,
üdv -
pube111
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
válasz pube111 #44670 üzenetére
Ez jó (lenne) de nem riaszt a beállított időben, ha meg elindítom a programot, akkor meg írja, hogy van egy riasztás függőben, mutassa-e. Ha rányomok akkor adja a beállított riasztást
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Aureal
senior tag
Halihó!
Az android onboard Maps alkalmazása GPS elérhetőség esetén miért kér még helymeghatározáshoz internet hozzáférést is külön?
Másik kérdésem ebből következik, milyen GPS appot érdemes telepíteni, aminél nem kell a térképhez net kapcsolat?
Harmadik kérdésem elég speciális, de vmi olyan szoftvert keresnék igazából, amivel ha elmegyek kirándulni, lehet rögzíteni adott ponton a GPS koordniátákat és megrajzolná vmi színnel az útvonalat is amit bejártam (úgy értem folyamatosan rajzolná, nem csak megadott koordináták közt!), esetleg kiszámolná a megtett távot is... szóval létezik ilyen?
Nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Krampesz
tag
Sziasztok! Tanácstalan vagyok. Fateromnak vettem egy Oukitel K7 power telefont, ami két hónap után elkezdett vacakolni. Telenoros feltöltő kártyája van, amivel jelenleg nem tud a Telenor hálózatára csatlakozni, viszont másik telefonban működik a kártya, valamint az én előfizetéses vodás kártyámmal lazán működik a telefon. Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz bacsis #44668 üzenetére
1. És mit mond a gyerek? És megmondja az igazat?
2. Magyarul: a tisztítás smit sem garantál. Különösen nem, ha nem volt beázás...
3. Megnézném azt a tesztfehérkét, és ha nem lett belőle piroska, dokumentálnám alaposan, és igen nagyon verném a palávert a samuéknak. Azért még létezik fogyvéd és Békéltető is... -
pube111
senior tag
válasz pube111 #44669 üzenetére
Ez jobb.
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.tanyu.SmartAlarmFree
Van benne auto stop duration, úgy nem kell kinyomni.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Az összes telón van belül egy kis fehér tesztfelület. Piros lesz ha beázik. Azzal előtte meg lehetett volna nézni. Persze ha buzik pöttyintenek rá egy kis vizet és kész is...
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Baryka007
őstag
válasz bacsis #44661 üzenetére
Bacsiiis ! Jó érzés neked válaszolni na
De tárgyra térve, a beázás valóban ezt tudja produkálni. Ez még nem jelenti azt, hogy be is ázott. Sőt tovább megyek, amíg nem szedik szét addig ezt nem is tudhatják. Ha kapacitív gombok vannak rajta ( tehát nem mechanikus de nem is a képernyőből veszi el a helyet de érintés érzékelős ) akkor szalagkábel szakadása is lehet, mert azokhoz külön flexibilis kábel megy ki...
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok! Egy kis garanciáztatással kapcsolatos ügyben kérnék segítséget!
Kapott a gyerek karácsonyra egy Samsung Galaxy J6 készüléket, hivatalos üzletben vásárolva vadi újként.
Aztán egy szűk hónapja a kijelző alsó harmadán nem vette az érintést. Többen is javasoltátok, hogy vissza kell küldeni gariba, nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
Nos így is lett. Teltek múltak a napok\hetek, ma felhívtuk őket, hogy akkor mi a helyzet. Elmondták, hogy az üzlet nem szervizel készülékeket, ők csak tovább küldik a Samsung hivatalos szervizébe. ÉS ott az a döntés született hogy a készülék BEÁZOTT!!!! Nos... De ha fizetünk az üzletnek 6ezer Ft-ot, akkor elvégeznek valami tisztítást, ami az estek többségében segít...
A kérdésem az hogy ez mennyi igazságot tartalmazhat?
Illetve mit tudok tenni?
Most tényleg egy ekkora cég, mint a Samsung, ilyennel sumákol, hogy beázott? vagy esetleg az értékesítő üzlet szívózik valamit?
Köszi előre is -
dragonfx
veterán
hi!
galaxy m50nel mi a gond?
feltünően olcsó és mindent tud.
miér ne kapható?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
JoolsNOS
veterán
Köszi mindenkinek próbálgatom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Üdv, ismerősömnek cseréltem képernyőt egy Huawei mate 10 lite telefonon. A telefont összeraktam, bekapcsol rezeg LED is világít és az oprendszer is elindul mert ha gépre dugom felismeri és tudok a fájljaiban turkálni. És amikor merül kiadja a merülő hangját amit már a Huaweitől megszokhattunk. Szóval biztosan elindul és megy a telefon csak épp nincs rajta kép. Semmi korom fekete képernyő vár. Amint menet közben rádugom a másikat ( a régit ) azon van.
Ötlet ? RNE-L21 es verziójú a telefon, és ehhez a verzióhoz is rendeltem képernyőt ...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Olyan appot keresnék androidra, amit be tudok állítani pl napi 4-5ször, hogy figyelmeztessen. Tehát mint egy ébresztő. DE! Ne kelljen kinyomni, leokézni stb, csak egy rövid csippanás vagy akármi. Nem baj ha nem veszem észre pl a 4-5ből 2-t. Ne legyen nagyon feltűnő a lényeg az.
-
kory24
őstag
válasz mantequilla #44648 üzenetére
-
mantequilla
aktív tag
Nem tudjatok hany órakir mutatjak be ma a huawei p30-at? Nagyon varom mar
-
busman
veterán
Sziasztok! Google fotók,Drive kérdés:kitöröltem vagy 6000 képet ,de a tárhelyem nem növekedett...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
diox
tag
Konkrétan az a gond,hogy ha nem csinálsz semmit, nem használod a telefont és hívnak csak felül jelzi a kicsi telefonjelet és le kell húznod az értesítési fület,mert csak ott tudod kezelni a hívást kicsibe..lényeg az,hogy sosem látszik nagyba a hívás mint egy normális telefonon, hívnak név..és lehetőségek..
"mindenki okos, némelyek előre, mások utólag"
-
diox
tag
Tehát nem kis értesítésbe felül, hanem teljesbe ahol fel tudod venni le tudod rakni stb.(fullscreen)! Hátha így érthetőbb, a lényeg az,hogy ha hívják a telefont rezeg zenél de a felvételhez a felső értesítési sávba kell lépni és ott jelzi!
-
diox
tag
Hali! Adott egy Nokia 7.1 , ha érkezik rá hívás nem dobja fel csak kicsi értesítésbe, van valakinek erre valami ötlte?! minden értesítés be van kapcsolva! Messenger/ viber azonnal megjelenik "nagyba" ahogy kell! Eddig csak egy sima restarttal próbálkoztam...előre is köszi!
-
Pityu.
nagyúr
Ulefone power topikban is fel raktam a kérdést de ritka,hogy ott válaszoljanak ezért meg próbálom itt is.
Volt már valaki így?Ismerősöm állítása szerint az ulefone power 5-ösön se a vaku nem működik se a zseblámpa mód.Mikor anno én próbálgattam működött.Lehet ez valami szoftver gond?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
gistvan92
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak egy Xiaomi Redmi 5-je van, és pár napja a következő történt: Nem hall a másik fél inapp hívások közben. Ez a probléma jelen van viber és messenger esetében is. A hagyományos hívásokkal nincs gond, hallanak.
A telefon gyári állapotra vissza lett állítva, be vagyunk jelentkezve a google fiókkal. Az alkalmazásengedélyek rendben vannak, használhatják az appok a mikrofont. Mindkét alklamazás vissza lett állítva gyári állapotra is már, az sem segített. Slusszpoén, hogy viberen pl videóhívásnál van hang, csak sima viber callnál nincs. Bármilyen segítséget nagyon szívesen fogadok, googleztam kb 1 órát, és semmi..
'; drop table `users`;
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 530 telefont (Windowsphone) amit fejlesztés híján lassan már nem nagyon tudok használni.
Olvastam valahol hogy ezekre valahogy rá lehet telepíteni Android rendszert.
Tudnátok-e segíteni benne, hogy hogy kell csinálni, teljes értékű androidos telefon lesz?Mi lett az aplikációkkal? Nyilt forráskódú lettek a windows phone-os appok, vagy azok is teljesen megszűntek és már nem frissülnek? Vagy írnak még rá programokat?
Köszi.
-
törölt tag
válasz Robyka #44631 üzenetére
Mi ez, h "csak az adott országét"???
Nézd végig a frekvenciákat, amiket a teló tud, és amik Mo-n működnek, és akkor kiderül, működik-e. A független, az függetlent jelent.Szép is lett volna, ha a magyar telómban nem tudtam volna használni más országok kártyáit...
Tudtommal még ski sem vette magának a fáradságot, h országra kódoljon telót.+++
A link ugyan nem működik, de megtaláltam az ominózus részt. Sztem tökre félreértetted. Nem országokról van szó, hanem a voda helyi külön! cégeiről. Ergó simán csak függő v független telókról.[ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
Amennyiben angliából vennék telefont függentlent, azt tudom én itthon használni bármilyen simmel jól gondolom?
Leírásban ez volt.
brand new in box ,unlocked. Got it as replacement from insurance but got new phone already. Comes with everything in the box and 12months warranty. Collection IP332Dispatched with Royal Mail Special Delivery (TM) 1:00 pm.
GSM bolt is van hogy nem EU töltővel árulja a telókat itthon.Gyarkori kérdéseknél rákerestem: [link]
Vki állítása szerint: Ha kártyafüggetlen a telefon bármilyen kártyát belerakhatsz de csak az adott országét,ha meg nem kártyafüggetlen akkor csak azzal a kártyával megy ahol vetted tehát ha angliába veszel és nem kártyafüggetlen csak azzal fog menni itthon nem ez épp olyan mint ha egy t-mobilos sim kártyát raknál egy vodásba
-
-
crok
nagyúr
válasz #73820095 #44628 üzenetére
+1 a tárolás módjára: a Galaxy Spicámat 8 éve tettem le (Android 1.5-el vettem, 2.1-el tettem el) és még mindig jó az akkuja, még mindig használható készülék, egy lightweight böngészőből mindent is meg lehet vele oldani SOS helyzetben, Bluetooth OBDII diagra adom kölcsön néha-néha ha megszorul valaki és pl. hibakódot olvasni + törölni kell vagy elég ha alapadatokat kell csak nézni. De az eredeti iGO-val amit adtak hozzá még simán navigál, gyorsan magára talál.
-
AssAssynn
őstag
válasz #73820095 #44626 üzenetére
Szerintem kapásból úgy adják ki a "cégest", hogy abban van valami.
Egyébként a kettő saját közül csak az egyik volt a fiókban, a másikat állandóan használom, és jó is ha beindul, de kikapcsolás után nem sikerül újraindítani. Illetve most éppen sikerült, de ma már szó szerint századjára próbáltam.
Hogy tároljam akkor a nem használt készülékeket, hogy ne legyen bajuk?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
törölt tag
válasz AssAssynn #44620 üzenetére
Ha meg akarnak figyelni, akkor nem fogod észrevenni. Olyan plusz van beépítve a telóba, amin szoftvercsere sem segít. Az eredeti telót kicserélték egy uolyanra, de úgy, h még a karcolások is át vannak másolva. De van-e az illető ilyen fontos ember, h ilyen új telót szereztek nekije?
A fiókba betett telóknak meg tönkremegy az akksija, ha nem használod. Úh ha egyiket sem használtad, akkor még csak nem is véletlen, h nem egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Hosssszu #44621 üzenetére
És kajak nem figyeltem az arcképet.
Talán nincs köze hozzá, de azt tapasztalom most mindkét korábbi telefonomon, hogy kikapcsolás után nem akarnak beindulni. Látom a kezdőképernyőt, de aztán újra kikapcsol. Eddig semmi baja nem volt. A másik telóm pedig, ami egy éve a fiókban, kikapcsoltan pihen, az is ugyanezt csinálja, pedig azt is hibátlanul tettem el. Lehet csak véletlen egybeesés, de elég para ez most.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Hosssszu
őstag
válasz AssAssynn #44620 üzenetére
Hát az arcképed alapján a foglalkozásod rendőr, tehát kellene tudnod hogy hogy megy az ilyen megfigyelés, lehallgatás.
Véleményem az hogy másik ROM-ot kell a telefonra rakni (ha androidról beszélünk). Mert "elvileg" ROM csere után nem kellene hogy maradjon rajta semmilyen külső program.
De IMEI szám alapján szerintem a szolgáltatón át is megfigyelhetik, azt meg nem nagyon érdemes cserélgetni.De az FBI módszereit szerintem csak az FBI ismeri, tehát 100%-os megoldást csak ők tudnának biztosítani, amit gondolom nem fognak.
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Ha (mondjuk így) az egyik ismerősöm az FBI-nál dolgozik, és a telefonja folyamatosan megfigyelés alatt van, de új telefont kap a cégtől és a régit nekem adja (mert hát jó kis teló az), akkor mit és hogyan kell tegyek ahhoz, hogy 100%-ig kizárjam annak az esélyét, hogy később engem is megfigyeljenek a telefon használata közben?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
crok
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #44589 üzenetére
Szerintem nézd meg az átirányításokat:
szerintem elérhetetlen vagy nem válaszol átirányítás lehet rajta és olyan számra megy ami nem valós. -
kutga
nagyúr
válasz JimiGo #44616 üzenetére
Egyébként minden más tekintetben rendben van a készülék!
Én ebből a mondatból indultam ki.
Érdemes lenne a teló topikjában is feltenni a kérdést, szerintem hamarabb kapsz érdemi választ.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
JimiGo
csendes tag
Nem épp erre a válaszra vártam de köszi!
Kinőttem már abból hogy szimplán csak ez lenne fontos!
Kicsit gondold már magad ebbe a helyzetbe és akkor alkoss megfelelő választ. (Nem kevés pénz egy ilyen! )
Itt az volt a kérdés lényege hogy nem e hibás a telefon.
Nem volt kedvem fél oldalt írni de volt amikor elmosódott a kép terhelés közben. (Pl: 3D Mark)
3D vezérlő hibára gondoltam.Egyébként tegnap este egy kis googlizás után rájöttem a megoldásra és a miértre.
Ezt hosszú lenne kifejteni. (Bűnös a Huawei Kirin 970, GPU turbo, Benchmark detect)
Amennyiben valakinek hasonló gondja akadt írjon és mondom a választ!
Nagyon egyszerű és csak a pie nál van így!Üdv a fórumtársaknak!
Csaba[ Szerkesztve ]
Kérek mindenkit ha értékelni szeretne azt figyelmesen tegye! Ne ítéljenek meg mások rosszul emiatt! THX
-
JimiGo
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem illetve kérdés is.
Vettem a minap egy Huawei P20 Pro készüléket és android 9 rendszer mellett nagyon alacsony benchmark eredményeket kapok. Van e valakinek hasonló tapasztalata? PL: Antutu 131000-161000 pontig ingázik.
Ennek az eredménynek 210000pont körül kellene lennie! A helyzet az hogy többi ilyen tesztprogramnál is alacsony értékek jön ki. Akinek ilyen készüléke van Android PIE mellett. Futtatna a kedvemért egy tesztet?
Előre is köszönöm!
Sajnos ez egy nagyon hülye helyzet és szeretnék némi infóval gyarapodni mielőtt cserét kérek!
Egyébként minden más tekintetben rendben van a készülék!Üdv!
CsabaKérek mindenkit ha értékelni szeretne azt figyelmesen tegye! Ne ítéljenek meg mások rosszul emiatt! THX
-
kosaz
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom itt kéne e feltennem ezt a kérdést de megpróbálom .
Van egy Nubia Z17 lite telefonom és az a bajom vele hogy beszélgetésnél nagyon halk a mikrofon ha nem tartom meg bizonyos helyzetben a másik oldalon szinte nem lehet hallani amit mondok , ha kihangositora teszem akkor viszont rendesen müködik. A kérdésem az lenne hogy lehet e valahogy állitani a mikrofon érzékenységét ? -
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Én megpróbálnék egy csökkentett módú újraindítást.
Ha sikerült, akkor eltávolítanám a próblémás alkalmazást.
Ha nem jön össze akkor egy rendszer visszaállítás segít, de akkor törlődik minden.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ph2012
senior tag
Melyik Samsung Galaxy telefonban van optikai képstabilizátor?
Köszi.
-
Medix
csendes újonc
Jó estéket.
Adott egy Navon Supreme Pure Plus, a Kid's shell elnevezésű gyerekzárral.
Na, a helyzet az, hogy kipróbáltam azt a funkciót, hogy adott időben működjön, aztán tiltson le, de valahogy ezen a készüléken nem jött össze,
Az eredmény az, hogy lezárt, és jó eséllyel csak jövő héten vasárnap este 9 előtt old fel.
A kijelzőn meg bármit nyomkodok, állítólag leesett, ezért nem érzékel mindenhol, így lehetőségem sincs a jelszót megadni.
Mit tudnék kezdeni a helyzettel? -
Fall-N
veterán
válasz mefistofeles #44608 üzenetére
Másik Launcher. Ha jó a gyári és nem kell plusz funkció, akkor a Lean Launcher, Lawnchair, CPL launcher ajánlott az ingyenesek közül. Esteleg még az Evie launcher.
Persze ezek is tudnak sok mindent, de az alapjuk a Pie launchere.
[ Szerkesztve ]
-
Gombair
csendes tag
Sziasztok! Az iPhone Xr-nél (12.1.2), hogyan tudom beállítani, a mobilinternet használathoz az egyéni elszámolási ciklusokat, nullázást már megtaláltam rajta, de nekem nem az kellene.
-
Pityu.
nagyúr
Nincs mit
Remélem sikerrel jársz ha meg próbálod.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Weaver
senior tag
válasz Pityu. #44603 üzenetére
erre gondoltam köszönöm. állítólag NAGYON nehéz csak az üveget cserélni, hogy ne sérüljön az LCD. ezért mindenki csak egyben vállalja a cserét, ami jóval drágább. pl csak az üveg 1100ft az ebay-en. ebből lett némi "vita" hogy cserélhető-e egyáltalán külön. így már világos, köszi még egyszer.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Weaver #44602 üzenetére
Tehát akkor nem kijelzőt akarsz cserélni csak az üveg felületet rajta. Hát ahhoz kell pár cucc,pl hőlégfúvó,uv ragasztó,akkor valami cucc olyasmi mint a damil amivel leválasztod az üveget az lcd ről,akkor folyadék amivel tisztára takarítod az lcd-t,meg ilyesmi. De meg lehet csinálni ha ügyes vagy és bátor,ja és kell egy uv lámpa is. Videó
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Weaver
senior tag
samsung a5 2017 teló törött kijelzőjét lehet magában cserélni? hibátlan a telefon, tehát maga a touch rész nem sérült, csak az üveg előlap törött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.