- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Samsung Galaxy 3 (I5800) , pc csatlakozásnál tudja használni az asztali számítógép internetét olyan módon, hogy szoftvert frissítsen apps-okat töltsön közvetlen a készülékre esetleg időjárás adatokat frissítsen és egyebek?
Köszönöm amennyiben valaki segít
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
fuximaxi
senior tag
válasz gabber01 #29898 üzenetére
Az a helyzet, hogy elég vacak a gps az ace-ben gyárilag. Különböző szoftveres megoldásokkal lehet rajta javítani. Szerintem néz szét galaxy ace-es fórumokon, ott biztosan kapsz tanácsokat, hogyan tudnál javítani rajta.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
gabber01
addikt
Samsung Galaxy Ace-em van. Másnak is olyan használhatatlan a GPS része, mint nekem, vagy csak én vok béna?
Több navi szoftvert is kipróbáltam (pl. iGO, Sygic), de iszonyatosan lassan talál jelet, ha egyáltalán talál, ha mégis, akkor gyakran elveszti.
Mindegyikben ilyen fos? Nokia e72-mben tökéletesen működött, kiváló volt.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
fuximaxi
senior tag
válasz alpihun #29896 üzenetére
Elméletileg azzal is működnie kellene, de azért érdemes kipróbálni egy másik kábellel is. Illetve lehet, hogy a te gépeden nem stimmel valami, viszont erre nehéz lenne távolról rájönni.
Gondolom valami "sarki gsm" boltban vetted, mert ott szokták kivenni a gyári adatkábelt a csomagból és külön pénzért megveheted. Alapból járna hozzá, ők kiszedik majd feltüntetik környezetvédelmi csomag néven. Szánalom...
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem pár órája egy teljesen új orange függő szürke nokia asha 302-est. Szép, jól megy, minden. Viszont hazaérkezés után egyből próbáltam zenéket másolni rá. Usb kábelt nem vettem, azt hittem, hogy a szintén ma vásárolt nikon fényképezőgépé kompatibilis vele. Illeszkedik a telóba, elő is jön az ablak, hogy nokia suite / tárhely / médiamásolás. Nokia suitet persze letöltöttem és regisztráltam is. Kiválasztom a készüléken ezt, 1-2 mp et gondolkozik és :' nincs válasz az géptől'. Súgóban azt írja, hogy győzűdjek meg arról, hogy eredeti nokia adatkábelt használok-e. Ez volna a probléma? Ezzel is töltődik, menü előjön és a pc is érzékeli a csatlakoztatást, de nem ismeri fel és telepíteni sem tudja.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Lovegirl #29894 üzenetére
A telefonodban nincs és nem is volt videókártya. Könnyen lehet, hogy megsérül az átvezető fólia, mikor babráltál a készülékkel.
-
Lovegirl
csendes tag
Hali!
sony ericsson vivaz u5 telefonomat szervizbe adtam (érintő képernyő nem működött) Amikor visszakaptam a telefonomból kiszedték a videókártyát ráadásul a csavarok is hiányoztak belőle (2 csavar tartotta). A lényeg, hogy ma az usb töltő része már nem érzékelt és ki is esett a telefonból, ezért egy youtube-s videó segítségével szétszedtem a telefont (ekkor láttam a telefonomban a hiányosságokat), és mikor visszatettem az usb bigyuszt beakartam kapcsolni, de a telefonom csak világít, és kép nincs! Mindent úgy csináltam ahogy a videóban volt!
Kérlek segítsetek!
http://www.youtube.com/watch?v=n2FhcKcnh5U -
VeilSide1992
csendes tag
Hi all. androidos telohoz honnan tudok leszedni kiegészítőket?
-
Geengster
csendes tag
-
JDM_Style
tag
Viszont *#06#-re kiírja hogy IMEI, de nem írja ki az imeit...
♠♠♠ Megbízhatóságom: http://tinyurl.com/JDM-Style ♠♠♠
-
JDM_Style
tag
válasz quailstorm #29881 üzenetére
Ja igen, és a kamera se megy Illetve belép, de csak annyit ír ki hogy fényképezőgép
-
quailstorm
nagyúr
válasz JDM_Style #29880 üzenetére
Elég gyanús hogy nem. Már én is leszoktam az olyan hirdetésekről, hogy "2 hete nem megy a kamera, de szoftverfrissítés megoldaná, csak nekem nincs kedvem hozzá".
Szóval ha gyári rendszerrel nem, akkor sehogy sem. izé [link]
Teszteld a bluetooth-ot, WiFi-t, és nézd meg a WiFi MAC címét, nem-e sok 0 véletlen. -
JDM_Style
tag
válasz quailstorm #29879 üzenetére
Tegnap óta van nálam a telefon, az illető szoftverhibára utalt, hogy azért nem jó.. Hát akkor ezek szerint nem...?
-
-
-
JDM_Style
tag
válasz quailstorm #29873 üzenetére
A custom romot recovery-ből, a gyárit viszont odinnal raktam fel. Ha benne van a sim kártya, akkor nem engedélyezi a bluetooth-t se. Mingyárt kipróbálom hogy akkor van e wifi
-
quailstorm
nagyúr
válasz JDM_Style #29872 üzenetére
Ez szinte teljesen biztos hogy hardverhiba lesz. Azért a gyári ROM-mal minimum mennie kell mindennek. Szerintem készülhetsz a reklamálásra...
Rossz ROM-ot nem is tudsz felrakni, mini többi verziója mint más CPU-val mennek, el se indulna a rendszerük a tieden.
Odinnal csináltad vagy recoveryből? Mert esetleg arra tudok gondolni hogy nem volt meg a wipe, akkor tud ilyeneket csinálni. -
JDM_Style
tag
válasz Geengster #29870 üzenetére
Na, most eljutottam odaáig hogy felraktam egy gyári romot, viszont a következőt csinálja: Bejön a samsung logo, az az örvény vagy nem tudom mi az, utána újra a samsung logo, és ezt így folyamatosan már vagy 5 perce.. de nem kapcsol ki közben
szerk.: Bejött közben, de semmi változás.
Most a helyzet a következő:
Android verzió: 2.3.5
Alapsáv verzió: Ismeretlen
Kernelverzió: Maradt ugyan az.Viszont mostmár a töltőre sem reagál
[ Szerkesztve ]
-
p0rn
tag
válasz Bandibacsika #29859 üzenetére
nincsmit
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
Geengster
csendes tag
-
JDM_Style
tag
Újra feltenném a kérdést. Adott egy Galaxy mini. Nincs térerő semmi sim kártyával (pin kódot se kér), wifire azt írja hogy hiba. Próbálkoztam másik custom rommal, de ugyan ez. Gyári beállítások visszaállítása megvolt, de semmi változás. És egy csomó alkalmazásra azt írja hogy nincs telepítve (többek között a Store-ra is)
Szoftver verzió:2.3.7
Baseband verzió: Unknown
Kernel verzió: 2.6.35.7-perf-CL650682[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. A pc-s firefoxot hogyan tudom szinkronizálni az androidossal? Más böngiknél elég 1 pass meg egy user ,,, de itt nem
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29853 üzenetére
Az én hozzászólásom egyáltalán nem volt személyeskedő ellentétben a tiéddel. Nem böfögtem, hanem reagáltam egy általam félreértelmezett hozzászólásra és nem rosszindulatból, hanem csak úgy általában. Nem gondolom, hogy ezzel offolnám a topicot, ellentétben a te reagálásaiddal, amik hosszabra sikerednek mint a szakmai segítségeid.
Azért mert nem itt élek a fórumon és nem szólok hozzá minden egyes topichoz nem hiszem, hogy bármivel is több jogosultságod lenne neked írni ide, mint nekem. Legalábbis a fórumszabályzatban nem találtam ilyen passzust, de ez lehet, hogy megint az én hanyagságom miatt van.
Végezetül pont lesz@rom, hogy mi a véleményed rólam, és sajnálom, ha ennyire szíveden viseled, ha valaki okkal vagy oknélkül ellent mond neked. Lehet 1 millió hozzászólásod is, attól még kulturáltan is lehetne "beszélgetni", nem hiszem, hogy a szájkarate miatt bárki is többe fog majd nézni téged itt a fórumon.
Részemről ez a téma lezárva, mert egyrészt nem erről szól ez a fórum, másrészt meg nem szeretném, hogy azt a hatalmas szakmai tudást amivel rendelkezel arra pazarolnád, hogy nekem írsz felesleges üzeneteket sértődöttségből. Inkább segíts azoknak, akiknek szükségük van rá!
-
p0rn
tag
válasz Bandibacsika #29857 üzenetére
Itt egy leírás ha nem boldogulnál írj pü-t max elhozod és megcsinálom.
[link]Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
Bandibacsika
csendes tag
Szia!
Sajnos azért nem működik ez, mert nem lehet belépni a recovery-be. Az előző tulaj a RomManager nevű programból flashelt egy ClockworkMod recovery-t a telefonra csak sajnos nem egy működő verziót, az eredeti reckovery-ről meg nem készült mentés. Szóval most ha megnyomom a bekapcsolás+volume up+menu gombokat csak megáll a töltőképernyőn, és pár perc múlva újraindítja magát a telefon. Próbáltam keresni a neten eredeti recovery-t, de sajnos nem találok, és míg ez nincs visszaállítva új rom-ot sem tudok felrakni
Pedig jó lenne használható állapotba hozni a kicsikét (bár hívás, üzenetküldés meg ilyenek mennek), ezért érdekelne, hogy foglalkoznak-e ilyen esetekkel szervizekben?
-
p0rn
tag
válasz Bandibacsika #29855 üzenetére
Szia,
Ezt: [link]
probáld meg remélhetőleg megoldja ha nem akkor keresek hozzá egy rom-otMegbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
Bandibacsika
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Huawei Ascend Y200 telót, aminek az a baja, hogy a rootolt gyári rom-ról majdnem minden le lett törölve, nincs backup, és a recovery menübe sem lehet belépni.
A kérdésem az, hogy van rá esély, hogy valami szervízben tudnak rá tenni eredeti gyári szoftvert, vagy nem érdemes innentől foglalkozni a dologgal? -
p0rn
tag
Hello iphone hoz nincs eredeti alkatrész csak ha APR-ben javíttatod. Barmilyen alkatrészt is veszel bárhol az utángyártott lesz akármit is állítanak . De teljesrn jók szoktak lenni a drágàbb utángyártottak
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
quailstorm
nagyúr
válasz Geengster #29852 üzenetére
Figyelj, én a helyedben nem ilyesmivel böfögnék bele a fórumba (ha már ilyen ritkán szólok hozzá), hanem valami hasznossal. Elismerem hogy félreérthető voltam, de most ezért, és csak ezért írni egy HSZ-t, mikor senki más, és főleg a célszemély nem kötött bele, háát, nincs sok értelme.
További jó fórumozást, én is megkaptam anno újoncként a lehordást, főleg mert a fórum 80%-ával nem értek egyet a mobil oprendszerek terén. De legalább észérvekkel próbáltunk vitázni, nem lett belőle modker.
"Egy szóval sem állítottam, hogy hülye vagy!" Engem marhára idegesít ha megkérdőjelezik a tudásomat, azt már hülyézésnek vettem, fáradt voltam a firmware frissítésektől, bocs. Remélem túllépsz rajta. Gyanítom nem sok hozzászólásom olvastad, nem várom el, de az egyik legnagyobb Nokia fan vagyok, bár nem 100-asan és elvakultan, hanem csak néhány (azóta megszűnt) iránnyal értek egyet. Mint a Symbian, Maemo, Qt, és a minőségi kézzel összerakott finn mobilok jó supporttal.
Kemény 7 hozzászólással nem tudlak komolyan venni, nem tudom hogy értelem, troll, flamekeltő, szakértő, vagy csak egyszerű felhasználó van-e a háttérben.(#29851) chaplin: nálam ez az a szint amikor nem sajnálom bevinni a GSM-be. Még W810-re anno vettem előlapot, az se illeszkedett, meg ronda volt. Jobb a biztos forrás,, még ha drágább is. Ki tudod próbálni, meg reklamálni. Az eladó visszajelzéseiből arra következtetek, hogy jó lenne az a ház, de meggondolandó, mert ha mégse, akkor duplakiadás+időkiesés.
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29840 üzenetére
1. A hozzászólásomat úgy kezdtem, hogy ne haragudj!
2. Egy szóval sem állítottam, hogy hülye vagy!
3. Nem gyűjtögetem a hozzászólásokat, inkább olvasó vagyok.
4. Én kérek elnézést, hogy félreértelmeztem a hsz.-odat. Az S40 köntös dolog félreérthető volt számomra. Bocsánat, hogy belegázoltam a lelkivilágodba! -
modern
aktív tag
válasz #40993792 #29845 üzenetére
Teljesen gyári alap headset.
Most itthon csak a fejhallgatóm van ami 3.5 jack dugós de ott is csak a bal szól ha azt csatlakoztatom a telóhoz, a gépen term mind2.szerk: de a bal oldali (fejhallgatón) ami szól ott normálisan hangos.
[ Szerkesztve ]
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
mrlujoak
veterán
válasz modern #29841 üzenetére
-saját headsetjével csinálja ezt?
-sima fülhallgatóval gondolom jó a vétel (hangerő)Headset is több szabványú van. Ha nem a gyári headsettel próbálkoztál, akkor az a másik headset egy másik típushoz (másik szabvány 3,5 jack ide vagy oda) tartozó kiegészítő.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
modern
aktív tag
Üdv.
Tudnátok segíteni?
Tegnap vettem a telenortól egy nokia asha 302-t.
Minden szép és jó egészen addig amíg beledugom a headsetet.
Amikor rádiót hallgatnék (a headset ugyebár az antenna is egyben) akkor iszonyat halkan szól.
Ha megnyomom a headseten lévő gombot csak akkor van a szokványos full hangerőn, ha elengedem újra halk.
Mi lehet a baj?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
quailstorm
nagyúr
válasz Geengster #29839 üzenetére
Hol állítottam én S40-et? Rossz helyen kopogtatsz ha hsz-eket akarsz gyűjteni más lehülyézésével. A telefon külseje és rendszere is egyszerű, letisztult, nem úgy mint azok az űrbigyó nokiák mint a kortársai voltak. Számomra azokat a mobilokat idézi, ennyiről van szó. Symbian és S40 nem összeegyeztethető. Csak a külsejére értettem, természetesen sokkal bonyolultabb, de kevés sima trükkmentes candybar Nokiát tudok ebből a korszakból.
De netezni a RAM miatt nem lehet, mert betelik. Kijelző nemérdekel, mikroszkópszemem van. Fizikailag nem bírja el hogy ő renderelje a weblapot, főleg a HTML5-öt. Szal opera mini.[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29828 üzenetére
Ne haragudj, de az E52-n nem S40 hanem S60 3rd edt. van... Nagy különbség. Különben netezni nem a RAM miatt nem lehet rajta, hanem a kis kijelző miatt kicsit "kényelmetlen".
[ Szerkesztve ]
-
JDM_Style
tag
Újabb jó hír hogy töltőre sem reagál
-
JDM_Style
tag
Adott egy galaxy mini. Szoftverfrissítés megvolt, viszont bármilyen sim kártyával próbálkozok, nem áll fel hálózatra. Még csak pin kódot se kér... Ez mitől lehet?
-
imi290
aktív tag
Üdv!
olyan kérdésem lenne hogy találtam egy régi sim kártyát,azt sem tudom mi a száma,és azt sem hogy mikor.és nincs hozzá semmi sem.betettem a telefonba,úgy látszik régebben elrontottam a pin kódot,és a puk kódot kéri.
nincs arra valami alternatíva hogy megtudnám fejteni a puk kódot,ill generálni rá egy újat ? előre is köszönöm a segítséget. -
quailstorm
nagyúr
válasz Attila xy #29829 üzenetére
Felrakod, megnyitod, nem-re mész, nem akarod a figyelmeztetést olvasni, tudod hogy híváskezelő szoftver.
Opciók, new, select contact. Pen+középső, opciók kijelölés, valamelyikkel kijelölöd aki(ket) akarsz. Majd kész-re menj. Itt ha zöld, akkor blokkolja a hívást, ha piros akkor nem. Tehát az activate, deactivate a blokkolásra értendő. Jobb oldalt a blokkolt hívások listája lesz, dátum idővel. -
Attila xy
tag
válasz quailstorm #29826 üzenetére
My good.S hogy működik ez a call filter?
-
quailstorm
nagyúr
válasz #40993792 #29827 üzenetére
Csak azért írtam hogy ne szaladjon azért a boltba elkeseredve új mobilért mert esetleg nincs alkalmazásbolt vagy mert régi a mobil. Az igények nem újak, csak kicsit keresni kell a neten. Azért a symbian még mindig több appal rendelkezik mint egy bada vagy WP. Bár egyre fogy az előnye. Jó az az E52, okostelefon egyszerűen, S40-es köntösben. Csak netezni kevés a RAM.
-
Attila xy
tag
válasz #40993792 #29821 üzenetére
Kösz szépen!Úgy tudom ez feltöltős,nem csekken jön a számla hanem lehet rá tölteni forintot.
De úgy tudom hogy ha csak simán kivan kapcsolva a készülék és hívnak akkor azt mondja hogy "átmenetileg nem kapcsolható próbálja meg később".
A másik lehetőség ami nekem kellene az hogy "a hívott számon előfizető nem kapcsolható".Ez jelzi hogy nincs ilyen szám,nemde?
Más,esetleg az megoldható hogy adott számokat letiltani hogy ne tudjanak hívni? -
Attila xy
tag
Üdv!
Az érdekelne mobilszámot hogy lehet megszüntetni?
-
JDM_Style
tag
válasz Bandibacsika #29816 üzenetére
Csinálj egy szoftverfrissítést
-
Bandibacsika
csendes tag
Sziasztok!
Tippeket kérnék! Android 2.3-on a hiába állítom be, hogy mutassa a SIM-re mentett névjegyeket, pár óránként eltűnnek, és újbóli beállítással is csak ideig-óráig mutatja, majd megint eltűnnek...
Ötlete valakinek?
Tel: Huawei Ascend Y200 rootolt
-
Zaja2
senior tag
válasz meroly #29811 üzenetére
A teló független.
Vodafonnál nem próbálta meg egyedül a dolgot,de telenornál a "klikk" szolgáltatás sem jó. Elképzelhető lenne,hogy a hálózati antenna gebaszolt be? Térerő ok.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje keresek Sony Ericsson P1-hez tapi panelt, de csak méregdrágát találok, e-bay-ről pedig nem tudok rendelni.... (paypal probléma)
Valaki valamit eladó panelről? -
Zaja2
senior tag
Szevasztok Uraim!
Samsung SGH x510-ről lenne szó...
Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges-e hogy a beépített wap böngészővel INGYENESEN el lehessen érni a 0.facebook oldalt?
Úgy "tudom" nem lehetésges,mert ez "buta" telefon,de itt remélem olvassák majd szakik a kis topicbejegyzésem,és hátha elérünk valamit.
Előre is tisztelettel köszönöm!
Üdv,Sándor!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Vettünk a családba 2 ilyen telót (Nokia 6300)a meglévő 2 mellé !
az ujon 07.21 es szoft van, és a gond hogy a beállitások/tartozékoknál csak töltő van !A meglévő 2 be 06.60 as szoft van, ott pedig van fejhallgató, fülhallgató, kihangositó is !
ÉS hiába dugok rá fülhallgatót, nem ismeri fel....
Próbáltam 3-al is , a meglévő telcsiknél mind müxik, az ujakon nem.....
Ez az uj szoft lehet az oka ? vagy esetleg valami beállitás ?
Lécci segitsetek, mert nagyon bosszant az ügy ! -
VeilSide1992
csendes tag
válasz quailstorm #29803 üzenetére
okés köszi.Ma végre bementem a Telenorhoz és megnéztem mind a 2 telot.maradok a ZTE -nél.első okostelefonak jó lessz ez is Most viszont hogy döntöttem valaki tudna irni oldalcímeket hogy pl témákat meg egyéb programokat ami kell majd a telohoz feltennem azokat honnan tudnám leszedni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz VeilSide1992 #29790 üzenetére
Mivel nem használtam egyiket sem, nem tudom megmondani. De nem hinném hogy van 15-ezer forintnyi különbség, még akkor se ha a Huawei-nek jobb mikrofonja, hangszórója, képernyő betekintési szöge van. Az a legjobb ha megnézed. Szerintem nagyon jó vételnek számítanak árban, nem tudok jobbat, csak használt alkalmi vétel esetleg.
-
JDM_Style
tag
-
addikt
válasz bencurio96 #29798 üzenetére
Sok hasonló leírás található az interneten, pl.: Android kezdőknek és haladóknak. A Google a jó barátod!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest