- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz gyöngyös50 #29098 üzenetére
Mert ez a gyári kódja a telefonnak..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vilmaboy
őstag
Srácok!
Miért csinálja azt az N97 minim, hogy ha megnyitom a fényképeket, akkor socor kiírja, hogy Nincs elég memória, zárjak be néhány alkalmazást??? Nincs semmi futó alkalmazásom. Menü és Főképernyő. Aszt pacsi. Belejátszhat a dologba, hogy van kb 2000fénykép a memóriakártyámon? Lehet sok neki, hogy betöltse az indexképeket?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
gyöngyös50
csendes tag
Bocs LT22i
-
gyöngyös50
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki, hogy az Sony Xperia P telefonom PC-re történő USB csatlakozásakor miért HT22i- t ismer fel a PC? Eddig simán felismerte, képeket szeretnék átrakni. Köszi!
-
hunterrop
csendes tag
Sziaszok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. A minap vettem egy Nokia Lumia 610 mobiltelefont. Amikor bakapcsolom a wifit és csatlakozok az itthoni hálózatra, akkor minden rendben megjelenik a kis radar jel h csatlakoztam. De viszont amikor rámennék a böngészőre vagy a marketre akkor kiírja h nincs internetkapcsolat és nem tud csatlakozni.
Mi lehet a gond?Mondjuk nekem van egy tippem, mivel még júniusban volt egy dns-changer vírus, ami miatt minden gépen (mobilon) amivel csatlakozni akartunk a wifire annak a dns-ét át kellett írni a goggleera. Gondolom egy új készüléknél is át kell írni. És a kérdésem az lenne, h ezen a Nokia Lumia 610 mobilon hogyan lehet a dns címet megváltoztatni? A beállításokban csak a dns címet írja, megváltoztatni nem engedi.
Netán a gépne kell vmit letölteni, azt felrakni mobilra? Vagy hogy?
(igazából anyumé a mobil, nekem pedig androidom van, szóval ehhez nagyon nem értek.Aki tudna segíteni azt nagyon-nagyon megköszönném!
-
vilmaboy
őstag
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sony-Ericsson W810i telefonom kb 6 éves (amikor megjelent rá 1 évre vettem meg kb).
A hangszórója fel van teljesen hangosítva majdnem, mivel a csak az utolsó két kocka hiányzik hozzá. Mégis nagyon halkan hallom benne a telefonálót. Lehetséges az, hogy megy tönkre a telefon ezen része?
Más telefonnál ilyet nem tapasztaltam.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
vilmaboy
őstag
Mikorra lesz kész symbian-re a Viber? Tudni róla valamit?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
fuximaxi
senior tag
Különböző rendszerek között is működik.
Jusef: Itt a sima galaxy s-re vonatkozóan el tudod olvasni a szoftver frissítés menetét. Olvasd át az egészet, nem mindenben egyezik meg az S és az S Plus, sajnos nincs a fejemben most minden, de ez alapján meg tudod csinálni. Ami téged leginkább érint a "GingerBread telepítés (általános leírás):" rész.
1 fájlos - NEM KELL PIT
3 fájlos - KELL PITA letöltött zip fájlt ki kell tömörítened. MD5 vagy TAR fájlt tudsz az odinba bemountolni.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
W1
senior tag
A Viber csak azonos rendszerrel működik, vagy iOS-Androidon is?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy n79-es készüléket itt a ph-n, de sajnos kicsit átverve érzem magam mivel az oldalsó kamera gomb nem működik. Másik N79-el összehasonlítva az a tapasztalat, hogy a működőn jobban kiáll a készülékházból, ugye van az első nyomás ami éppenhogy valami erre fókuszál majd tovább nyomva kicsit keményebb az érzés és akkor fotóz.
Ezen amit vettem láthatóan picit beljebb van esve a gomb, de egy nyomást lehet vele csinálni, de olyan mintha az exponálás utáni lenne még erősebben.
Javítható ez a dolog, mi ilyenkor a teendő? Válaszotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, mennyi garanciát vállal a vodafone egy xperia x8-as telóra? 1, vagy 1+1 év lehet? Tavaly áprilisban vettem egyet vitamax csomagban, jó lenne tudni, van e még rá garancia. -
W1
senior tag
Sziasztok!
Tervezek mostanában venni egy iPhone 4-et, a sim kártyámból régen a vágós turbosimek miatt le lett vágva egy darab, ebből tudok csinálni microSIM-et? T-Mobileba mennyiért cserélik ki a kártyám microSIM-re, illetve milyen papírok kellenek hozzá? -
neongorack
senior tag
válasz quailstorm #29079 üzenetére
hat koszonom szepen a segitseget, nem vagyok mar otthon,de otthon meglesem,bar a tokom kivan h a fel delutanomat ezzel toltottem.
-
Gábor 123
csendes tag
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy Nokia Lumia 610.es telefonra hogyan tudok a számítógépemről képeket másolni.
Előre is köszönöm!
Gábor
-
quailstorm
nagyúr
válasz neongorack #29078 üzenetére
Utolsó esélyed: Nekem azt mondták ebben van magyar nyelv...
forrás[ Szerkesztve ]
-
neongorack
senior tag
válasz quailstorm #29077 üzenetére
Gyári ROM-ot meg nemtaláltam zipelt verzióba, amúgy persze, hogy nem bonyolult, de ezt magyarázd meg egy angolulnemtudó laikusnak... Ma hívott a csávó, hogy érdeklődjön, de már holnap kell neki a teló, én meg rakjam össze, gyorsan hamar, hát kösz szépen mindent a vevőért mi?
-
quailstorm
nagyúr
válasz neongorack #29076 üzenetére
Ezt találtam, hátha ebben van. Egyébként gyári ROM? Nem te kínlódsz vele Azért nem olyan bonyolult az android hogy ne lehessen angolul használni, bár nem ismerem a vevődet.
-
neongorack
senior tag
válasz quailstorm #29074 üzenetére
Uhh tényleg a Pulse-t nem írtam oda, amúgy nekem stabil magyar nyelvű ROM kéne, mert eladásra került a Pulseom és a vevő kritériuma, hogy magyar legyeeeeen -.-' amúgy most CM7 van rajta.
-
Akira1987
csendes tag
Sziasztok!
Van egy galaxy ace-em és ma egyszerűen eltűnt róla a net. De úgy teljesen. A fenti értesítő sávból hiányzik a kis ikon ami jelzi a forgalmat. A dolog elég spontán történt, épp böngésztem. Szóval még csak el se állítottam semmit. De azért átnéztem a beállítások és ott úgy tűnik minden rendben, mégsincs net. A kikapcsolás és bekapcsolás sem segített. Még csak tippem sincs, hogy mi lehet vele.
Valakinek valami ötlet?A Smooth Sea Never Made a Skilled Sailor
-
quailstorm
nagyúr
válasz neongorack #29073 üzenetére
Nem láttam frissebbet, meg a romot sem, de ha jól értem 2.1 alapú.
Próbálkozz ezekkel, ha nem akkor keress CM6-ot az biztosabb talán.
CM7 telepítés magyarul
Hivatalos cyanogenmod csapat által fejlesztett rendszer, még nincs kész!
Legközelebb meg írd is hogy mihez(ugye Huawei U8220?)
Gapps link halott, itt ugyanaz: [link][ Szerkesztve ]
-
neongorack
senior tag
Helló!
Egy bizonyos LCR 2.1 (vagy a legfrissebb verzió) névre hallgató magyar fejlesztésű Android ROM letöltő linkjét keresem és akármit találtam eddig az inaktív, esetleg, ha valakinek megvan tömörített állományba, vagy tud olyan elérésí útvonalat ami él az ossza meg velem legyen szíves. A ROM fejlesztő hivatalos oldalán is csak data.hu-s halott hivatkozásokat találok akármerre kattintok. ingyenestárhelySuxX
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz kiskaktusz #29070 üzenetére
Normál használatra kell nekije. nincs extra igény. Csak ezen a kettőn akadt meg a szeme. Köszi a kommenteket mindkettőtöknek.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz vilmaboy #29067 üzenetére
Ha nem telefonbuzi és nem a gyorsaságra meg a szintetikus teszteredményekre izgul fel, akkor jó neki a mini. Egy origoTV-s barátomnak a mini-t ajánlottam a megengedett keret és elvárási szint konkretizálása után és nem panaszkodott még.
A telefonbuzikon kívül szerintem senkit sem zavar, hogy ha 1-1 mikrolagot lát.. Az msm7227 a 2.3-mal már bőven jó egy átlagfelhasználónak..
Ha meg a mini 2ről van szó, akkor meg bőven..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
fuximaxi
senior tag
válasz vilmaboy #29067 üzenetére
Nem tudom milyen konstrukcióban gondolkodik a kollegina, de tudni kéne, hogy neki mi a fontos elvárás a telefontól. Én inkább a galaxy mini-t venném, ha csak ez a kettő jöhet szóba. Ha esetleg belefér a mini 2 akkor inkább azt.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Bocisi, de kiírom ide is. fontos lenne pár állásfoglalás.
Egy kollegina gondolkodik, hogy S5360 Galaxy Y-t vagy S5570 Galaxy minit vegyen. Melyiket javasolnátok neki és miért? Sajna én a Samukhoz nem értek.
Kommenteket köszi!
-
fuximaxi
senior tag
Kellene a pontos hibaüzenet, esetleg annak a kódja (ha van), milyen készülék. Ha garanciális akkor irány egy szerviz.
-
vans?
őstag
sziasztok,
edesanyam telefonja ezt irja ki: A telefonon eltavolitott szoftver van. Vagy valami ilyesmi, nem vagyok otthon sajnos, de teljesen ketsegbe van esve. Valami alap Nokia van neki, mi ilyenkor a teendo? Nyilvan nem buheralt vele semmit, csak telefonal.
koszi!
hábm bábm
-
fuximaxi
senior tag
válasz fuximaxi #29063 üzenetére
Sorry a dupláért, csak elrontottam a második linket.
Szóval ezt a romot.
-
fuximaxi
senior tag
Nem fogod tudni downgrade-elni csak odinnal. Mielőtt annak neki kezdenél, nemárt előtte olvasni (sokat).
Ebben a topicban érdemes szétnézni. Amúgy ahogy nézem gsm boltból vásárolt szürke importos készüléked van (lengyel szoftver). Én ezt a romot próbálnám meg.[ Szerkesztve ]
-
siebener
aktív tag
válasz kaller1 #29061 üzenetére
Azt is megnézem, köszönöm.
feketea: Én is gyűlölöm a Nokiát, és nem azért, mert Nokia, hanem tapasztalatból. Sajnos elég sokat használtam ilyen-olyan okból, meg sokáig a céges telefon is Nokia volt. Aztán szerencsére azokat lecserélték.
Csak sajnos a kényszer nagy úr, szóval ha Nokia a legolcsóbb, ami megfelel, akkor sajnos Nokiát fogok venni. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29055 üzenetére
Na ez a nagy kérdés.... Ha nem mentünk rá semmit, akkor valahogy visszahozható, ami rajta volt...? (250 névjegy.... )
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kiskaktusz
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29052 üzenetére
Az a baj, hogy a kártyáról tűntek el a számok... Két telefonnal megnéztük, mindkettő üresnek látja a kártyát...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
siebener
aktív tag
válasz kiskaktusz #29045 üzenetére
De, ahogy most nézem, lehet
Különben én sem várok tőle csodát, fényképezni kell, meg fényképeket számítógépre menteni.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29045 üzenetére
Nokia 2700 classic, de úgy van belőve, hogy mindkettőt látja.
-
kiskaktusz
addikt
válasz siebener #29037 üzenetére
Biztos, hogy mini legyen az az USB és ne az elterjedtebb micro?
pocokxx: milyen telefon? A régieken lehetett állítani, hogy mely meóriát nézze.. a telefonét, vagy a SIMét..
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A sim kártyáról áthelyeztem telefonszámokat, de sem a telefonon, sem a kártyán nem találom... Mi lehet a gond, vissza lehet valahogy hozni?
-
siebener
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy végtelenül egyszerű telefonra, csak nem tudom, mely készülékek férnek bele az alábbi kritériumokba.
Szóval, legyen rajta fényképező, és lehetőleg ne VGA felbontással
Mindenképpen legyen rajta mini USB csatlakozó, és ezen keresztül le lehessen menteni számítógépre a telefonnal készült fotókat.
Na és a legfontosabb, legyen minél olcsóbb.Tudtok valamit javasolni?
-
Jusef
csendes tag
Sziasztok!
S.o.S. Segitséget szeretnék kérni !
Samsung galaxy Plussom van, néhány napja nem müxik a kamera.
hiba üzenetet küld.
Kiessel frissitve, 2.3.6. ra
Alapsáv verzioja I9001BVKPC
Kernelverzio 2.6.35.7-perf root@DELL155#1
Bulid száma GINGEBARD.BVKPCProbáltam a gyári beállitások vissza állitását, mivel olvastam hogy a 2.3.6-nak
lehet ilyen betegsége.
Nem jön vissza az eredeti 2.3.3. verzio.
Esetleg tudna valaki segiteni van e valami megoldás ?
Nagyon köszi elöre is ! -
Joci93
senior tag
Van a családban egy Nokia 3410-es telefon. Az előbb valaki hívta mamámat és felvette. Beszélgetés közben kikapcsolt a telefon és mikor újra bekapcsoltuk, akkor ez az üzenet fogadott minket: "Contact Service". Találtam egy topikot, ahol valakinek ugyan ez a hibája volt, ott azt írták, hogy meghalt a készülék. Esetleg ti tudtok valami biztatóbbat mondani?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
feketea
csendes tag
válasz quailstorm #29030 üzenetére
Nem akartam egyből kifogással kezdeni, hogy lehetőleg ne legyen ilyen szervízkategóriás belepiszkálás, úgyhogy lehet nem is olyan fontosak azok az ikonok! Azt hittem egyszerűbben meg lehet oldani az ilyesmit. Lehet ha több időm jut majd egyszer rá nekiállok, de ilyen nagy volumenű "projektbe" inkább nem kezdenék most bele.
Azért köszönöm a segítséget!
-
feketea
csendes tag
Üdv Emberek!
Kérdésem a következő lenne: SE W595-ben lehetséges-e az ikonok cseréje pl. menüben (témaváltással nem sikerült), ha igen hogyan?
Köszönöm!
-
-
W1
senior tag
válasz dvdbackuper #29024 üzenetére
Akkor attól nem kell félnem, hogy átvágnak ebay-on.
Köszi!Esetleg a másik próblémámra valaki?
-
W1
senior tag
Illetve olyan létezik, hogy egy kapacitív telefon rezisztív érintőplexit kapjon, vagy fordítva? Mármint a gyári helyett lehet másfajtára cserélni?
Mert az enyémnek jelenleg be van törve a kijelzője, és rendeltem ebay-ról, és azon gondolkodom, hogy vajon féljek-e attól, hogy nem kapacitív érintőt kapok bele?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Van egy Huawei U8500-am, mitől lehet, hogy Monster Beats Tour fülessel, és egy JVC fülessel "furán", vízhangozva szól, de az itthoni 5.1-el, RCA-Jack kábellel pedig szépen? -
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne megéri még iPhone 3GS-t venni?
Mennyire jönnek ki rá új dolgok ? Mennyire jó a kezelő felület? (ZTE Blade után venném)
Mennyire gyors? Telefonálásnál a hangereje mennyire hangos?
Jó áron tudnék hozzájutni azért gondolkozom a vételen!(42.000Ft, teljesen új, 1év garival)Akinek lenne 3GS az kérem ossza meg velem a negatív és pozitív véleményt a telefonról!
Köszi!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Maybourne
tag
Sziasztok!
Sony Ericsson Mix Walkman típusú mobilhoz keresnék txt olvasó programot. Tudnátok benne segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.
-
kaller1
veterán
válasz mindthecrap #29013 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz. Gmail/címtár/egyebek/exportálás/vCard formátum/mentés
Szépen lementi az összes kontaktot, megnéztem.
.::> <::.
-
mindthecrap
aktív tag
én abban kérnék segítséget hogy órája szívok a Gmail címtárral, eddig androidos telóim voltak és szépen rendben is tartottam, most egy s60-as Nokiára kéne eljuttatni. a Nokia suite-ban meg is van a vcard importálás de a gmail csak egy kontaktot ment el, ha azt választom hogy teljes címtár akkor is.
persze alternatív megoldás is érdekel. köszi
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
W1
senior tag
válasz #40993792 #29011 üzenetére
Múltkor jó volt, ezért is lepett meg, próbáltam a töltőfejel és gépre dugva is, nagyon ritkán vette a töltést, megijedtem, hogy a telefonnal van gond, de barátnőm Galaxy Minijére rádugva sem töltött, és egy törött kijelzős GT540-en is megpróbáltam, ami egyébként csak töltővel villan fel, most azzal sem. Délutánra szerzek egy másik USB-t, de nagy eséllyel szerintem az USB a rossz.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei U8500, nem is ez a lényeg, meghalt az USB kábel, így tölteni sem tudom. Mindegyik Micro USB-s telefon USB-je jó hozzá, szóval ha például egy Galaxy Mini USB kábelt rendelek hozzá, az ugyan úgy működni fog vele? -
riolobo
tag
Sajna az e-care oldalán ebbe futottam bele:
"A HTC készülékek szervizelését 2012. szeptember 1-től nem az E-Care Solutions Kft. fogja végezni. Mivel az összes javítást le kell zárnunk augusztus 31-ig, így augusztus 27-től nem áll módunkban több készüléket átvenni javításra.
Arról, hogy a jövőben hogyan történik a HTC készülékek szervizelése, sajnos nem kaptunk érdemi információt...."
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz riolobo #29003 üzenetére
Mielőtt nekiállsz a házi javításnak hívd fel a HTC szervizt (e-care), hogy mennyibe fájna náluk a javítás, és a garancia megmarad e. Általában nem szokott ugrani a gari, ha ők javítják.
-
riolobo
tag
Hali!
A mai napon balesetet szenvedett a HTC One V-m. Sikeresen leejtettem,ráadásul járólapra. Eredmény: A kijelző felett a jobb felső sarokban betört az üveg,egy innen induló repedés végigfut a kijelző előtt is,átlóban,a készülék felső harmadán.A kijelző sértetlen maradt,a telefon működik.
Gondolom,mondanom sem kell,hogy milyen boldog voltam,vagyok.
A kérdésem annyi,hogy javítható e és,hogy vajon kb mennyibe fáj a dolog(nyilván fájni fog).
Köszi előre is.ui.: ha valaki gyakorlati segítséget is tud nyújtani a témában csak nyugodtan.(:
[ Szerkesztve ]
-
Hardcoreboy
csendes tag
válasz dvdbackuper #28993 üzenetére
megvolt a szalagkábel csere is,3x is,nem megy..alaplapok jók. ,,elvileg,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.