Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geengster

    csendes tag

    válasz quailstorm #29853 üzenetére

    Az én hozzászólásom egyáltalán nem volt személyeskedő ellentétben a tiéddel. Nem böfögtem, hanem reagáltam egy általam félreértelmezett hozzászólásra és nem rosszindulatból, hanem csak úgy általában. Nem gondolom, hogy ezzel offolnám a topicot, ellentétben a te reagálásaiddal, amik hosszabra sikerednek mint a szakmai segítségeid.

    Azért mert nem itt élek a fórumon és nem szólok hozzá minden egyes topichoz nem hiszem, hogy bármivel is több jogosultságod lenne neked írni ide, mint nekem. Legalábbis a fórumszabályzatban nem találtam ilyen passzust, de ez lehet, hogy megint az én hanyagságom miatt van.

    Végezetül pont lesz@rom, hogy mi a véleményed rólam, és sajnálom, ha ennyire szíveden viseled, ha valaki okkal vagy oknélkül ellent mond neked. Lehet 1 millió hozzászólásod is, attól még kulturáltan is lehetne "beszélgetni", nem hiszem, hogy a szájkarate miatt bárki is többe fog majd nézni téged itt a fórumon.

    Részemről ez a téma lezárva, mert egyrészt nem erről szól ez a fórum, másrészt meg nem szeretném, hogy azt a hatalmas szakmai tudást amivel rendelkezel arra pazarolnád, hogy nekem írsz felesleges üzeneteket sértődöttségből. Inkább segíts azoknak, akiknek szükségük van rá!

Új hozzászólás Aktív témák