Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesandra
csendes újonc
Sziasztok!
Miért megy IDLE-nél 95-96%-on a videokártya? Nem futtatok semilyen programot háttérben, egyszerűen netezek 10-20 percig és foglya magát és felmegy 95%-ra a videokártya használata és úgy marad egy darabig. Megnéztem Malwarebytes szerint nincs vírusom. AMD HD7770-ről van szó.
Előre is köszönöm!

-
Vakegérke
félisten
Memtest86+ az igazi.

-
Cambi
tag
Üdvözletem!
Nem rég vettem egy új gépet, és elég nagy gondom akadt az első hetek után.

Először leírom a konfigot: Intel I7 4790 4.0 GHZ
Geforce 980 TI
16 giga ram, a tápegységet fejből nem tudom már, de talán nem azzal lesz a gond.Alapjáraton amikor benyomom a gépet egy nap, 30 fokos a CPU és a VGA se sokkal több. Aztán elkezdek játszani bármilyen játékkal, és egy 10-20 perc után leesik az FPS kivétel nélkül az összes játékban.
Persze először rögtön a fokokra gyanakodtam, játék közben mind a kettő fel szokott menni 50-60 fokra, de 62 fölé soha nem ment egyik se, viszont az FPS szépen beáll 20-30 FPS-re, és kész, nem változik semmi.
Ami még érdekes, hogy amikor kilépek a játékból, nem nagyon hűlnek le 50 fok alá... Most is ugyanúgy 60 fokos a VGA, és a proci is 55, vagy alapjáraton ez még belefér bőven?
Mindenesetre nagyon hálás lennék bárkinek, akinek lenne valami ötlete vagy tanácsa, mert nagyon ideges vagyok már, hogy egy vagyonért vettem ezt a gépet és igazából sokkal rosszabb jelenleg a játékélmény, mint a régi gépemen...
VGA meg minden driver a legújabb, a ventik tiszták, esetleg valami infót még mondjak az AIDA-ból?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
makoss
veterán
Üdv!
Használ valaki ShareX nevű képlopó programot?
Hogyan lehetne beállítani rajta az aut képmetszést?
Úgyértem, hogy a Print Screen gomb lenyomása után aut vágja a képet, ne kelljen még külön ezt megnyomni:
Köszönöm!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az usb-s egeremet (Logitech G502 Proteus Spectrum), és a billentyűzetemet (Corsair Strafe RGB) szeretném használni 2 gépen, húzogatás, dugdosás nélkül, ehhez szeretnék egy átkapcsolót venni. Jelenleg ilyet találtam. Ezzel szerintetek működne rendesen a fent említett egér, bill kombó?
Illetve jó lenne olyan átkapcsoló, amire nincs Dsub integrálva, (mert az nekem nem kell..
, feleslegesen jó lenne ha nem drágítaná
)
Szerintetek jó ez az átkapcsoló, vagy ha nem akkor tudnátok valami jobbat ajánlani?
A választ, segítséget előre is köszi!
-
orion1025
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy régi noti, illetve WIN ME és 20GB HDD kombó, de telepítés után is csak 7GB látszódik, pedig a nagy méretű lemezek támogatását választottam ki. Mi a bánatot lehet ezzel kezdeni?
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
PC konfig: Gigabyte GA-G31M-ES2L, Intel Core 2 Duo E6850, ASUS HD7770, N-Base 500 W
Mostanában több gond is akadt a gépemmel. Elsősorban, amit semmi nem oldott meg, az a hang pattogás, magas dpc latency. Másik dolog pedig az lenne, hogy nem szereti a gépem a külső HDD-m (samsung m3 1tb). Már másodszor fordul elő, hogy nem látja a fájlokat a hordozható winyón. Múltkor átdugtam egy másik usb portba és jó lett. Most ez sem oldotta meg, de dugiszálom még, meg próbálkozom, hátha.
A dpc latency-t hardveresen annyira tudtam kiszűrni, hogy felraktam többször windows-t (7-et is meg 10-et is), más winyókra, és teljesen letisztítva, tehát semmi nem volt az alaplapra kötve, csak ami az elinduláshoz kell. Kiszedtem a vga-t, a fölös hdd-ket, hálókábelt. Első indításnál letiltottam az eszközkezelőben az összes eszközt amit tudtam, de a hang az pattog. Bedugom a videokártyámat és a videokártya hangkezelőjét használva is pattog a hang. Én már nem tudom mivel próbálkozzak. Win7-nél jobb volt a latency, számokban kevesebb volt, de ott is megjelentek a felugrások, az ellenőrző program ott is azt írta ki, hogy néhány eszköz "drop-out"-okat okozhat, ezért tiltsak le eszközöket, hogy kiderüljön, de nem derül ki semmi.
BIOS-ban a HPET ki-be kapcsolása változtatott a latency értékén csekély mértékben, de a drop-out-okon nem.
Kipróbáltam az összes leírást magas DPC latency-re, amit találtam, és meg tudtam csinálni, de semmi sem oldotta meg.
Ennyit csináltam eddig. Meglehet, hogy hülyeséget írtam, vagy csináltam, mert nem vagyok hozzáértő.Ebből ki lehet találni, hogy valamit cserélni kéne a gépemben? Egy hardver kezdi megunni az életet?
Vagy számtech boltba vigyem el inkább megnézetni? -
mezis
félisten
válasz
HUfantom
üzenetére
Gyártói garancia: Nekem boltból 1 éves garanciával vásárolt Samsung HDD-m döglött meg 1.9 év után.
Samsung márkaszerviz: "Nincs hologramos garancia levelem ? Akkor fizetős lesz a javítás."
A HDD-re a Samu honlapja szerint 2 éves a garancia. Gyárnak e-mail. A válasz kb ilyesmi: ".. gyári szám alapján kívül esek az ellátási területükön"Vagyis bevettem azt a gyártói trükköt, hogy bizonyos sorozatokat eladnak mindenfajta "kereskedőknek" a garancia átvállalásával. Azt meg bizonyára tudják, hogy melyikeket kell így eladni....
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
A Sharkoon Vaya házam elejébe honnan tudnék porszűrő szivacsot venni? Beszívta a porszívó őket...

Amióta nincs szűrés, nagyon gyorsan porosodik.
Köszi! -
AlyrArkhon
senior tag
Azert ez nem ennyire fekete-feher. Lehet talalni olyan eszkozoket, amire letezik gyartoi gar, es olyan eladokat is, akiktol gyari gar nelkul is lehet vasarolni. De a vazolt helyzet sztem nem fer bele, egy ssd-nel minimum, hogy 2-3 relevans programmal ranezzen az ember. Foleg, ha 'nem annyival olcsobb'.
-
SP4C3
veterán
válasz
HUfantom
üzenetére
Ez egy ilyen dolog, ha ennyire számít a garancia, akkor irány az üzlet, ott kapod a számlát, ha beszarik, akkor visszaviszed az üzletbe számlával és ők visszaküldik a gyártóhoz és cserélik.
Vagy rendelsz a gyártótól és ott is jár a gari, de ha beszarik, akkor neked kell visszavinned/küldened.
Ez így máködik.
-
elszabi
AlyrArkhon
kovacsen222
SP4C3 Köszönöm szépen a tanácsokat, de azt hiszem félre csúszott a kérdésem....A srác akitől venném PH-ról van több mint 500 pozitívval, teljesen rendben valónak tűnik beszámítaná az én régi SSD-m is. Nekem csak az a bajom ha nem tud adni semmilyen garanciát az SSD mellé...
Ha mondjuk 6 hónap múlva beszarik akkor gyakorlatilag így jártam. Vagy van-e valami gyártói garim ilyenkor, mint írtam PL Razernél regelsz és van annyi hogy neked kell baszakodni a postával....
Ha nincs semmi akkor nyilván nem lehet elég olcsón adni, hogy az 5 vagy 10 év garanciáról lemondjak... -
törölt tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Én mindenesetre először kibontanám ?
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
HUfantom
üzenetére
ez ilyen feltételekkel ha drágább mint 500 Ft, már túl drága.
se számla, se kipróbálás, de még csak ki se bonthatjuk? ilyen alapon én is tudok neked akár ájfont is '30-ért
jó széles barna ragasztóval áthúzott dobozban van, nehéz mint egy féltégla, mer' ebben még van anyag! /jah, pontosan egy féltéglányi./
Gondolom szépen hangzó történet is van mellé, mert különben a hatályos magyar jog szerint biza az orgazdaság is büntetendő, és ha ennyiből nem vagy tisztában az eredetével, akkor te vagy a mesebeli hercegkisasszony, aki elhiszi a békának, hogy mitől változik herceggé... -
bteebi
veterán
Sziasztok! Írtam egy VBA makrót, ami keresési feltételeknek megfelelő (szkennelt) pdf file-okat nyit(na) meg a file adott oldalán Internet Explorerben. Teljesen jól működik 1.4-es és 1.5-ös verziójú pdf-ekkel, viszont az 1.6-os verziójúakat valamiért mindig csak az első oldalon nyitja meg. Van valami ötletetek, hogy mi miatt lehet ez a probléma, szkennelési beállítás, vagy esetleg a pdf 1.6 hibája? Sokat keresgéltem már a neten, de sajnos semmi hasznosat nem találtam még. Előre is köszönöm a segítségeteket!

-
edda80
tag
Van valakinek Asus Strix pendriveje? Mert ez a pendrive nem úgy néz ki amit betudnék dugni a helyére. Nem a tartójáról beszélek, ha nem maga a pendriveről, érdekesen néz ki...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
greggorius
üzenetére
Ezek a megoldások léteznek.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
elszabi
üzenetére
Ez mindig BIOS beállítás, de nem minden alaplapon van, illetve nem mindegyiken működik, illetve nem mindig. Az előző lapomon (AsRock 970 Extreme3) például volt ilyen kapcsoló, de csak néhány eszközt (egér, billentyűzet) kapcsolt le, míg mást (ventilátor, plazmagyöngy) nem.
-
elszabi
tag
Üdv!
Windows 10 alatt hogyan tudom beállítani, hogy kikapcsoláskor az USB port ne kapjon áramot? Régen még láttam ilyen alaplapi beállítást, de a mostaninál nincs ilyen.
Amit próbáltam eddig:
Eszközvezérlő - usb hub, energiagazdálkodás, a gép kikapcsolhatja az eszközt...
Energiagazdálkozás - ....
Gyors rendszerindítás is ki van kapcsolva
BIOS - végigzongoráztam már mindent, de semmi. másik gépemnél volt erp, de itt nincs ilyen.Asrock H61 alaplap. Windows 10 64 bit.
Egy USB LED van bekötve a gépre. Ezt szeretném amúgy lenyomni kikapcsoláskor.
-
Helló! Felkínáltak egy samsung 850 EVO SSD-t megvételre igen jó áron. Viszont az ürge azt mondja semmilyen papírja nincs a termékhez. Az a kérdés hogy ha baj van kapok garanciát a termékre ?
Mert azért nem annyira olcsó, hogy 0 garival megvegyemPL: Razernél beregelem a sorszámot és ott a gari nem is kérnek semmit... Van ilyesmi a samunál is ???
Előre is köszönöm a tanácsokat...
-
DrojDtroll
veterán
válasz
greggorius
üzenetére
Milyen két eszközt szeretnél összekötni?
Milyen az a hdmi ajzat?
-
greggorius
tag
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem:
2 külön szobát szeretnék HDMI-vel összekötni a falban.
Mi a neve és hol kapok olyan kábelt, aminek nincs a végén HDMI csatlakozó, mert az van a leendő csatlakozóaljzaton.
Köszönöm! -
devil-k
nagyúr
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
és (#97759) Vakegérke!
Ez az! Örök hála skacok!

-
Vakegérke
félisten
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Melyik is az a program, ami alapján villámgyorsan vissza lehet telepíteni a programokat a Windowsra egyben? Nem jut eszembe a neve. Vagyis nem kell mindent letölteni külön, hanem van 1 gyűjtőhelye. Köszi

-
Borisz76
nagyúr
-
quailstorm
félisten
válasz
haromegesz14
üzenetére
Bandicut az elég fapad, viszont ingyen vízjeles...
DVDvideosoft megoldás nem tudom milyen erre a célra de azok se a legjobbak a bloat miatt.Womble MPEG video wizard régi, nem egyszerű, de hatékony
Virtualdub sem annyira egyszerű (nekem)Vegas PRO vagy Ulead videostudio meg overkill de digizésnél meg youtubeozásnál ezt használom és már kis műveletért se keresek mást

-
haromegesz14
senior tag
Valami hót egyszerű - noobfriendly - "videó" vágó szoftvert tudtok ajánlani? Csak pár másodperceket szeretnék kivagdosni egy digitalizál felvételből. Legjobb lenne, ha az eredi formátumot/minőséget meg is tudná tartani.
-
moma
őstag
Sziasztok! Ha egy funkció gyorsbillentyűje a CTRL + ] , akkor azt elő lehet magyar billentyűzettel csalni? mert elvileg a ] a 'g' alatt van ALT GR-rel. de ha együtt nyomom le a kontrolrt az altgrt és a g-t akkor nem történik meg.
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
Dilemma előtt állok. Pár napja írtam hogy lecserélném a 27" Samsung S27B750V Monitoromat (amit fel is raktam ide az apróra *wink wink*) egy nagyobbra.
Ki is néztem magamnak a Samsung S32E590C-t, viszont most az Extreme Digital honlapján ahogy rendeltem volna, az arcomba tolta egy másik lehetőséget, egy S32D850T moncsicsit, méghozzá olcsóbban.
Íme a felhozatal.
[S32E590C]
[S32D850T]Ti hirtelen melyiket választanátok? Pro kontra jöhet bármi.
Láttam élőben a media marktban az íveltet, nem rossz, és pofás, de a picit nagyobb felbontás szimpatikusabb a hajlított kijelzőnél.
Viszont a D850T meg régebbi széria. Viszont kap dícséretet eleget. De az 5ms kérdés mennyire gázos. Nem akarok szellemképes játékokat.Játékra, filmre/sorozatra, általános használatra kéne. Semmi grafikai munka.
Egyedül 32" coll fullhd pixelsűrűsége zavarna, hogy ha nagyon szembetűnő lenne, az a halálba kergetne.
Van valakinek tapasztalata bármelyikkel?Előre is nagyon köszi a tippeket!

-
Stylerr
addikt
Szerintem hardveres lesz, az előző Winen is ezt csinálta, most ezen a frissen is ugyanazt produkálja.
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit írnak (már ha írnak), hátha találkoztak ilyennel. Itt igazából a hangsúly nem a kékhalálon van, hanem a képbefagyáson. Az sűrűn jön vissza, viszont a kékhalál most jött elsőnek. -
mezis
félisten
válasz
Stylerr
üzenetére
Vagy hardver vagy szoftver hiba. A Linux ezt a kérdést eldöntené, lévén az egy egészen másik szoftver.
(A memtest86 is egy egészen másik szoftver, de az kizárólag a memóriát teszteli a processzor használatával, a többi hw. komponenst nem.)(Nekem egy gagyi analóg TV tuner kártya tudott kék halált hozni a Windows-ra.)
-
greggorius
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Nos, ismét megfagyott az egész gép.
9 óra Memtest nem dobott hibát, Win-t is újraraktam. Tanácstalan vagyok. Mi lehet? A táp a proci vagy az alaplap?
Legtöbbször Flash videó és böngészés közben áll be a kép, és fagy meg az egész rendszer. Totál elkeseredtem, és tanácstalan vagyok. 1 hónapja lett cserélve a videókártya, mivel az is megadta magát, még 1 hónappal előtte vinyócsere. Hihetetln. -
toza
senior tag
hello!
am 3+ alaplapon coolermaster evo 212 t meg alaplapot csereltem !
eltunt az egyik "alatet"(?) meg anya.. a 4 bol.!karikazott pirosban!!

hol lehet ilyet venni !?
csak nem kene uj komplett szettet venni,
csak ez az anya kell meg az alatet
(ez is 6 lapos csavar ugye csak van rajta egy menet meg egy beletekerhetos menet resz ugye..)!koszonom szepen..
-
Ok srácok, valszeg én voltam félreérthető. Tudom, hogy sokat számít az SSD de én nem, vagy csak nagyon ritkán futtatok olyan progikat amik hosszú idő alatt töltődnek be. Amit rendszeresen használok az most is pattan szépen. Hozzá tenném én nem szeretem ha tele van szemetelve a gépem, mindig rendben van tartva és felesleges progikkal sincs tele zsúfolva. Az SSD is tervben van de most igazából optimalizálni szeretném amim van.
A proci váltás az szerintem a leg nagyobb költség lenne most, a memória pedig nem tudom mennyire szükséges. Olyan lehet ez mint az SSD. nyilván van ahol észre venném de jelenleg elég az a 4 giga. A leginkább egy alaplapon gondolkodok. Újabb, fejlettebb chipset, nagyon jó hang, agyon dicsért hálókártya, USB3 jellemzi. Úgy gondolom az összeségében mindenen dobna egy kicsit. -
Borisz76
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tele van a YouTube ilyen és hasonló videókkal.
Nem csak a boot idő rövidül drasztikusan de a programok betöltési ideje is.
-
Rimuru
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem csak az OS boot idot roviditi le, hanem az osszes IO muveletet (ami az SSD-n tortenik).
Gyorsabban indulnak a programok, stb., nem kell annyit varni, flottabbul fog futni az egesz es te ezt szeretned. -
ph2012
senior tag
Windows 10-ben be akartam menni a kártyajátékba de nem sikerült és ezt a hibaüzenetet kaptam: [link]
Másnak nincs ilyenje? Mi a probléma?
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Halkan érdeklődök.
SSD van a gépben? -
Krista
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Sziasztok!
Egy Alcatel One Touch telefonra kéne névjegyeket átmásolni. Megvannak a nevek excelben (szétszóródva, tele vesszőkkel) és win7-es névjegyfájlként (össz 300 név körül van)
Utóbbi esetben hogyan tudnám , hogy a telefon felismerje a neveket? Próbálkoztam vcard konvertálásokkal de nem volt ingyenes program meg előbb az excel fileon kéne javítani a szétszóródás miatt.
Valaki valamilyen ötlet? -
elfelejtette
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én is most váltok, egyelőre egy Pentium procit szerzek egy P67-es lappal, árban egy-az-egyben kijön az X3@X4 AthlonII és a mATX lapom árából. Nálad az Asus lap jó áron menne el, meg a proci is. Ha te rá is fizetsz valamennyit, akkor kitudnád hozni i3-mal meg egy lappal.
-
Spet
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Egyet szeretne csak cserélni komponensekből

Én esetleg egy gyárilag 4 magos phenom-ot ajánlanék: multitaskban és single channelben 940 kiadás fölött már teljesítményben jobbak, viszont energiaszükségletükben nagyobbak. 2x4-es kit is dob rajta természetesen.

Vagy várjon AM4-re (amire én si kíváncsi leszk), ha maradni szeretne a piros oldalon.
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy egy komponenst cserélnék? Ha volna effélére annyi pénzem akkor hidd el, váltanák intelre de az sokkal többe kerül mint duplázni a memót vagy egy jobb deszka, esetleg proci maradva az AMD platformon.
-
Igazából általános használat. Néha játszok, zenét hallgatok, filmeket nézek. Filmszerkesztés nem játszik.Azt szeretem ha minden flottul gyorsan történik. Tudom, hogy nem egy világverő a cucc de mindig lehet javítani. Tudnék pl. egy jobb deszkát, fejlettebb chipsettel, nagyon jó hangal, vagy duplázni a memót ?......
-
elfelejtette
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Cseréld le min. 1155-ös Intelre. Egy i3 is hozza ugyanazt a teljesítményt játékokban fele annyi fogyasztással, és van benne fejlesztési lehetőség i7-re.
-
Spet
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Miben kiegyenlítetlen, miben legyen jobb (filmszerkesztés/vágás, gyorsabb számítási műveletek, jobb teljesítmény játékok alatt)?
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nekem mén illetve begyön a prezi.com.
-
DrojDtroll
veterán
Akármilyen prezire keresek a prezi.com-on nem talál semmit.
Miért van ez?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, eddig NO-IPt használtam dinamikus DNS-re, de meguntam, hogy minden 2. héten kézzel kell frissítenem a weblapon a jelenlegi ip-m. Mivel már csak a fizetős acc-nál engedi a távrissítést, hiába állítom be a tplink felületén a hozzá férést nem történik semmi. Így keresnék valami más megoldást. A Vargalex félre tp-linken ezek a lehetőségeim vannak:

Ezek közül miveál járnék a legjobban? Ami kellene, hogy a ruter automatikusan tudja frissíteni.
Köszönöm előre is. -
Skacok!
Olyan kérdésem lenne, hogy azASUS M4A87TD EVO alaplap, Phenom II X2 555 (négymagosítva) proci és 2x2 Gbt 1600 mhz es Corsair memó kit közül ha egyet cserélhetnétek, hogy az egész cucc kiegyensúlyozottabb legyen akkor mi lenne az? Vagy úgy jó ahogy van?
-
Stylerr
addikt
Ideadtak nekem egy laptopot, hogy csináljak rajta 1-2 dolgot.. Elindítom, beírom a jelszót, belép. Minden tökéletes, aztán felraktam egy programot, aztán az csökkentett módban rebootolta a rendszert, és azóta nem fogadja el a jelszót. 8524 volt a jelszó, és azt írja ki rá, hogy hibás, holott eddig beengedett. Lassan agyvérzést kapok, mert egyszerűen nem tudok belépni a laposba.
Win10 van rajta.
Laptopos topicba is írtam, de ott senki nem reagált rá.
-
pjen
félisten
válasz
greggorius
üzenetére
Siemens ben vannak fél modulok.
-
törölt tag
válasz
greggorius
üzenetére
Igen. Létezik.
Direktbe nem kapsz ilyet, de a Modul, vagy a Legrand Mosaic szerelvénycsaládból lehet ilyet összerakni. -
greggorius
tag
Létezik olyan fali csatlakozó, ahol együtt van koax+utp kimenet?
Köszi! -
-
Stylerr
addikt
Nekem pedig olyan problémám van, hogy random időközönként megáll a kép. Teljesen beáll, a zene is megáll, semmire nem reagál a gép, csak a CD meghajtót adja ki és húzza be (ergo áram alatt van). Legutóbb 1 hete csinálta, akkor a RAM feszt belőttem 1.580V-re, aztán mostanáig jó volt. Mikor most kifagyott, akkor Flash videót néztem (EB meccset). Fogta magát, és megállt a kép, hang. Érdekesség, hogy ilyenkor 2szer kell újraindítani. 2 éve is csinálta ugyanezt, de akkor megoldotta az, hogy a Command Ratet 2t-ről 1t-re lőttem be.
Az is lehetséges, hogy nem a RAM hibás?Írtam a RAM topicba, még délután, de senki nem reagált, és elég sürgős lenne a segítség.
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Egy kérdés: adott egy 2016-os EB
, nos ezt szeretném nézni, ha nem vagyok otthon TV közelbe. Találtam is egy frankó appot az androidos telóra, mytv telenor, ami most ingyenes mobiladat használattal megy frankón. De, hogy a fészkes fenébe tudnám megoldani, hogy a laptopon tudjam nézni a telefon segítségével.
Van ugyebár a programon belül miragomb, de azt csak tv-re lehetne küldeni, pc-re nincs ilyen program amivel ez működne?
Másik próbálkozásom, hogy megosztom a netet a laptopra, de sajnos ott csak korlátozva engedi, így nem lehet használni a http://mytv.telenor.hu/ -n a tv-t...
Sajnos a mirascreen-es kütyüm nem jön meg időben az ebay-ről, bár laptopról nem tudnám azzal se nézni...
Egyéb programokkal már próbálkoztam, de azok ugye max csak a telefon képét osztja meg elég nagy késéssel és ugrálásokkal, szóval az nem járható út, itt valahogy a mirát kéne kihasználni... -
Borisz76
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Ha van a PC-n ( többnyire a VGA-n ) bemeneti lehetőség , akkor megoldható.
Nekem volt annó olyan Asus videókártyám amivel rögzítettem a TV adást.
ViVo néven ( Video In - Video Out ) futott.A mostani VGA-kon már nem látni bemeneti csatlakozást...csak kifelé jön a jel.
Ezért nem hiszem , hogy meg tudod oldani.
Esetleg egy PCI-E-s bővítőkártyával....
Vagy valamilyen tuner-al.
-
Stylerr
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges-e, hogy Thome Set Top Boxot a számítógépre kötni, úgy, hogy mondjuk egy kis futtatott ablakban nézzem a PC-n a Set Top Boxon lévő TV adást? Tehát mintha filmet néznék.
-
tknof1871
őstag
Jó napot kívánok! Az alaplapon (hátlapi) és a PC házon (CORE 3000 USB 3.0) elöl van mikrofon input, 3.5 mm jack dugóhoz. Ez TS vagy TRS jack dugós mikrofonnal működik?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Siker ,köszöntem az uraknak!

-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
gameresboy
üzenetére
Szia!
Itt vannak a téma mesterei: Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, feleslegesen jó lenne ha nem drágítaná
)

Köszi még egyszer!