Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cambi

tag

Üdvözletem!

Nem rég vettem egy új gépet, és elég nagy gondom akadt az első hetek után. :(

Először leírom a konfigot: Intel I7 4790 4.0 GHZ
    Geforce 980 TI
    16 giga ram, a tápegységet fejből nem tudom már, de talán nem azzal lesz a gond.

Alapjáraton amikor benyomom a gépet egy nap, 30 fokos a CPU és a VGA se sokkal több. Aztán elkezdek játszani bármilyen játékkal, és egy 10-20 perc után leesik az FPS kivétel nélkül az összes játékban.

Persze először rögtön a fokokra gyanakodtam, játék közben mind a kettő fel szokott menni 50-60 fokra, de 62 fölé soha nem ment egyik se, viszont az FPS szépen beáll 20-30 FPS-re, és kész, nem változik semmi.

Ami még érdekes, hogy amikor kilépek a játékból, nem nagyon hűlnek le 50 fok alá... Most is ugyanúgy 60 fokos a VGA, és a proci is 55, vagy alapjáraton ez még belefér bőven?

Mindenesetre nagyon hálás lennék bárkinek, akinek lenne valami ötlete vagy tanácsa, mert nagyon ideges vagyok már, hogy egy vagyonért vettem ezt a gépet és igazából sokkal rosszabb jelenleg a játékélmény, mint a régi gépemen...

VGA meg minden driver a legújabb, a ventik tiszták, esetleg valami infót még mondjak az AIDA-ból?

Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák