Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Joker_5x #4678 üzenetére
Javaslom neked a ninite oldalát. Egyszerű, gyors, és mindig frissek a driverek. Nagyban megkönnyíti a dolgodat.
Az oldalak kapcsán meg a Chrome-ot javaslom. Ott mailcímmel szinkronizálsz. 1 perc alatt a megszokott oldalak fogadnak a megszokott beállításokkal.
Már nyertem neked 20 percetC0d3r: Ok, warez off.
MagicIsoMaker-t tudom javasolni, de azzal nem tudsz zsugorítani, csak ki vagy hozzáadni fájlokat. DL lemez kell neked oda, én már érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest