Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen ez windowson van...
Ezt találtam hozzá
Mac OS X
From the Apple menu, select System Preferences... .In System Preferences, from the View menu, select Network.
Select the appropriate port. For example, choose Ethernet for broadband connections, AirPort for wireless, or Internal Modem for dial-up.
Click Advanced... , and in the sheet that opens, click the TCP/IP tab. The number next to "Router:" is your default gateway.
-
robick5
tag
válasz
Truckdriver
üzenetére
Èn mondjuk alapból az optikákat külön illetve a vinyókat külön körre tenném,de ez csak az én véleményem !
Aztán ha nem mükszik akkor a jamperekkel variálnék! -
törölt tag
válasz
Truckdriver
üzenetére
Az ASRock-ok szeretnek kényeskedni minden ilyen látszólag apróságon.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy routerem, Belkin g wireless és elvileg 192.168.2.1. az ipcíme, már reseteltem, de nem enged ígyse be a beállításokhoz, beírom az ip-t, és cska tölt, de fehér az oldal.
Külfölti fórumokon olvastam, h másoknak is van ilyen baja, esetleg tudtok valami megoldást??

Előre is köszönöm a választ ha kapok!!!

-
válasz
Truckdriver
üzenetére
Csak a régi, meg az új lapok között már van különbség. Mindegyikat állítsd be, hogy master/slave majd úgy is kösd be. Akkor nem lesz baj. Persze az IDE-t engedélyzed biosban.
Amúgy meg ha nem 2 perc múlva kapsz választ, nem kell egyből azt írni, hogy senki sem segít. Ez nem így van. Ha valaki tud segíteni fog, legyen ag 20 perc, vagy 2 nap akár.
-
törölt tag
válasz
Truckdriver
üzenetére
Jó lenne tudni milyen alaplapról is van szó. Egyébként a CS normálisan speciális kábelt igényel. Értelme mondjuk semmi, be kell rendesen jumperelni Master/Slave-re az eszközöket.
-
lakatosturbo
aktív tag
Urak ,hogy lehet beállítani opera böngészőben, hogy amikor nagyítok egy oldalt a ctrl+görgő kombinációval akkor ha másik weboldalra kattintok akkor az eredeti méretben marad nem lesz az is nagyítva. Firefoxban ez működött szépen de operánál zavaró hogy a többi oldal is nagyítva jelenik meg.
-
Truckdriver
tag
Megoldás lehet ha az ASUS helyére átteszem a másik Mobilrack-et?

-
válasz
Truckdriver
üzenetére
A master/slave jól van belőve mindenhol? Úgy is van a kábelezés? Biosban mindegyiket felismeri? Ha igen, akkor ott más baj lesz. Ha nem, akkor vagy kábel, vagy biost kell frissíteni. Vagy netán valamelyik megdöglöt? Ezeket kellene megnézni és utána azt mondani, hogy nem jött segítség. Ha meg megnézted, akkor írd le.
-
Truckdriver
tag
Ahogy észre veszem feleslegesen mondták hogy itt minden kérdésre választ kapok.Hát nem!!Laci.

-
cavman
tag
Hali!
Megoldódott a G15 billentyűzet problémám. ízekre szedtem.
1.000.000 csavart ki, 1000 spéci patent kiakaszt, és mivel nem láttam felpüffedt elko kondit, sem sülést a panelen, alkohollal megpucoltam az összes szalag kábelt csatlakozását.Volt egy pár..
ÉS JÓ LETT!
Üdv:cavman -
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Faterod durván tolja

Szövegek tekintetében igen jól boldogul. Elviekben a kézírással is elbajlódik, de az elég sokáig tart már neki. -
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Az szövegekre tudom hogy jó, de hogy táblázatokkal milyen hatékonysággal boldogul.... Tény, leírásában szerepel, hogy elviekben formázott dokumentum úgy néz ki, ahogy eredetiben. Csak ezzel az a gondom, hogy ha nincs olyan karakterkészlet telepítve, mint amivel az eredetileg ki lett töltve, akkor mi van?
-
Dr.Burn
őstag
Szeretnek venni egy szkennert, de elotte lenne par kerdesem. Az egyik az hogy van par dokumentumom ami tablazatokbol all es azok vannak kitoltve. Betudom ezeket ugy szkennelni hogy a tablazat es a szoveg is formazhato legyen pl. wordben? Lehetseges ilyet csinalni?
-
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Ha jobb megoldás nincs, akkor az. De azt is megteheted, hogy a 170 torrent 2/3-ád kukázod. Ha tényleg az lehet a gond, és nem akarsz ram-ot bővíteni.
-
Truckdriver
tag
Nem sok válasz érkezett a megoldásra.Nem igazán lehet dúskálni,válogatni a jobbnál jobb megoldásokban.Laci.

-
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezt a megoldást - ami hasznos, tiltsuk

Én remélem hogy ezek segíteni fognak. -
KicsiUbul
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
A gyártó oldala sok mindenben segít.
Ez szerint gyárilag nincs hozzá, de ha valami moddingos topikban elkezdesz érdeklődni, biztos lesz valaki, aki a jelenlegit igényesen kivágja neked, és tesz bele ventit nem túl horror áron. -
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
A Secunia PSI tényleg hasznos, jelentősen egyszerűbb a drivereket meg ilyeneket leszedni vele, mint manuálisan utánajárni - nem kevés időt takarít meg. És autómatikusan jelez.
Nah igen, a megszokások
Nehéz ellenük harcolni -
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor ami nem kell, töröld le. Ne foglalja a helyet feleslegesen.
Office sem hátrány, ha frissített azért. Vagy tölts le vmi ingyenes alternatívát, és azzal sem lesz gondod
-
anonymus89
addikt
Persze igazad van de ilyeneket, hogy adobe reader, firefox, everest, daemon tool ecetera.... nem is használom szinte őket.
Windows 7 frissítések között mindig szelektálok, officet meg nem használom oly sűrűn itthon.Activex vezérlők mindig, flash player mindig chrome mindig, defender szintén zenész

-
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Nézd, érdemes nekiállni tisztogatni a programok között. A frissítések meg mindig jól jönnek.
Jah hogy lassan 4 éve seedeled őket? Az szép.
A Windows Updatet ne keverd össze a többi frissítéssel. Azok rendszerfrissítések. Kellenek
-
anonymus89
addikt
Szóval van ami már 2008. óta benne van mindig elmentegetem a utorrent beállításait és mikor frissítek akkor visszatöltöm de azért van annyi mert elfér a winyón. Akkor neki is esek a frissítéseknek az az igazság, amint látom legtöbb programot nem is futtatom windows indulásakor. Legfeljebb a windows összetevőket megcsinálom de hogy a windows updateből nem szoktam engedni minden szemetet az tuti.

Kellene vagy 15 gb hely azért az kicsit túlzás....Köszi szépen nekiugrok és akkor meglássuk

-
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
73%? Te sem gyakran frissítesz, az már tuti
Akkor ezeket frissítsd be - elviekben a dashboardnál aminél tudja, frissíti, aminél nem, ott letölteti veled, aztán uccu neki.
170 torrent? Nem tudom, én ennyire ipari méretekben nem dolgozok. Elkpzelhető, de nem mondom biztosra. -
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Akkor javaslom a stabil 3.0-s verziót. Lehet az is megoldja a problémát
-
Melack
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Most így gyorsan átnézve a fórumokat, javasolnék egy Secunia PSI progit - ingyenes, átnézi a drivereket, és ha van rossz, frissíti. Első körben.
Ha utorrentből beta verzió van fenn, akkor ahelyett tegyél fel egy stabilt. Beletrtál a torrent progiba?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen problémám továbbra is driver irql not less or equal viszont most már a megfigyeltek alapján szinte akkor jön elő mikor a utorrent fut szerintetek összefügghet vele???

-
Truckdriver
tag
Jó napot Mindenkinek!Szeretnék segítséget kérni a következő probléma megoldására.Alaplapot,processzort,RAM-ot,VGA kártyát cseréltem de a winchesterek közül nem mindent ismer fel.A régi összeállításban semmi probléma nem volt.Mobilrack-es vagyok.A Primer kábelen egy Mobilrack+ASUS CD DVD író-olvasó,a Secunder kábelen egy Mobilrack+TEAC CD író-olvasó van.Egy MAXTOR 120 Gigás winchesterrel csinálja hogy nem ismeri fel.Lehet hogy a régi alaplapot kell vissza tennem?Laci.

-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én sem találtam konkrét infót. Van ahol free shippinget írnak, de az nem 100%. Ha jól néztem, a vásárlás meneténél a Shipping Method résznél konkrét árakat is kiad. Érdemes odáig elvinned a rendelést, vagy mailt írni nekik.
De nekem ezeket hozta ki pesti szállítással:
Shipping Method
NaturalPoint is currently shipping in 2-4 business days, but TrackIR orders may require up to 10 business days.
Choosing a faster shipping method will only take effect once your order has shipped. It will not expedite order fulfillment.
UPS Expedited Air $59.23
UPS Saver Air $95.90
FedEx International Economy $45.73
FedEx International Priority $50.38 -
Tompo92
senior tag
Hali...
Várok egy csomagot a postától.
Kaptam egy küldemény azonosítót a csomag küldőjétől.
A posta oldalán hol tudom megnézni hogy merre jár a csomag, mert nem találom azt az opciót, valami csomagfigyelő vagy mi a bánat a neve de nem találom az oldalon.
Valaki tudna segíteni? -
andrey.
csendes tag
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hogy lehet a facebookra úgy kitenni képet hogy egyetlen egy linket lehessen látni?
Vagyis hogy beszúrok 1 linket, megjelenik a kép és azon kívül semmiféle link, leírás, stb... ?Szerk.: helyesírási hiba
-
Dominó85
addikt
Sziasztok. Lenne egy Cooler Master 690 (nem advanced II) házam, amire szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan oldallap, amin egy jó nagy venti van. Mondjuk 20cm vagy felette?

-
bedohazi
aktív tag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Na megsem jo...

Felraktam mident ugy ahogy azt irta, QFE fix for USB 2.0.-t majd a INF Driver-t(ez valami chipset driver) majd magat az usb drivert.(viszont a device managernel nem lehetett mindenik portnak ujrarakni ahogy irtad, van amelyiknek lehetett es van amelyiknek nem).
Restart es ujbol kiirja hogy csatlakoztassam a nyomtatot usb 2.0-s porthoz..
-
Zolaash
senior tag
Piedone filmeket vettem ma a Lidl-ben. Szeretnék hozzá normális borítót nyomtatni, de nem találok. Honnan lehet őket letölteni? (A fehér alapon kék betűkkel operáló borító stílusra gondoltam, hogy illeszkedjen a sorozatba.) Nem akarom ebben a gagyi papírtokban hagyni őket.
-
-
bedohazi
aktív tag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Most eljuttam addig hogy csak az utolso dolgot, magat az usbdrivert kenet feltegyem es ugy rja hogya device managernel valasszam ki az Universal Serial Bus controllert majd nyomjak reinstall drivert, de ott nincs ilyen hogy reinstall driver es ha lenyitom a kicsi plusznal akkor vagy 6 darab usb port is megjelenik es msot melyiknel kell ujrategyem a drivert??
-
Hunork
veterán
Szia!
Konkrétan nem biztos, hogy segítség, csak elmesélem egy esetet. van egy laptop a házban, és vannak speciális billentyűk is. Fn jelzéssel. Nálam is néha megváltozik, a fiam vagy a feleségem véletlenül kettőt nyom meg egyszerre ezzel az Fn-el, és akkor jöhet a macera.
Nálam a megoldás: billentyűzetkiosztás angolra, Fn bill. megnyom, majd billentyűzetkiosztás magyarra, és próba. Ha jó, örülök, ha nem, akkor Fn benyom egyszer, és utána működik.
Nem tudom, ez segítség lesz-e, mert néztem, nem egy 1500 forintos billed van, hátha ott is "beragdt" egy spéci gomb. -
harcikoca
senior tag
Hogyhogy vissszaállt a hardverapro?

-
cavman
tag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt, ha lenyomom az "a" billt, *a vagy nagy *A jön elő.
Ha ESC gombot nyomom, akkor pedig az 1 kerül kiirásra.
Ma kezdett sz@rakodni..
Játék közben tűnt fel, mikor váltani akartam fegyvert, kiadta a games menüt egyfolytában.
Most is minden " a " leütésénél, ki kell töröljem a csill*agot az a betű elöl.Mellékesen a csillagra is *a ir..

V*al*aki tudn*a okos*at *a problémár*a?

-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itthon sincs semmi rejtegetni valóm előtte.... 

Csak rémlett vmi a nevéből. Tú sokat szenvedtem vele, így nem volt értelme.