Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Ezt használtam már: [DVD Decrypter] és még Windows 10-en és jól ment, de ez pl.: DVDFab HD Decrypter ezt még a mai napig is fejlesztik de még nem próbáltam, és ez is ingyenes.
Ha ezek nem lennének jók akkor még van pár alternatívára ajánlat: [link] és itt is:[link]
Lehetne mondani múlt évezredit is
Amúgy csak simán elavult. -
törölt tag
gyerekek egyik könyvéhez járt egy dvd... szóval kértem kölcsön dvd olvasót, és nem túl meglepő módon nem tudom lejátszani így sem

Mivel lehetne egyszerűen rippelni, hogy ne szívjak a jövőben ezzel a múlt századi technológiával? Sajnos a tartalma nem elérhető online... -
Att1la.
őstag
Lehet készíteni Windows 10 telepítőt(MediaCreationTool) külső SSD-re vagy HDD-re? Vagy mindenképp pendrive kell? SSD+USB 3.0 ház olcsóbb lene mint azonos méretű és lassabb pendrive.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Olyan helyen építkezek ahol az utcában csak 20 embernek jutott T-home szolgáltatás. Én vagy a 21.
Se DIGI, se UPC. Kettő kérdésem lenne. Ki kínálja a legjobb mobilnet szolgáltatást? Van valamilyen korlátlan megoldás? Nem hiszem, hogy a 200GB elég lenne. -
carl18
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
2010-ben volt PS2 gépem és azon Super nes játékokat is tudtam játszani. DVD-re ki írtam persze és úgy de igen jó megoldás.Ezek a kínai nintendok és a gamepadjuk elég könnyen tönkre tud menni, szóval nem egy tartós beruházás. Sony gépem volt, kis túlzással mondhatom rájuk örök élet
Ott legalább nem kell attól félnem hogy tönkre megy ha használom. -
carl18
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Inkább lehet veszek egy PS2-őt és azon is mennének a nintendo játékok. Ráadásul így a Sony játékok is megnyílnak előttem. Sajnos a Sárga kazettás gép hátránya hogy borzasztóan könnyen tönkre megy.
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, Hardverapró-n minden betű vastag mindenhol és borzasztó így az egész..
prohardveren vagy itt fórumon rendben van minden, de előbbin mindent vastag betűvel írInternet expoler-ben hibátlan, chrome-ben egyik pillanatról a másikra ilyen lett
mi történt ?
-
ArthurShelby
addikt
Létezik milyen okosórát vegyek topik, mert nem találom?
-
carl18
addikt
Üdv!

Érdeklődnék ilyen sárga kazettás gépet emberi áron még be lehet szerezni valahol?
Körülnéztem a netten és nem igazán van már ez forgalomba, de valahol használtan is 10E-be adják ütötten kopottan.
14 éve nem használtam sárga kazettás nintendot. -
quailstorm
félisten
Nekem UGREEN van USB-hez, az jó. Equip meg nagyon olcsóak kerülendőek.
-
Xry
csendes tag
Üdvözlet!
Szeretnék USB és Jack hosszabítót vásárólni, tudnátok megbízható márkákat javasolni ezügyben?

2 USB perifériához kellene, egy meg telefon töltőhöz.
-
Cs1csó
titán
válasz
matesan2
üzenetére
Irány a szerviz.
anonymus89
Megpróbálhatnád LINUX alól megnyitni és kinyerni az adatokat, ha mondjuk van egy SSD a gépbe vagy egy másik HDD akkor arra dobj egy linuxot vagy Linux live-ot pendrive-ra és arról talán olvasható és menthető lesz az adat.
Tanulság: fontos adatokról legyen mentés.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy 2TB-os Seagate Barracuda winyo aminek a kondíciója tyukfing és inicializálni szeretné.
Viszont van rajta 80Gb adat, amit inicializálás nékül visszaállíott a Get data back de semmit az ég egy adta világon nem tudok megnyitni.Először inicializálni szükséges vagy mi lehet a gond?

-
matesan2
újonc
válasz
Doky586
üzenetére
Sziasztok, van egy furcsa probléma egy egy hónapos géppel.
A gép:
Adata 256GB Ultimate SU800 ASU800SS-256GT-C SSD meghajtó
Be quiet! Pure Power 10 500W BN273 tápegység
Cooler Master MasterBox Lite 3.1 MCW-L3B3-KANN-01
Asrock Z370M Pro4 alaplap
G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB memória
Intel Core i5-8400 BX80684i58400 processzor
Zotac GTX1070 Ti 8GB GDDR5 Mini ZT-P10710G-10P videokártya
Cooler Master Hyper 103 RR-H103-22PB-R1 processzor hűtő
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 12+12 hó gar.Bemásolom a probléma részletes leírását, amit elküldtem az eladónak. Szeretném kiszűrni, hogy esetleg szoftveres probléma-e, hogy ne kelljen szervízbe küldözgetni, ehhez kérném a segítségeteket.
"Nem tudom eldönteni, hogy hardver vagy szoftver probléma e. Már küldtem vissza a gépet Önökhöz, mert a kiszállítása közben elmozdult az alaplap.
A probléma lefolyása:
- pár hete észrevettem, hogy csak 8 gb ramot ismer fel a gép a 16-ból. Kivettem-visszaraktam a ramokat, felismeri azóta a 16 gb-ot. Viszont bekapcsolásnál szinte mindig újraindul, és kiírja, hogy "The System tried to boot several times before …" De az alábbi problémák csak később jelentkeztek, nem biztos az összefüggés.
- Néhány napja észrevettem, hogy furcsa szaggatás jelentkezik a játékoknál. Hiába van a Vsync bekapcsolva, állandóan megugrik 60 fps-en túl 63-68 fps-re, és emiatt beszaggat (jobban mondva inkább meg-megugrik, és így darabos a játék). A legkisebb felbontásban, minimális grafika mellett is fennáll. Lefuttattam benchmarkot a gépről, teszteltem a memóriát, kitűnő eredménnyel. Próbáltam kényszeríteni az adaptív Vsync-et an Nvidia panelen keresztül, de csak rosszabb lett. Próbáltam egy programmal 60 fps-re lockolni, ettől is rosszabb lett (kék halál).
- Kb. 10-szer jelent meg kék halál, különböző üzenetekkel. Fontos, hogy két alkalommal épp kb. 5 perccel azután, hogy eltűnt a probléma, mert átállítottam más felbontásra/herz-re a játékot, majd onnan vissza full hd-ra, 5 percig tökéletesen működött, aztán kék halál. Ez kétszer megtörtént, azóta csak a szaggatás van, hiába állítgatom.
- Nem játék specifikus a probléma, a Fifa 19 szaggat, a processzor túlműködik (számlál-berreg), és a videókártya zümmögő hangot ad ki a meccsek futása közben (három hónapja játszok már vele eddig problémamentesen).
- Manuálisan frissítettem minden drivert. Megpróbáltam visszaállítani az Nvidia korábbi driver-eit, mert mostanában volt driver frissítés. Az ASRock honlapjáról frissítettem specifikusan ennek a modellnek a drivereit.
- Visszaállítottam a gépet végül az eredeti állapotára, törölve mindent, a problémák ugyanúgy fennállnak (a bekapcsolásnál az újraindulás is). Tehát nem szoftveres probléma? Megjegyzem, a drivereket nem hozza alapállapotba a visszaállítás (és nem tudom hogy kellene ezt elérni), így a legutóbbi Nvidia driver van rajta fent például, a frissen újratelepített Windows-on. Továbbra is fennállhat tehát driver-ütközés (?).
- Azt olvastam, hogy bizonyos alaplapok nem szeretik az a1-b1 slotot a memóriáknak. Átraktam a memóriákat a2-b2-re, bekapcsolásnál nem indult újra utána a gép kb. 50 alkalomból egyszer sem, rendesen bootolt. De a grafikai problémák nem szűntek meg. Talán mert (ahogy olvastam) a BIOS-ban is át kellene írni valamit, hogy az a2-b2 slot-ra váltson az alaplap? Most visszaraktam őket a1-b1 slotba, és visszatért a boot probléma, tehát az biztosan a ramoktól van, de kérdés hogy összefügg-e a grafikai problémákkal.
- Láttam, hogy új BIOS verzió jött ki októberben. Talán frissíteni kellene?Mit tehetnek még, hogy kiszűrjem a szoftver problémát? Ha biztosan hardver probléma, akkor küldeném Önökhöz szervízbe. "
-
válasz
quailstorm
üzenetére
"mitől romlik a teljesítménye/hatósugara x év elteltével egy routernek?"
Attól hogy amikor 20éve megvette az első 'b'-s routerét akkor mind a 10 szomszédja a panelben ezt mondta a kérdésére:
- Nektek is van már wifi-tek?
- Mi az a wifi?Ehelyett manapság az új válasz:
- Persze, minden szobában van egy..
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm
üzenetére
Nem a cikket olvastam előbb hanem a jelenséggel találkoztam, sőt nem is én hanem ismerősöm, aki hosszú idő után volt nálunk újra és megjegyezte, az udvaron beszélgettünk mutatni akart egy videót és a telójának kevés volt a jelerősség miközben ugyanezzel a telóval 2 évvel korábban simán ment a net. Az évszak is ugyanaz volt, a hely ahonnan csatlakozni akart is ugyanaz. Ekkor mondta, hogy találkozott már náluk is ilyesmivel még mikor új volt a router-ük a kert végén is fogható volt a jel majd gyengébb lett. Ekkor kerestem rá.
-
quailstorm
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
HVG

Igen, a kondenzátorok ki tudnak száradni, de azt észreveszed, mert instabil lesz.
A WiFi teljesítménye az max a szomszédok miatt teleokádott 2.4GHz-től lesz kisebb.Amúgy a kérdésem még mindig áll, mitől romlik a teljesítménye/hatósugara x év elteltével egy routernek?
HVG-ről techet olvasni meg olyan, mint a sarki zöldségeshez menni fúrószárért.
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm
üzenetére
"A routerek akár 5-6 évig is működnek, de nem árt tudni, hogy 2-3 év után észrevehetően csökkenhet a teljesítményük. Az eszköz folyamatos melegedése árthat a benne lévő alkatrészeknek, ami miatt jóval gyengébb lehet a jel, mint az első beüzemeléskor."
Itt egy cikk, de amúgy saját tapasztalat, az otthoni eszközzel kapcsolatban: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm
üzenetére
Még ezt is tudom fokozni: idővel (2-3 év) jelentősen gyengülni fog a jelerősség.
-
Marci112233
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
No igen lehet egy router azonos típuson belül is akár kevesebb hatótávval, de azért az ritka, inkább egyes modellek között van különbség, mint írtad is. Amúgy én amikor vettem a mostani routert azt néztem, hogy az antenna típusa tök ugyan az, csak más formában és színben, illetve az 1043-on 3 darab van az egyel szemben.
-
quailstorm
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
Simán lehet a router trágya, nekem egy WDR4300 van, aminek botrányos a hatótávja. Ellenben egy sima 841N elképesztő messzire elviszi az n-et, de az új Asusok is jók.
Vitatkozni azt lehet, csak a fizika nem vita meg hitkérdés, az n-es WiFi elméleti hatótávja nagyobb, elméleti sávszélessége nagyobb, normális eszközökkel a gyakorlatban is.De nyilván ha valaki lecseréli a 841N-et egy 5g-t támogató WDR4300-ra, annak csalódás lesz a vége. Ettől még nem a szabvány a hibás.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
coco2
üzenetére
Annak a laptopnak csak egy usb helye van? Másikban nem tudsz próbálni? Esetleg hubban (főleg ha tápolt)?
Lehet áramigény probléma, de legőrültebb ötletként azt is kipróbálhatod, hogy más-e a jelenség a fogadó laptopot tápról vagy akkuról használva (ez esetben akár földelési gond is lehet) -
Marci112233
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
A hatótávot némileg vitatnám. Én kb 1 éve váltottam TP-Link TL-WR542G routerről TP-Link TL-WR1043ND V4-re. Ugye az 542G b,g-s míg az 1043ND már b,g,n-es. Viszont ahol az 542G jele már nem volt jó és el is tűnt, ott már az 1043ND jele is elszáll. Igaz az 542G-n is ugye eXtended Range nagy hatótávú antennával volt és ugyan ott volt ahol most az 1043ND is.
-
quailstorm
félisten
Azt hittem ezen már túl vagyunk, mert leírtam. A legtöbb router alapbeállításokon mixed módban sugároz, abban meg benne van a g is, de ez a beállítás nincs kőbe vésve, plusz a g-nek a hatótávja is kisebb, tehát én mindenképpen vinnék magammal n-es vevőt.
Kérdés, hogy az benne van-e a gépedben, a ragasztott címke az nem ér semmit, eszközkezelő mit mond? -
mp54
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
RVR400 is:
Egy gyárilag ráragasztott címként (van több ilyen jellemzőt megadó címke...) az van: "Wireless b/g".
Kaptam olyan infót is már, hogy egy "n"-es router ad "b" és/vagy "g"-ben is, azért tudom fogni... -
RVR400
veterán
Wireless abg (optional)/Wireless agn (optional)
-
mp54
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm.
De g-vel n-t nem fogsz fogni az garantált.
Ennek akkor mi lehet a magyarázata:
UPC vezetékes net, UPC Wifi-s router: a laptop látja és azt írja ki: rádió típusa: n! És működik! -
-
Vorontsov
tag
Sziasztok vettem egy "TP-Link USB hálózati kártya" nevű hálókártyát:
EZT VETTEM KATT IDE.
Azért vettem mert van egy játék ami erősen igényli a netet:
Video róla:
Hundred Soul:
Letöltés link:
Hundred Soul
Ezt tudja a netem és amit vettem,közel nem azt a sebességet ami a dobozára rá van írva:
Ezt kéne tudnia:
Ez a teljesítménye.
A számítógépen van rajta net nagyon szuper,de én a wifi-t a telefonomhoz szeretném használni.
Az volt az elképzelésem beteszem a számítógépbe és onnan továbbítja a netet ennek a telefonnak, akár a vezetékes net-et alakítja át és tolja ki az eszközre mert ebben az esetben lényegtelen lenne a router távolsága.
Ez az eszköz a router jelét továbbítja, ha azt tudja mert a mellékelt kép szerint arra sem alkalmas.
Ilyen sebességem a kártya nélkül is van.
Szerintetek visszavigyem és kérjem vissza a pénzemet?
Visszatérve a kábeles kérdésemre:
Androidos xperia x compact-ot akartam rákapcsolni monitorra a kábelek amiket kinéztem nem voltak jók.
USB-C to DSUB,DVI,Displayport,ki lett mind próbálva nem jó egyik se.
Ami jó lett volna:
MHL kábel lett volna. -
coco2
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Leformáztam az acer-en fat32-re probléma nélkül, de a hp akkor sem látja.
Van az a bippegő hang, amikor a windows felismeri, hogy egy új usb cuccot csatlakoztattak. A hp laptop bippegni sem bippeg. Olyan, mintha az usb eszköz kajak halott lenne. Pedig a másik laptopban gond nélkül fut.
Tényleg vakarom a buksit, mi történhetett. Esetleg a windowsommal történt valami?
És az se kicsit furcsa, hogy az egerem görgője miért kapcsol ki, amikor a pendrive-ot bedugom? És csak a görgő. Az egér többi funkciója probléma nélkül működik tovább.
-
quailstorm
félisten
-
updog
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan screen capture progit, amin látszik az egérkattintás, és a leütött billentyűk, illetve tud valami live timert is megjeleníteni, hogy a képernyő lévő események közötti időt tudjam valahogy mérni/mutatni? Köszi!
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Usb pendrive furcsa jelenségébe ütköztem.
A pendrive az egyik laptopba bedugva (egy régebbi acer) probléma mentesen működik. Egy másik laptopba bedugva (újabb hp) se kép se hang. Az újabb laptop csatlakozóiban cserélgettem dolgokat, mint pld usb hub, egér, szóval az usb porttal biztos nincs baj, az működik. De a bedugott pendrive-ot akkor sem ismeri fel. Sem a win vezérlőpultján keresztül elérhető eszköz kezelőben nem jelenik meg, sem a nirsoft usbdeview-ja nem látja listában.
Még ami furcsaság, hogy ha bedugom a pendrive-ot, az egerem görgője üzemképtelenné válik. Csak pislogok. Ha be van dugva, nem tudom scrollozni a weblapokat, ha kihúzom, scroll azonnal működik. Varjon rá gombot, aki tud.
Mi a fene lehet ezzel a pendrive-al? Egyébként egy Verbatim 16 gigás.
-
jpisti
senior tag
válasz
jpisti
üzenetére
Sikerült valahogy a dolog, most folyik az adatmentés.
Szívesen elszórakoznék a "sérült" merevlemezzel. Úgy néz ki, hogy csak a fájlrendszere sérült valamitől. Van rá mód, hogy ez javítható legyen?
Nem feltétlenül cél az eredeti adattartalom megóvása, de persze nem lenne rossz az sem. -
Essejó
veterán
válasz
rwin5
üzenetére
Bemész a postára ahol vagy, kérsz egy meghatalmazás nyomtatványt, kitöltöd: ÉS a Postás előtt aláírod!!!
Akkor tanú sem kell, aztán ők átküldik a lakcímed szerinti postára. Ez sajna nem gyors, de ez működik, az otthon megírt két tanúval ellátott meghatalmazás a postán semmire sem jó. -
quailstorm
félisten
Whitelistet fórumokon keresgéléssel is meg lehet találni, és igen azt jelenti, hogy csak az adott listáról való eszközöket fogadja el.
A vezeték nélküli billentyűzet csak a saját azonosítójával ellátott vevővel tud kommunikálni, WiFi-hez nincs köze azon túl, hogy az is 2.4G-t használ.
Igen, azt jelenti hogy a laptop és a telefon támogat közös protokollokat a WiFi-ben.
De g-vel n-t nem fogsz fogni az garantált.Nekem ilyen szutyok van tartaléknak, androiddal, Linuxszal, Windowszal is megy.
-
mp54
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha nem BIOS whitelistes a notebookod,
Ez nem tudom, mit jelent, hülye vagyok az ilyenhez...
vegyél USB-s n-est pár ezer Ft.
Van vezeték nélküli billentyűzetem , ahhoz adott USB-"eszköz" az jó lehet ilyen célra? (a bill. működik...)Az okos telefonom (b/g/n!) Wifi hot spot-ával működik a notebook, ez jelent valamit?
-
mp54
senior tag
Üdv!
ASUS F80S (2012, 802.11b/g) notebook-kal szeretnék az USA-ban egy motelban csatlakozni a motel Wi-Fi-re.
Kérdéseim:
-mekkora az esélyem, hogy a b/g-vel tudok csatlakozni?
-ha tudok csatlakozni, mekkora a valószínűsége, hogy a kapcsolat normálisan használható lesz: e-mail, böngészés, Skype videó nélkül?
Köszönöm! -
Cs1csó
titán
válasz
Senquist
üzenetére
Szeretnék én is venni egy előlap ventiszabályzót, de nekem elég ha csak manuálisa tudom irányítani a házventiket. Sajnos nekem a PC hátulján van a házventik szabályzója tehát mindig fel kell álni és mögé hajolni.
Az első házventi az 3 állásos kapcsoló minimum - medium - maximum, a hátsó pedig potival fokozatosan állíható. Nem szokta túlzásba esni nálam mindig minimumon megy mindegyik és játék előtt manuálisan szoktam feltekerni mindkettőt maxra, majd játék után vissza. Vagy nyáron amikor van 28 fok a házban és valami izzasztóbb dolgot csinál a gép - nem játék - akkor szokta mediumra állítani mindkettőt nekem ez elég.
carl18
Akkor csak simán adót csalnak, közel 30%-os spórolás az is.
-
Senquist
tag
Sziasztok!
A Pc-m tuningolásánál jelenleg ott tartok hogy veszek egy 7. , 1TB os vinyot, ami egy Sata raid kártyához lesz csatlakoztatva a sata része!
Viszont gondolkodtam hogy a pc hűtésére is oda kéne most már végképp figyelnem, van jelenleg az alaplapi és a táp ventilátoron kívül még 6db Be Quiet pure wings ventim.
Arra gondoltam hogy vennék egy "NZXT Sentry 3 Érintőképernyős Ventilátor szabályzó előlapi panel"-tA kérdésem igazándiból az lenen, hogy van e ennek értelme?
Jelez ha az egyik meghalna vagy hibába csúszna, figyeli az rpm-t és a hőmérsékletet is.De én arra lennék kíváncsi hogy van e értelme egy ilyet venni és alkalmazni?
A házba beférne mert 3 dvd meghajtónak van hely, ebből jelenleg 1 üres és egyik dvd-t kifogom szerelni amúgy is,Néztem róla videót, hogy a 6 ventiből 5t tudnék csak rákötni ami nekem megfelelne, de olvastam a BIOS-ban si belehet állítani, de mivel egyáltalán nem értek a pc-hez igy nem piszkálgatnám a BIOS -t.
Vagy inkább hagyjam a ventiket úgy ahogy most van?
Tápon egy molex dugó amin van 8 ventillátor csatlakozó fejecske.Várom válaszotokat, és előre Köszönöm a segítségeteket!
-
VW
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Én arra tippelnék hogy külföldről van pl. Németország Metro. Akciósan, jóval magyar árak alatt szerezték be.
De ez inkább ide való téma. -
-
jpisti
senior tag
Üdv!
A következő problémám lenne egy Lenovo G580 laptoppal. Naprakész W10 ketyeg rajta és eddig egy SSD és az optika helyén egy 1TB-os HDD felállással üzemelt. A napokban megkrepált a HDD és tenni szeretnék a helyére egy másikat. Van itthon egy alig használt darab, de akárhova teszem, az alaplapra vagy a beépítő keretbe az optika helyére nem látja a rendszer. Viszont ha egy USB-s házba rakom akkor minden további nélkül felismeri és kezeli is. Mi lehet a gond?
Korábban ez a vinyó adattárolásra volt használva, lementettem róla mindent és leformáztam, amikor így nem látta akkor töröltem a partíciót róla, de így sem látta. Az SSD viszont mindkét helyről működik. -
Hello! 5-6 tabletre kellene mobilnetet megosztanom. Mivel érdemes csinálni? Hotspottoljam a telefonról közvetlenül vagy kössem laptophoz kábellel a mobilt és a Win10-es laptopról osszam meg?! Melyik lenne a stabilabb?! Köszi!
-
carl18
addikt
Üdv! Érdeklődnék hogy tud egy kis bolt beszerzési áron árulni egy adott terméket?
Az a kis bolt 210-ért adja a milka csokit de az lehetetlen nálunk 280-ért van kirakva a milka csoki. 210 ft a beszerzési ára, tényleg mindent nagyon olcsón adnak. Nem létezik legálisan 210-ért tudják adni ugyan azt a csokit. -
zsolti_20
senior tag
Üdv Emberek! Kifogytam az ötletekből, így hozzátok fordulok, mert a hiba kezd nagyon idegesítő lenni és nem tudok egyszerűen mit kezdeni vele.
Van egy ASUS ROG G751JY laptopom, ami random időközönként eldobja a WIFI-t.Random időközönként egyszercsak elmegy az internet( csak a laptopomon, szóval telefon, más laptopok tökéletesen működnek netszakadás nélkül csak ez az egyhibázik), megjelenik a sárga felkiáltójel a WI-FI ikonon az óra melett, majd hiába próbálom kikapcsolni és be a wifi semmi nem reagál rá, sőt még jobban megmakacsolja magát, és csak az újraindítás segít rajta,
Ha nem nyúlok hozzá és megvárom amíg "kitombolja" magát, akkor kb 3-4 perc mulva újra rendbe jön és tudok csatlakozni a wifire megint.
-próbáltam több drivert is
-próbáltam több verziós windowst
-próbáltam hogy kiakpcsolom az auto frissítést és azadott verziós drivert használja
-próbáltam a routert ujra indítaniEgyedüli megoldásként ami működik hosszabb ideig az egy ebayról rendelt USB wifi modul, de ezzel kisebb a sebességem, mint a beépítettel. Mostanában kékhalált is kapok netwbw02.sys kíséretével.
Lehet hardveres lenne a hiba?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Wolf111126
üzenetére
Erre egyértelmű választ nem fogsz kapni sajnos. Lehet, hogy behalt valamelyik memóriád, lehet, hogy valamelyik illesztőprogramot szórakozik stb..
Volt mostanság újratelepítve a géped?
-
Wolf111126
csendes tag
Üdv!
Fontos lenne tudnom hogy ez mit jelent.a 0x0000000140e8ee64 címen található memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written
a program befejezéséhez kattintson az ok gombra.Ez a hibaüzenet cod infinite warfare közben jön, elő úgy hogy közben kidob a játékból.
Aki tud segíteni az kérem könyörgök tegye meg.
Előre is köszönöm! -
Hosssszu
őstag
válasz
Onequestion
üzenetére
Ahogy mezis is linkelte, a scart csati nem visz át, csak sztereó jelet.
Azon nem megy az 5.1 semmilyen módon.
-
mezis
félisten
válasz
Onequestion
üzenetére
Üdv.!
-
Onequestion
újonc
Sziasztok!
Olyan problémával állok szemben, hogy szeretnék 5.1-es hangzást kicsikarni a régi Panasonic házimozinkból.
SA HT 535 a típusa. A legnagyobb probléma vele hogy nincs optikai bemenete. Scart és Rca van.Ha jól tudom a Scart át is viszi az 5.1-et, nem tudtok valami olyan eszközről, ami a segítségemre lehet?
Számítógépemen és TV-men is HDMI és Digi Out van, a Telekomos Scartot tudom rányomni, de az sovány vigasz, illetve a számítógép jack-rca stereo hangzás megy.
Ha szarabbul szólna, már rég lecseréltem volna, de olyan bika hangja van

Szép estét!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Segitseget szeretnek kerni i7 3770 rol váltottam i5 3470re, de sajnos nem indul a gépem, egy sipolas volt első indításkor de mar az sincs,bios sem jon be.cmos töröltem. Giga z68apd3 alaplapom van, van tippetek hogyan tudom életre kelteni? Ja és alaplaprol menne a kép.
Nagyon köszi
Üdv
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 240w dell tápegység. Speciális méretű, sajnos nem cserélhető, holott nagy vga miatt szükség lenne rá. Létezik olyan megoldás, hogy külső táppal besegíteni a vga számára?
Köszi!
-
KubanitoS
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy SuperShop társkártyával vajon lehet pontokat beváltani cuccosra?
-
-
Vakegérke
félisten
Lesz egy WD60PURZ 6TB-os HDD a gépemben, ma szerelem be. Tároló eszköz lesz, nagyon ritkán fogom "megszólítani". Jelenleg a HDD kikapcsolás le van tiltva az energiagazdálkodásban. Mivel kímélem jobban a HDD-t, ha így hagyom, vagy engedélyezem?
-
Wolf111126
csendes tag
Üdv! nem tudom hova írjak már, a cod infinite warfare-el van gondom.
Pár napja vettem meg a játékot, és ma ki szerettem volna próbálni, de egyszerűen nem megy. akármilyen játékmódot indítok folyamatosan kifagy. Természetesen eredeti játék. Driverek frissek, net freamwork, microsoft visual c, directx, fenn vannak frissen. Hihetetlen hogy az ember pénzt ad ki érte és egyszerűen nem lehet vele egy percet sem jatszani...
Konfigom
AMD FX8350
MSI GTX 1070
12 GB RAM.
Windows 10 pro 64 bit
egyszer sikerült egy percet multizni, akkor is fps droppok voltak.
Tehát a kifagyásra és az fps dropra szeretnék megoldást találni, hogy ne legyen kidobott pénz amit a játékra költöttem.
Kérlek segítsetek nekem. Előre is nagyon szépen köszönöm! -
VW
aktív tag
Pattogó hangot hallok ,random 5-10 másodpercenként, a hangfalaimból ha YT videót nézek, zenét hallgatok vagy játszok.
Mintha bakelit lemezről menne.
Nagyjából egy hete jelent meg a hiba, pontosan nem tudom mikor, csak feltűnt egyszer.
Kicsivel korábban frissítettem a Windows 10et és az Nvidia drivert. Nem tudom ez befolyásolhatja e.
-Kábeleket átmozgattam.
-Hangfal (Logitech Z623) hibát kizártam, mert fülhalhatót rádugva is ugyanaz a helyzet.
-Alaplapi hangkártya realtek drivert újra telepítettem, nem segített sajnos. ( Asrock B250M Pro4)Nem tudok rájönni hogy hardveres (haldoklik az alaplapi hangkártya) vagy szoftveres gond lehet.
köszi -
rwin5
őstag
Üdv!
Belügyminisztériumtól jön ki postáson keresztül egy levél, amit elvileg/gyakorlatilag csak én vehetnék át, de én teljesen másik városban vagyok, mint a lakcímen. Ha írok itthon egy meghatalmazást, alátanuzva, és jön a postás 2. kézbesítés alkalmával, akkor vajon úgy átadhatja a levelet, hogy nem teheti úgy sem? (erkölcsi bizonyítványról van szó)
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ipod Shufflet Windows 10 alatt sehogy sem tudom működésre bírni. Nem detektálja, ráadásul úgy vettem észre hogy hiába van USB-re kötve ha nem fut az Itunes akkor nem tölti. Van valami tippetek mit lehetne vele kezdeni? Youtuben nézelődtem, eszközkezelő frissítés nem jött be. Sajnos az Ipod fórum rég óta halott, talán itt akad hozzáértő!

Köszönöm

-
soadroli
csendes tag
Heló!
Win10 újratelepítése óta néha recseg/torzít a hang. Játék közben olyankor mintha az fps is leesne, de videónézés közben is csinálja. Felraktam a legfrissebb drivert, de semmi változás. Ajánlották ezt a LattencyMon programot. Itt egy kép arról amit kiír: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=18112e.png
Valami ötlet?
Köszi előre is. -
Gedeon31
addikt
Sziasztok.
Csináltam egy mentést [link] a laptopban lévő HDD-ről és szeretnék egy SSD-t tenni a laptopba és arra klónozni. Elakadtam hogyan kell a mentés után az SSD-re klónozni?
Köszönöm . -
inf3rno
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egy jól tervezett és kitesztelt webes rendszernél simán fel lehet készülni a nagy forgalomra is. A neptunt is megtákolták, legalábbis a BME-n, aztán azt írták anno, hogy a switch nem bírta a terhelést. Elvileg azóta már jó, de persze ez is csak az után történt, miután leléptem onnan.
Ahol már emberi munkaerő is kell, ott szerintem sem igazán lehet felkészülni többszörös forgalom növekedésre, mert egyszerűen nincs annyi alkalmazottjuk. -
inf3rno
nagyúr
válasz
RedHarlow
üzenetére
Lehet SMB/CIFS vagy DLNA helyi hálózaton keresztül vagy monitornak használod viewport-al vagy HDMI-vel közvetlenül rákötve, vagy média centeren, RPI-n keresztül is megoldható akár. Gondolom az utóbbira nem csak DLNA létezik, hanem talán távoli asztal és hasonlók is működhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy csak simán elavult.

már működik is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahol már emberi munkaerő is kell, ott szerintem sem igazán lehet felkészülni többszörös forgalom növekedésre, mert egyszerűen nincs annyi alkalmazottjuk.