- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enigma1945 #146493 üzenetére
vagy egyszerűen csak kikapcsolod biosban a vmd/irst-t és többé nem lesz gondod vele.
-
-
-
válasz
mefistofeles #146436 üzenetére
Miután belép a biosba, egér kihúz visszadug?
Nem valami spéci gamer egered van? -
válasz
mefistofeles #146434 üzenetére
De ezen képernyőhöz nem kell eljutnod ha biosba akarsz lépni...
-
válasz
mefistofeles #146431 üzenetére
"van újraindítás után egy választó képernyő ahol billentyűzettel kéne kiválasztani mit akarok"
Mutatnál erről egy fotót. Nem tudom mire gondolsz. -
válasz
mefistofeles #146426 üzenetére
Láthatud a linkemen hogy kell belépni biosba, mi nem megy rajta?
-
válasz
mefistofeles #146418 üzenetére
[link]
Fast boot kikapcsolása -
válasz
VikMorroHun #146400 üzenetére
A kamerával formázd..
-
-
válasz
Pyttawrx #146372 üzenetére
Nekem a program telepítgetés (macrium), meg a hova gurult a mini csavarom, kártyák (vga) ki be szerelgetése jelent plusz köröket nem az hogy 2 vel többet kell kattintani az egérrel és 2 percel többet várni a másoláskor.
De megértem hogy van akinek a mechanikai munka egyszerűbb pár egérkattintásnál. Nem vagyunk egyformák.
-
-
-
válasz
kutga #146364 üzenetére
Előszöris (ideiglenesen az átrakás idejére) kikapcsolnám a bitlockert. Utána
Macriummal mentés fileba hddre (nem klónozás). Régi m2 ki, új be. Macrium lemezről bootolva mentésből visszaállítás az új m2 re egérhuzigatással hogy a partícióméretek ne változzanak, csak a C esetén.
A macrium iso tartalmát a hdd-re másolnám és arról bootolnék visszaállításkor. Ennyi, bootsorrendet beállítod, kész. -
-
-
-
-
válasz
TigerCat #146267 üzenetére
Nem vették ki.
2025 januárjától nem lehet kiválasztani „Az IMAP engedélyezése” vagy „Az IMAP letiltása” lehetőséget. Az IMAP-hozzáférés mindig be lesz kapcsolva a Gmailben, és a más levelezőprogramokkal jelenleg beállított kapcsolatait nem érinti. Nincs semmilyen teendője.
-
-
válasz
Aryes #146226 üzenetére
USB kábellel PC re kötöd ujjlenyomattal feloldod.
Ha jól* van beállítva akkor olvashatók a fileok rajta.*Ha ilyenkor rá szokott kérdezni az gond lehet, én emiatt letiltottam a kérdésfeltevést. PC esetén mindik fileok átvitelére vált. (nem hibakeresés)
Ha ujjlenyomat helyet a 72 óránkénti pin-t kérné akkor előbb vezetéknélküli billentyűzettel oldjad fel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Marci112233 #146105 üzenetére
Milyen "műhely" az ahol se világítás se konnektor se semmi nincs...?
Minek kellene olyan helyen wifi? -
-
-
-
-
válasz
Marci112233 #146057 üzenetére
Akkor fényképezd onnan alulról.
-
-
-
válasz
Csupingo #145971 üzenetére
Ugyan én megtaláltam a boot logó kikapcsolási lehetőséget de post alatt így kizárólag a bios verziót és a bios dátumát írja ki mielőtt átdob win logóra. Illetve a biosban sem írja sehol a dual/single channelt. Legfeljebb memtest86 alatt [kép] vagy windowsos programban.
-
-
-
válasz
King Unique #145947 üzenetére
a 8.0.7783 x64 van ott..
-
-
-
-
válasz
King Unique #145796 üzenetére
Navégre.
Mitmondjak nehéz szülés volt. ~1évükbe telt. -
-
-
-
válasz
mindenes24 #145654 üzenetére
Ott rontottad el hogy kikapcsoltad a gépet, bedugtad a pendriveot és úgy bootoltad..
Ez w10-11 nél tilos.
Vagy újraindítás közben dugd be a pendriveot
Vagy leállításra kattintáskor nyomni kell a shift gombotA macrium 10 nem free hanem próbaverzió, de a licenszfeltételeket nem olvastam végig, mindenesetre ugyanúgy használható.
-
válasz
mindenes24 #145650 üzenetére
Előszöris én a 2évvel frissebb 10 es verziót is linkeltem neked.
Másodszor a Macrium egyik verziója sem rondít bele semmibe. Valamit nem jól csinálsz. -
-
válasz
mindenes24 #145617 üzenetére
Macrium helyett Macriumot használj.
[link]
-
-
-
-
-
-
válasz
Pet84 #145322 üzenetére
Így ha kiveszed a régit, nem is fog bootolni.
Szerintem telepítsd újra úgy hogy csak az új van benne és törölj róla minden partíciót, a régi legyen kivéve.
A régit majd ki tudod javítani, mert gondolom már az sem bootolható.
Egyszerűbb lett volna egyből helyesen telepíteni. -
-
-
-
-
-
-
Engem is van hogy néha felhív valami idegen és kares valakit akit nem ismerek. De ez nem azt jelenti hogy valaki másnak is ugyanaz a telefonszáma mint az enyém.
Csak félretárcsázott.
Levelezni meg titkosítva kell, azt senki más nem tudja elolvasni, még ha el is téved a levél. GnuPGP
-
-
válasz
Marci112233 #145027 üzenetére
Azért időbe telik amíg több 10 millió filet átvizsgál a vírusirtó. [kép]
Pedig ez csak egy sima asztali gép, igaz rá volt dugva as archívum hdd is.
(rakhattam is a kivételek közé a többszáz vírus filet) -
válasz
Marci112233 #145004 üzenetére
Amikor még használtam vegyesen volt olyan típus amiben intel volt, volt amiben arm stb, de gondolom sok más különbség is volt köztük. De mivel nem akartam tovább nas-t használni ezért új vásárlása szóba sem kerülhetett...
-
válasz
Borisz76 #145002 üzenetére
Igen, nekem is Synology NAS-om volt, ismerem az SHR-t. amíg tönkre nem ment. Ezért írtam. Nekem volt szerencsére a teljes állományról mentésem. Mert a PC-s visszaállítás nem ment volna. Persze lehetett volna venni egy ugyanolyan régi nast (ha kapható lett volna és nem kivezetésre készültem volna amúgy is)
-
válasz
Borisz76 #144997 üzenetére
Ha csak 2 lemez lenne benne akkor sem. Erre próbálom felhívni a figyelmet. A raid csak a lemez meghibásodásától véd, nem a nas meghibásodásától. A nas ha kinyiffan akkor hiába rakod át pcbe a lemezt, nas gyártó bonyolultabban oldotta meg mint képzelnéd, így az adatok is mennek a lecsóba. Erre érdemes odafigyelni. De ha van egy tartalék lemezed kipróbálhatod: 1lemez ki, tartalék be, és a kivettről sikerül e bármit beolvasni pcn?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Doky586 #144881 üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Csak az első használatnál kell a kulcsot elmenteni (akár fiókba) utána többet nem kéri. Win filekezelőben beállítható hogy a titkosított fileokat zöld színnek jelölje.
Kulcsot ne veszítsd el mert reinstall után vagy másik gépen csak azzal nyitható meg a titkosított file. Csak PRO verziótól áll rendelkezésre. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
King Unique #144756 üzenetére
Tehát visszajutottonk oda hogy a "Ventoy már NEM Secure Boot képes". Ahogy írtam.
Régen az volt, talán majd a jövőben újra az lesz, de most nem az. -
válasz
King Unique #144754 üzenetére
A cikked: "Elrontja a Linux-okat a Windows"..
Mindenért a Windows a hibás....Egyébként nálam a live Linux Mint 22 pendrive simán bootol SB-al.
-
válasz
King Unique #144752 üzenetére
Idén még nem működött a Ventoy SB, most sem működik. A jövőbe meg nem látok bele. Nyilván ha 10 hónap kevés volt hogy kijavítsák hogy működjön, akkor ott nagy gondok vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest