- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Adott egy távoli gép, melyen megy a Teamviewer délután óta, ám nem tudok belépni rá távolról, mert nem fogadja el a jelszót (pedig tutira jó). Gondolom bizonyos időközönként megváltoztatja a jelszót, vagy nem tudom.... Sebaj. Mivel anno engedélyeztem a távoli asztalt, ezért VPN-nel ha belépek a hálózatba, akkor RDP-vel el kellene érnem (egy másik gépet, amire ilyen módszerrel relatíve gyakran belépek, elérek). Azonban nem tudom pontosan az IP címet, illetve van egy gyanúm, de oda se enged belépni. Van olyan CMD parancs, vagy bármi, amivel le tudom kérdezni az adott IP-hez tartozó felhasználó nevet, vagy bármit, amivel kiderülne, hogy melyik gépet keressem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest