- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintkagan1
tag
válasz
takitibi #16354 üzenetére
Igen Eneloopokat használok én is és majdnem azt kell mondjam túl elégedett vagyok
. Elvileg 230 teljes erejű villanást bír egy töltéssel, de volt olyan, hogy kb 250 képet lőttem a csajról, egy szem vaku ezüst ernyővel, mondanom sem kell , mindig 1/1 teljesítményen ment, és meg se nyikkant, utána nap kb 50 fotó 1/8 és 1/1 között és még mindig nem kért enni. Nekem fogyott el a türelmem
és felraktam töltőre...
-
balintkagan1
tag
válasz
takitibi #16348 üzenetére
Köszönöm szépen! Igazából amit mindenképpen szeretnék venni az egy RF-603 kioldó meg egy YN560-III vaku. Az ebayes akksikról letettem egyenlőre, mert nem sok jót ígérnek a beszámolók amiket olvastam és inkább megveszem 1000-2000 Ft-al drágábban itt, minthogy a 80k-s vakum felrobbanjon stb. Mégegyszer köszi!
-
*Ropi*
félisten
válasz
takitibi #15826 üzenetére
Van esküvőfotós topic is, miért nem oda linkeled?
"Monitorhoz értelmes driver, és ps-hez a monitor color profile berakva."
Ezzel elérted, hogy kizárólag nálad színhelyesek a képek.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
válasz
takitibi #15417 üzenetére
"ND ezrest ajánlok. Aztán abból annyit tekersz fel, amennyi jól esik."
Használtál már ND1000 szűrőt? Abból 1 db-ot feltekersz és már nemhogy autófókuszod nincs, de át sem látsz a keresőn.
"...kokpin szűrők jók!..."
Cokin szűrőt akartál írni.
(#15418) takitibi: "Én azt mondom, hogy csak 2008 előtti gépet vegyen, használtan, ha bridge/kompaktra vágyik, akkor minimum 1/1.7" szenzormérete legyen, minél kevesebb megapixellel!!!!"
Ez, így, ebben a formában nem feltétlenül állja meg a helyét. Való igaz, hogy kevesebb MP ugyanakkora szenzorméreten kevesebb zajt eredményez a nagyobb elemi pixelméret jobb fényhasznosítása miatt, viszont a technológia is fejlődött közben, tehát a nagyobb MP számú szezor képe nem annyival rosszabb, sőt...
Minden gyártónak vannak jobb és rosszabb sorozatai, nyitott szemmel kell vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest