- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
Czimby #11916 üzenetére
Arra készülj fel lelkiekben, hogy halszemes képekhez kell egy halszemoptika is. Ebből a legolcsóbb megoldás talán egy 8 mm-es ruszki, manuális Peleng, vagy 16 mm-es Zenitar. Ezeket nagy mázlival 40 k körül tudod beszerezni, de inkább többért. A Zenitar kicsit gyakoribb, és kicsit olcsóbb, mint a Peleng.
Makrózáshoz a legjobb egy makróobjektív, itt használtan legalább 60-100 k-ra lehet számítani. Persze kompromisszumokkal egy DCR-250 előtétlencse is jól használható, az jó esetben megúszható 12-15 k környékén, használtan.
Száguldó motorhoz meg nem tudom, valami tele kell + manuálisan előre belőtt fókusz, gyors sorozat és szerencse, ha nem csúcskategóriás vázad van csúcskategóriás AF-rendszerrel.
-
spuros
őstag
válasz
Czimby #11918 üzenetére
Jelenleg a márkaválasztáshoz írnék. Lehet a többiek megvétóznak de én vagy Nikon vagy Canon (főleg) téren gondolkodnék.. Ők a nagy öregek ebben és a Sony relatív új versenyző... A későbbiekben objektív vásárláskor is könnyebb dolgod lesz.
Javítsatok ki a tévedek.
(#11920) PRO-peller: Na ilyen velem is előfordult már.. Belemerültem a régi pár éves kommentekbe és simán írtam rá választ. Még csodálkoztam is, hogy miképpen jött oda az a téma..
-
csakb
őstag
válasz
Czimby #11912 üzenetére
Nem, nem arról van szó, hogy a Canon a jó márka (nekem sem az van), hanem ennyi pénzért (60k) perpillanat ez a legjobb vétel a nagy zoomos kompaktok közt. A zoomja szerintem untig elég (28-392 mm ekvivalens). A felsorolt 3 gépben ugyanekkora, vacak, kompakt szenzor van, vagyis semmivel sem lennél előrébb képminőségben, kidobott pénz lesz egy másik kompaktra váltani.
Ha minőségi ugrást szeretnél, akkor inkább spórolj még egy kicsit, és vegyél egy használt DSLR-t, vagy MILC-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest