Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot, ezért itt kerdeznék.

Jelenleg Hollandiában tartózkodom, és a nyáron szeretnek Wizzairel haza repülni pár hétre.
Az lenne a kérdés, hogyha az útlevelem lejárt időközben, de a személyim érvényes meg jó pár évig,
felszallhatok útlevél nélkül a gépre, csak szemelyivel, illetve az esetleges kiegészítő okmányokkal (lakcim kártya, ilyesmi
)?A társaság weboldalán ehhez tartozó konkrét információt nem találtam, sem egy kapcsolat e-mail címet, csak egy telefonszámot 1,5€-ért percenként, de azt kihagynam ha nem muszáj.
Köszi.
-
Traxx
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönöm

-
Hosssszu
őstag
Bajban vagyok a google-val.

Ez a gond nem áll fenn a google.com-on, cs a google.hu-n
Na szóval; szeretek a billentyűzettel navigálni a weboldalakon (mindegy miért). Ez eddig rendben is volt mindenhol. Most viszont a google.hu ahelyett hogy a fel-le nyíllal görgetne (úgy mint a többi oldal), a találatok elé rak egy kis háromszöget és a nyilak nyomogatásának hatására ugrál köztük. Tehát nem görget, hanem "ugráltatja az oldalt", kb mintha egy fél pageup/pagedown nyomnék. A google.hu sütiket töröltem, mást eddig nem csináltam. Böngésző: Firefox
Van rá valakinek valami ötlete esetleg? Néhány napja még jó volt, természetesen nem állítottam át semmit. -
Dinter
addikt
Ha Fb-n egy youtube videót kinagyítanék, akkor a facebook-ot rakja teljes képernyős nézetbe, nem a youtubet. Google Chrome. Ötletek?
Chrome topikban már próbáltam, azért megpróbálom fb-ben is.
-
Traxx
őstag
Tudtok javasolni olyan szervezetet, ahol jó helye lenne az adó 1%-nak? (Rák)kutatás lenne az elsődleges, ahova szívesen adnám, de bármilyen egyéb jöhet

-
Rivaul
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
9 éve vagyok ott. Még endless volt és szabad reggel lehetett bemenni, hisz akkoriban alakult. Azóta borzasztóan egy kötött vacak lett sajna...
-
válasz
Melack
üzenetére
Köszi.

Ahogy látom meghívó kell az oldalhoz.... majd utána nézek.(#14290) PRDZsolesz
Az utóbbi időben nem töltik fel időben a pl. sorozatokat... Ma is elmaradt pár feltöltés...
Amúgy, nincs különösebb bajom az oldallal, sokáig rendben is mentek ezek a dolgok, de mostanában valami megváltozott... -
Milyen nagyobb torrent oldalakat ismertek, az nCore és a BitHUmen kivételével?
Mostanában az nCore nem az igazi... -
Out
addikt
Üdv!
Egy ismerősöm felhívta a figyelmemet egy Commodore64-es kritika videóra [link] és arra lennék kíváncsi, hogy tudja-e valaki, hogy az illetőnek van-e esetleg Youtube csatornája, mert nagy forma és néznék tőle több videót is

-
Cucuska2
addikt
Ha egy vonaljegyet elhasználok a metróba belépéskor, akkor kijövetelkor azzal minden gond nélkül átszállhatok egy pótlóbuszra, nem?
-
EmberXY
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mire számítottál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nincs szerencséd, még le is nyúlják az egészet, mostanában "gyakori", hogy az OBA-hoz kell rohangálni kártalanításért, vagyis hogy a pénzed egy részét talán visszakapd majd valamikor, már ha érted, hogy mire célzok.
Lassan biztonságosabb lesz egy otthoni széf....
-
Dave567
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lesz sajnos, nem is kevés.
Jó kis pénz lehúzás. -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen. Sőt a legtöbb banknál az drágább mint az automata.
-
Bjørgersson
félisten
Ha mar megvolt a havi ket ingyenes penzfelvetel bankautomatabol, akkor bankfiokban szemelyesen tudok meg penzt kivenni a szamlamrol, vagy mar ott is lesz valami plusz koltseg?
-
b4sxe
aktív tag
Egy ujjab kerdes: a wifit hogyan tudom le jelszavazni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
philoxenia
üzenetére
Itt azt mondják, hogy mégis kell igényelni, ha már lejárt a futamidő. [link] Ezt gondolom a pénzintézethez kell benyújtani.
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezer hála uram.
-
Bjørgersson
félisten
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Van valami szemüveges topik? ( nem napszemüveg) koszi

-
Rivaul
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Lehet megtaláltam amit keresek. BALEA MEN MATT. Kellően erős és maximálisan természetes hatást nyújt. Nem fénylik, ragad, csillog, tapad stb. 700ft körül mozog az ára és egy hajhoz kb borsónyi kell még nekem is. Bár frissen mosott hajon próbáltam eddig csak, alaposan áttörölve de még enyhén nyirkosan. Lehet kevés lesz a száraz hajhoz az esetemben de max átöblítem előtte és úgy viszem fel. Aki ilyesmit keres vagy érdekli annak érdemes kipróbálnia.
-
Cucuska2
addikt
Pusztán elméleti síkon:
Ha PH!-n nyitok egy topikot, hogy holnap ki tud jönni tüntetni a vasárnapi zárva tartás miatt, akkor engem páros lábbal rúgnának ki? -
Rivaul
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem akarod hogy lássák az ismerősök a 06-90-es számod mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
donmackó
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez valami nem régi feature (vagy bug
). Nem rég volt is egy akció a google-nél hogy töltsd ki a biztonsági részt, és kapsz 2 Gb drive tárhelyet. Többek között a teló számot is meg lehetett akkor adni. Egyébként ITT le van írva hogy milyen adatot miért kér a google. Nem kötelező megadni a számodat nekik. -
saelin
veterán
Kénytelen vagyok ide is feltenni a kérdésem, mert mindenhol válasz nélkül maradt - gondolom a "komolytalansága" miatt, szóval:
"Androidon miért nem lehet normálisan tömöríteni fájlokat? Megnéztem egy csomó alkalmazást és mindegyik csak container szinten csomagolja be a fájlokat, semmit nem tömörít rajtuk, még akkor sem, ha full compressre vagy másra állítom azt. ARM és x86 alatt is."
Utolsó reménységem e topik!

kovy29
Nagyon kedves.
-
donmackó
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért kell hogy küldjenek neked sms-t ha gyanús fiók tevékenységet észlelnek. Olyankor kapsz sms-ben egy pár számjegyű kódot, és bead egy ellenőrző oldalra. Ott megadod a kódot és tudni fogják hogy te vagy az.
-
válasz
Rivaul
üzenetére
Ha sok és erős a hajad, akkor vagy használsz valami kiegészítőt, hajpánt (bár ez annyira nem biztos, hogy a te stílusod), vagy begumizod, ha tudod.
Komolyabb zselé mennyiség nélkül nem áll meg az ilyen haj.
Nekem is hosszú hajam van, amúgy.
Mondjuk nem 6cm, hanem 60cm, így könnyebb a helyzetem... -
Rivaul
addikt
Kéne nekem valami erős hajfixáló ami nem "üvegesít" mint a zselé. Viszont a waxok amiket próbáltam azok meg nagyon "zsíros" tapintást adtak és elég gyengék voltak. Kb 6cm hosszú a hajam és brutál erős így valami combos cucc kell, de legyen "száraz" hatása. Maci méz, tenyérbeköpés, re@/!zás, szappanos víz nem játszik. (nem tapasztalati alapon vannak kizárva
) Van akinek van valami jó cucca amivel általában csinibe nyomja? 
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
philoxenia
üzenetére
Mit értesz azalatt, hogy rapszodikus...?

Banifnál voltunk ,ha március 31-ig nem kapunk semmit, akkor reklamálnunk kell? Akkor is érvényes ránk, ha már nincs hitelünk? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pocokxx
üzenetére
Igényelni elvileg nem kell, a banknak kell küldenie valamit. Autóhitelnél nagyon rapszodikus az esetleg visszajáró pénz. ...és a csatlakozó írások.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem egészen világos ez a devizahiteles visszatérítés... Autóhitelünk volt az érintett időszakban (CHF alapú), a vállalt futamidő alatt rendben törlesztettük. Kapunk vissza valamit? Kell külön igényelni?
-
marilllyo
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Szolgáltató...
-
haromegesz14
senior tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Mármint úgy értem, hogy ez a SMS szolgáltatás alanyi jogon jár, vagy külön kell igényelni? Régen mintha alapjáraton lett volna.
- Bocsi a dupláért, kifutottam a szerkesztési időből!
marilllyo köszi!
-
marilllyo
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
T-nél igen.
-
haromegesz14
senior tag
Nagyon OFF!
Kikapcsolt telefon a bekapcsolást követően automatikusan kap értesítőt a nem fogadott hívásokról?

-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az normális, ha ~150-200 méterenként tűzcsapokat telepítenek egy viszonylag ritkán lakott területen (város külterület, tehát ritkább, mint a város)? Vezetik be a vizet a környékünkön, és kb. 2-3 házanként van már tűzcsap, mellénk is raktak egyet.
Egyébként mennyire kell szabadon hagyni, pl fát milyen messze szabad tőle ültetni? -
Tonoic
tag
Köszi skacok, majd próbálkozom ötletekkel .
Ha lesz belőle valami majd postolom Xd -
Tonoic
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát kínai oldalakon láttam előre szerelt 60 cm ... de nem nagyon akarok mahinálni .
Mo-n érdekelne első sorban mi az ára érdemes e tovább gondolni. Milyen átmérők vannak ha van.
-
Tonoic
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy lámpát készíteni és sehol nem találok az interneten ilyen csövet, valaki találkozott már ilyesmivel ? Hol lehet esetleg kapni ?
Ügye ilyen a fényképezőgép állvány lába pl.
Nekem olyan 60 cm kellene..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Nils Holgersson jellegu repulo madar.

-
Fr0z3n
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezt találtam csak én is. Csak ugye nevét mé mindig nem tudom

Hátha van hozzá leírás, hogy kell csinálni. -
Rivaul
addikt
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne. Egyik ismerősöm most hívott, hogy szeretne egy olyan csapkodó szárnyú madarat, mint ami gyerekkorában volt neki. A lényege, hogy a szárnya vége fixen van rögzítve 2 madzagon és a testéhez egy-egy rugóval kapcsolódik. Ha meglököd a testét, akkor fel alá mozog, mintha repülne.
Mi lehet ennek a "hivatalos" neve? Az istenért nem találom. -
Bjørgersson
félisten
bandcamp.com-rol vasarolt mar valaki zenet?
-
szimpali
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm szépen, én is hasonlót találtam, de az 2012-es volt, gondoltam utánajárok, mielőtt kiadok 200 ezer forintot a gépre. Még egyszer ezer köszönet. Szerinted erre kötelező a bukósisak? Vagy az a saját személyre szabott érdekem, hogy felveszem-e?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szimpali
üzenetére
r/1. Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. A kerékpáron a kerékpárt nem hajtó személy is szállítható erre alkalmas ülésen. A kerékpáron utánfutó vontatására alkalmas berendezés helyezhető el.
-
szimpali
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, aki biztosra tudja mondani:
Benzinmotoros kerékpárra, ami 300W teljesítményű ugye nem kell jogosítvány?
-
itouchfan
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
yepp, már megvolt egy párszor de most nagyon bealudtam vagy nem tudom mi volt.
köszi 
-
itouchfan
őstag
én viszont annak a PH rang-os táblázatnak/cikknek a megtalálásában szeretnék segítséget kérni!

-
rii
nagyúr
sziasztok
BP környékén kulcsos házat, tűzrakó hellyel hol lehetne találni?
vagy ahol lehet sátorozni, szintén tűzrakó hellyel?Budai oldalon. a hegyekbe ...
előre is köszönöm!
-
válasz
philoxenia
üzenetére
1078 névjeggyel nem akartam nekiállni.
Plusz a SIM-en vmi 8 karakter van és korlátozott kódlap. -
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó, hát most már én sem használok.
Egyébként a Kovy által linkelt leírás marha egyszerű és nagyszerű a névjegyzék kimentésére. -
válasz
philoxenia
üzenetére
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Biztosítás / lakáskárral kapcsolatosan lenne kérdésem. Van rá valami ilyesmi jellegű topic?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Siker, simán benyalta a GMail címtára, ott kényelmesen ki lehet szűrni az ismétlődéseket, aztán onnan meg leszinkronizálhatók bárhova.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- FIFA 16 Playstation 4
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)