- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #14199 üzenetére
Ez nagyon ígéretesnek tűnik! A másolás megvolt memóriakártyára (azt sem tudtam, hogy létezik ilyen opció), holnap megnézem, hogy be tudom-e dolgozni Windows alatt a GMail-be (most csak MacBook van nálam).
Nagyon köszi, majd elmondom, bejött-e!Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
Régi Nokia N97-ről (Symbian S60 r5) mivel tudom legegyszerűbben lementeni a névjegyzéket? Nokia Suite a leírás szerint nem támogatja, a régi PC Suite-ot meg nem tudom leszedni sehonnan, mert amiket találtam, az mind tele van malware-rel vagy vmivel, mert vagy a vírusirtó irtja le letöltés után, vagy a Chrome szól, hogy kártékony, és le sem tölti.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tegyük hozzá, hogy ez csak a négyzetre igaz, mert az 50x150m-es 400-as kerület már jóval kisebb...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
sgergi
veterán
válasz AsusBoy #14194 üzenetére
"100m x 100m = 10.000 négyzetméter
10.000 négyzetméter = 1 hektár"
Ez idáig igaz. A területed pont ekkora, 1 hektár. Mivel a kerülete 400 méter, így minden oldala 100 méter."Akkor ha az alap területem 400 m az az 200m x 200m = 20.000 négyzetméter
20.000négyzetméter = 2 hektár"
Ez meg tök hülyeség. Ha 400m a kerületed, akkor 100 méteresek az oldalai, ahogy fentebb is írtam, és nem 200 méteresek. Ráadásul 200x200 az 40000, ami 4 hektár lenne.[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #14122 üzenetére
Ugy nez ki talaltam, koszonom a segitsegeteket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
marilllyo
veterán
-
gorje
senior tag
válasz haromegesz14 #14189 üzenetére
Ebay kereses. Pl. Mustache wide mug cup. De itt 1 ternekkod 251867269812.
[ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
Halihó!
Véletlenül nem tud valaki Nekem linkelni egy oldalt, ahonnan ilyesmi bögrét lehet rendelni emberi áron? Google nem segített
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz marilllyo #14187 üzenetére
Itt azt írják egy hét a betegség kezdetétől már csekély a továbbfertőzés veszélye.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
marilllyo
veterán
Egy influenzás beteg meddig fertőz?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, ennek az ablak típusnak van valami külön neve? A sok elválasztásra gondolok, nem a spalettára!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14173 üzenetére
Energiaitalos dobozt, soros dobozt, asvanyvizes palackot, mast nem probaltam.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rivaul
addikt
válasz concret_hp #14179 üzenetére
Ezt egy laza 2mp googel segítségével kideríthetted volna de TESSÉK. kicsit sok a benned rejlő indulat úgy érzem
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
concret_hp
addikt
mi a lóf@szt jelent az hogy lédig
(és mé' van kiírva mostanában mindenhol?)[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Winne
nagyúr
Köszi, nekem is ez rémlett.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Nem bírja az agyam előkotorni az infót, amit keresek. Hogyan szokták hivatalos levélben írni, ha valamilyen cégnek pl van egy jó hosszú neve és az a levélben később mondjuk XYZ rövidítésre hallgat?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14172 üzenetére
Ropit az ujjaid közt? De azt fognád, mint sz*r a gatyát, mi?
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14169 üzenetére
Drága barátom. A hüvelykujjad segítségével tudsz "fogni", ha nincs, nem tudsz fogni. Ha odaszorítod a többihez, olyan, mintha nem lenne, kvázi nem tudsz fogni.
Vagyis amiket linkeltél, egyikből következik a másik. Szíttá' valamit?Jorus: ilyenről nem hallottam, szerintem a kézfogás az kézfogás... A köszöntésnek kismillió formája létezik, de a (klasszikus) kézfogás variálásáról még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
nagyúr
válasz EmberXY #14165 üzenetére
Fogni effektíve nem fog ugye, de így nyújtja oda a kezét jattolni. Agyilag is rendben levőnek tűnik amúgy. Csak nemtom, mit jelent, ha jelent egyáltalán vmit. Nem arra gondolok, hogy ez alapján milyen lehet a jelleme, hanem, hogy mondjuk ez vmi közismert szabadkőműves kézfogás, csak én még nem hallottam róla.
Egyszer egy James Bond könyvben olvastam, hogy főhősünk vmikor így fogott kezet, hogy ne tudják megropogtatni.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14168 üzenetére
"a hüvelykujja a többi ujjához van zárva"
vs
"Az erőtlen, laza, "csak odanyújtom aztán elveszem oszt kész" az nem férfias, inkább komolytalan."
Weet?
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14166 üzenetére
A harmadik mondatban ott a válasz szvsz., ha nem fogja meg rendesen a másik kezét, az nem lehet férfias kézfogás... Vagyis azt jelenti, hogy komolytalan az illető.
Egyéb probléma?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
-
nagyúr
Ha vki úgy fog kezet, hogy a hüvelykujja a többi ujjához van zárva, az mit jelent? (Nincs semmi testi baja a srácnak egyébként.)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz philoxenia #14155 üzenetére
6-2 a fiúk javára és általános iskolások. Lehet, hogy ezt oda kellett volna írnom...
Ezzel együtt köszi! (Vakegérke neked is!)"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DrojDtroll #14159 üzenetére
Ezt PC-ről indítva simán telepítette.
-
DrojDtroll
veterán
válasz philoxenia #14158 üzenetére
A pc-s része megy, alkalmazást nem enged telepíteni.
szerk: már jó, eddig folyamatosan szerverhibát írt ki
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DrojDtroll #14157 üzenetére
Nálam most PC-ről teljesen jó...
-
DrojDtroll
veterán
Csak engem idegesít, hogy nem megy a google play most?
-
Rivaul
addikt
válasz philoxenia #14155 üzenetére
Én is egy jó erdei gruppent akartam írni de későn jöttem
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
rii
nagyúr
sziasztok
főgáznál a diktálás NET-es úton hó 1–4 között lehetséges, de telefonon meg bármikor?
ma reggel jutott eszembe, hogy megin'sikeresen elfelejtettem ....
.-(piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
pocokxx
Közösségépítő
Van ötletetek szabadtéri játékra egy 6-8 fős vegyes társaság számára?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Bjørgersson
félisten
válasz pocokxx #14146 üzenetére
Szerintem ilyen nyomogatós cucc lehet; benyomod, bent marad, még egyszer benyomod, kilöki, hogy ki tudd húzni.
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen kis 5,25" helyre szerelhető fiókot lehet szerintetek kapni valamelyik magyar webshopban? Mert én nem láttam sajna sehol..
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
válasz Bjørgersson #14142 üzenetére
Mindjárt videó kéne. Nem vagy semmi.
Még nem vettem videóra, ahogy az utcán közlekedek benne, úgyhogy nem tudok küldeni. -
Bjørgersson
félisten
válasz krizmo_ #14128 üzenetére
Akkor most egy videót is kérek, amin az utcán közlekedsz benne!
-
Traxx
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #14113 üzenetére
Akkor nem tudom...nekem egy Arctic fejesem volt, mielőtt a sógorral elcseréltem, az nagyon bejött, kényelmes volt, stb. De már kapni alig lehet, ráadásul ahol van is, ott is 7-8K az ára. De a fejes topicban hátha mondanak okosat
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
marilllyo
veterán
Mindig is voltak macskáink és hihetetlen, hogy azok milyen sérüléseket képesek kiheverni. Tudtátok, hogy a dorombolás egyrészt ugye az elégedettség jele náluk...másrészről meg a rezgés amit okoz a testnek az fájdalomcsillapító hatású a számukra?!
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
köszönöm!
akkor megnyugodtam .. mert valszeg akkor ezek a lövedékek is be vannak tokosodva ... hiszen a macsek teljesen jól van. macsekául viselkedik ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
Az én vak kutyámban is vannak sörétek (az is ólom?), mert amikor még kóbor kutya volt, vmi barom meglőtte sörétessel, és ott vannak az oldalában kitapinthatóan ma is, meg röntgenen is látszanak. Állatorvos azt mondja, hogy ki lehet őket műteni, de macerás, mert már betokosodtak oda vagymi, és egyébként se lesz tőlük semmi baja.
-
krizmo_
addikt
válasz philoxenia #14132 üzenetére
Kicsi a lábam és magassarkúban járok, én egy férfi vagyok!
-
krizmo_
addikt
válasz philoxenia #14129 üzenetére
Azt nem tudom, 37-esben biztos, hogy van. A nagyobb mérteket nem szoktam nézni.
Kereshetek neki 47-esben de akkor hordania kell.[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
szasz'tok
hogyha egy macsekot valami vadbarom régebben meglövöldözte légpuskával, és haver ki tud tapintani benne 4 db lövedéket - ki tudja mennyi lehet amit nem is érezni - akkor az ólom ilyenkor is egyfolytában mérgezi a szervezetét? (mint annó az északi sarkon is egy expediciós csapat azért veszett oda, mert a konzerveket ólommal zárták le, és olyan szinten megzavarodtak, hogy az életbenmaradáshoz szükséges dolgokat nem, csak az üres szánt húzták magukkal km-eken át, míg össze nem estek és meg nem fagytak)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
krizmo_
addikt
Ezt tudom ajánlani: [link]
Elöl nyitott, jól szellőzik, és még jól is mutat, nekem is van hasonló, én megvagyok vele elégedve. -
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #14123 üzenetére
Gondoltam ra en is, de ahhoz nem vagyok eleg meno.
-
EmberXY
veterán
Bármilyen kínai, 2500 Ft-ig, egy hét múlva már mindenhol szellőzni fog.
Up the Irons!
-
Cathfaern
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
zokni. szandállal....
-
Bjørgersson
félisten
Nyári, jól szellőző cipőt keresek, bombázzatok a linkekkel!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
daczkó
aktív tag
válasz krizmo_ #14115 üzenetére
Nem mostam ki mosógépben, mert a kabát tollal bélelt. Így marha sokat vesztene a komfortérzetéből és legalább 1 hét lenne amire rendesen megszárad (feltéve, ha nem dohosodik be ilyenkor). Csak az ujját mostam ki lavorban, mosószerrel mindennel.
A szódabikarbónát kipróbálom majd meló után. Köszi. (Csak tegyem bele a vízbe aztán hagyjam állni benne a kabát ujját?)
/ignore wwenigma
-
krizmo_
addikt
válasz daczkó #14114 üzenetére
Üdv,
Rendesen kimostad a kabátot mosógépben?
Szerk.:
Amúgy a szódabikarbóna elég jól eltávolítja a szagokat, érdemes lenne kipróbálni.
Én mindenképpen mosógépben mosnám ki, és az mosószerhez tenném a szódabikarbónát, és használnék öblítőt is. Ez a kombó biztos, hogy kiveszi a szagot.[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
Sziasztok.
Sikeresen leöntöttem magam használt olajjal, ami a frituból származik, pontosabban a kabátom, és annak a jobb karját. Már hetek óta szabályos sült krumpli szagom van, ami elég zavaró, ha buszon ülök. Próbáltam kimosni mosószerrel, mély tisztítóval, de a szag maradt. Valami trükk?
A kabát karjának a vége szövet, ezért elég rendesen betárazott a szagból
/ignore wwenigma
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pont azt vittem gariba mai napon bal oldali kábel kontakt hiba miatt. Egyszerűen nem szólt tovább a bal oldal pedig nagyon vigyáztam rá, abszolút rendeltetésnek megfelelően, kábelre különösen ügyelve , elvezetve.
Csalódtam.
Szerk: Lehetséges a Sharkoon Rush CORE az jobb, picit drágább is. Nekem a sima Rush volt.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Traxx
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #14111 üzenetére
Ha mikrofonos kellene, akkor a Sharkoon Rush-ról jókat hallottam, többek szerint az 5K környéki kategória egyik legjobb választása. De itt biztosan többet tudnak majd mondani
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Sajnos gariba kellett adnom kedvenc kis fülesem és az ugye nem holnap intéződik. Kérdésem az volna milyen fülest tudnátok ajánlani ami nektek esetleg jól bevált , megbízható?! Nézelődtem, több helyen is voltam, de nem igazán merek belevágni egyikbe sem. Ozone Rage ST ami tetszik, de hát a kábelezése....
Esetleg valami jó tipp?
5k 10k 15k az a nagyon max.Köszi előre is!
Szerk: Átmeneti megoldásba akartam olyen 1-2k értékű valamit, de nincs pofám megvenni ezeket komolyan. Minőségtelen vackok. Addig is kellene ugye TS egyebek. A másik esetében meg max adnak újat és marad tartaléknak az ilyen esetekre.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Vakegérke
félisten
válasz marilllyo #14106 üzenetére
Itt van egy. Headset Splitter Adapter névre hallgat.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
marilllyo
veterán
Srácok. A notimon egy jack dugó van. Az mikrofon és fülhallgató is egyben. Milyen elosztót keressek ha a gépbe külön fülest és külön mikrofont is akarok beledugni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Politika
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen egeret válasszak?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek