Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszty
tag
Üdv!
Van egy kis probléma gépemmel. Néha bekapcsol, néha nem. Ezt úgy értem, hogy sokszor nem reagál a bekapcsológombra, nem kap áramot. Ha kihúzok néhány dolgot az alaplapból, pl USB, FAN, SPEAKER, majd úgy elindítom, akkor se jó, de aztán ha visszadugok mindent vagy 1-2 dolgot, akkor elindul. Ugyanez volt tegnap is, amikor kihúztam a DVD olvasót, majd vissza, és utána elindult. A bekapcsológomb biztos jó, mert leteszteltem a tüskék összeérintésével, és úgy se indul. Most épp elindult, megy is már vagy 20 perce, de ha kikapcsolnám, biztos nem indulna el megint. Valaki találkozott ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest