Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
MSI B550 Tomahawk alaplap esetén lehet valahogy Windows alatt állítani a ventilátorok fordulatszámát? Próbáltam a gyári Dragon Center nevű rettenetet, de mivel kérdés nélkül rámerőszakolta a Cfosspeed-et, ezért kukáztam. Alternatívát keresek, de félek, hogy csak a Dragon Centerrel megoldható a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest