- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Random jutyúber elemez. Meglepő módon full stock intel beállításokat követő szerverekben is meghal a 14900k. 60°C-on. 😁
Még szerinte is csak arra jó az új ucode hogy kitolják az időt amíg meghal....mert úgyis cserélik 1-2 év múlva az egészet. Azért sajnálom azokat akik desktopon beultek a ringlispílbe és nem fognak foglalkozni velük mert kibírja a gari végéig...
-
Dragon3000
nagyúr
Ha így van, akkor nem tudná az intel beazonosítani azon sorozatokat, amik érintettek a gonddal? Nem hiszem, hogy hónapokig süketelne, elvégre először mindent az alaplapgyártókra fogott, ennyi idő alatt csak megtalálták volna a szennyeződés okát és nem hibás darabok mennének garanciába. Majd megtudjuk, ha végre nyilatkozik valamit az intel, ennél az alaplapgyártók a hibásak és amikor kiderül, hogy mégsem, akkor kussolunk nem valami jó taktika.
-
törölt tag
Igen, ez tényleg szarul néz ki. Mondjuk azt nem értem, hogy annak idején mikor a ryzen égette át az alaplapot, valahogy egyik ezzel foglalkozó hírnél sem volt véleményed... na mindegy.
Szóval kicsi trollocska egyél nyugodtan, aztán majd ha bezár az intel örülhetsz a 8 magos fél millás ryzenednek. Mert a verseny ugye!!!4négy!!!!
-
törölt tag
"Sosem fogom megérteni, hogy miért kell foggal-körömmel védeni egy sok-sok milliárd dolláros céget, akiknek vaj van a füle mögött. Majd pont a GN és az L1T (többek közt) fognak beleállni egy kamu ügybe?"
Na hát akkor nosza, kérdezd meg gyorsan az itt szereplő pár emberke közül miért kell valótlanságokat állítani a témában.
Én meg addig megkérdezem tőled, hogy ezeknek a kiigazítása miért szúrja a szemed. Vagy szerinted rendben van azt állítani, hogy az összes intel 13/14K proci szar, stb stb?
"ha tényleg annyi az egész, hogy ótvar profilokat raktak be az alaplapgyártók - én ez esetben is azt mondom, hogy az Intel, mert ők bólintanak rá a dolgokra."
Erről annyit, hogy a ryzen problémája idején az amd heztilása kapcsán több lapgyártó is azonnal nyilatkozott a vsoc értékről. Jelen esetben nem látok a lapgyártóktól intel-re való mutogatást.... szerinted mi ennek az oka?
-
törölt tag
"mert már több dolgot benéztél a kommentjeiddel ebben a témában"
Erre még reagálnék.
Szóval én benéztem a diagramot.
Más benézte a szerver lapot, pedig mekkora elánnal lett állítva - ketten is ráadásul
Más állítja hogy az összes proci szar, miközben linkjein látszik az ellenkezője. Láthatóan kb a felével van gond, ahogy DadeHun is mondja 76-os hsz.
Láthatóan - kettőt is linkeltem - az alaplap gyártók default, auto beállításon elengedik a procikat. Azért ez mellett ne sétáljunk már el, mert pár amd fanboynak tetszik a téma.De te csak az én benézésemmel foglalkozol - szóval tisztán látszik honnan fúj a szél veled kapcsolatban.
Amit meg összeirkáltál a mondandód első felében, arról egész mást mond pl X2N.
1-1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest