- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dirtyz #78728 üzenetére
Az jó jel. A Toyota fórumban azt írták, hogy ezekben Touch 2 fejegység van és lehet 3-asra cserélni, nem tudom ez nem-e jobb megoldás, nyilván meg kell néznem melyik mit tud és melyiket mennyiért építik be?
Még az kérdés hogy csak vezeték nélkül megy, vagy vezetékesen is?
-
Lite
őstag
válasz
Dirtyz #78407 üzenetére
Ezzel így én sem lennék elégedett... Ha mindenáron cserélni akarsz, akkor 4 egyforma legyen - vagy a hátsót le is lehet kapcsolni. Ha nincs rájuk szükség, akkor a 4 csati mehet előre aktívnak - azt írtad, DSP-s fej van a kocsiban, azzal tutira be lehet állítani jól.
Vagy mi a konkrétum, ami nem tetszik neked a rendszered hangjában?
-
Lusu
aktív tag
-
Golota
aktív tag
válasz
Dirtyz #77479 üzenetére
Alapból jár hozzá kocsi specifikus kábel szett, amivel rá tudod tenni, ha gyári a fejegység.Ilyenkor a szabvány csatlakozón közbeiktatod és mindent azon kap (táp+audio).
Ez a modell viszont csak magas szintű jelet fogad (kifelé tud RCA-n alacsony szintűt is, így lehet csak DSP modeban használni. külső amppal.) Ha alacsony szintű jelet adnál neki, másik modellre lesz szükséged, de van nekik többféle típus.
-
Marchello19
tag
-
hatala
tag
válasz
Dirtyz #77309 üzenetére
Köszi a linket!
Mennyiért szerelték be neked a Priusba az androidos fejegységet?
Kellett valamilyen iso ill. egyéb átalakító?
Milyen fejegységet vettél bele?
Úgy tudom a 3-as Prius és az Auris elektromos rendszere szinte ugyanaz, az új fejegység meg tudja jeleníteni autó gyári adatait, ill. tolatókamera képét, vagy ilyenkor bukta az autó töltési és egyéb adatai, mert csak a gyári fejegység tudja azt?
Köszi a választ a sok kérdésre. -
Lite
őstag
válasz
Dirtyz #77148 üzenetére
4x40 W-ot az erősítők tudnak, a fejek jó, ha 4x12-t kiizzadnak magukból. Azért nem lenne hátrány egy pici erősítő, sokat javulna a dolog.
Az ülés alatti mély... Volt, nem rossz, nem nagy szám. Szigetelt ajtó + erősítő nagyovállal hozhatja annak a szintjét, sőt. Az ülés alattiban max 1db nagyovál van, így az ajtókban neked 2 lesz... Én inkább azokat hajtanám meg rendesen. Szub inkább a csomagtartóba, akár autóspecifikus ládaba. -
Lite
őstag
válasz
Dirtyz #77140 üzenetére
Huhh... Ez így vad. Az általad linkelt hangszóró koaxiális. Nincs dedikált magassugárzó hely? Azért egy komponens szett jobb lenne, úgy lehet nyereség a nagyovállal. Ez meg a hátsó ajtóba mehet, vagy, ha van ott is magassugárzó(hely), akkor oda is komponens szett, a fronttal megegyező szériából. A szigetelés sokat segít.
-
_seth_
veterán
BT: hatósugara nem túl nagy de még az autón kívülről is működik de csak pár méterig, az autóban tökéletes. Lehet zenét is lejátszani rajta BT-n vagy egyszerűen telefonként rákapcsolni de pl ha zenelejátszás megy bt-n és bejövő hívás van átkapcsol telefon módra. mikrofon az előlap mögött, hangszóró van rákötve akkor már olyan mint egy kihangosító és jól lehetett hallani a kadettemben is a másik felet is bár engem azt mondták kicsit halkan hallanak de nem volt gond azzal sem, gondolom a vectrámba már hallanának engem is jól.
-
Octi
aktív tag
Transzmitter felejtős
Ha akarsz egy mélynyomót is, több variáció van:
1., Ha az erölködő csatornánként 2 ohm stabil, akkor a 2 szettet kötheted az első csatornára párhuzamosan, a mélyet a hátsóra hidalva.
2., Lekötöd az egyik szettet, és a hátsóra a mélyet hidalva
3., Veszel még egy 2 csatis, vagy monoblock erősitőt
(A fejen csak 2 pár RCA van, igy meg kéne osztanod az egyiket. Vagy fejcsere 3 pár RCA-sra)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest