- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
bokarcsi71 #78981 üzenetére
Köszi, közben megmértem, 20cm magas lehet max (inkább 18cm,hogy tuti legyen) Mélységben pedig 58cm,ami kényelmesen bemegy.
Jah és igen, egy fontos dolgot kihagytam, az árazást.Amit küldtél, az valóban jónak tűnik, de max a harmadát szánnám rá.
-
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78540 üzenetére
Én is szeretnék egy k2 powert de 250€ használtan nem adok érte.
Akkor a be állítás is egyszerűen ment?
Gondoltam egy passzív 3 útra .vagy marad a 2 út melos autóba kellene
Valami ami jó és hallgatható -
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78538 üzenetére
Mi a probléma vele?Hol nem felel meg az igényeknek?
-
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78536 üzenetére
Első szett?
-
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78534 üzenetére
Igen érdekel hogy ált össze
-
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78532 üzenetére
Hangszóró szett?
Aki méret? Kabelezes?
Délután próbálok bele hátha el tudom rendezni ésszerűen.
És a gyermek is közre játszik mert zuuuz mindent -
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #78530 üzenetére
Szia [link] ezeket akarom eltenni valahogy valahová
Méretben nagyok sajnos de ki kell próbálni őket együtt -
Kalacskepu
őstag
válasz
bokarcsi71 #77885 üzenetére
Na majd hétvégén adok még akkor neki, "bemelegítésnek" most ennyi elég volt.
Köszi szépen!
-
Khaosz55
addikt
válasz
bokarcsi71 #77339 üzenetére
Én most vettem egy ilyen [link] 25cm-es Hetz-et. Nem volt olcsó, de winisd szerint ez működik legjobban a 17 literes ládában. Egy galden rc1200c1-el hajtom 2 ohmon és meglepő, de bírja a terhelést. A hangja tetszik.
Az Audison SR 4.500-et ebben a módban hajtanád ?
Névleges kimeneti telkesítmény 3 csatorna (4 Ohm, 14,4 V): 120 W x 2 + 480 W -
norrberth
addikt
válasz
bokarcsi71 #77331 üzenetére
Köszönöm
-
DaFok
tag
válasz
bokarcsi71 #76037 üzenetére
26,4L a minimum ajánlás, zártban (gondolom te is abba akarod tenni ilyen kis literben). Nem fog jól szólni szerintem
-
kovbandi82
őstag
válasz
bokarcsi71 #75998 üzenetére
Köszönöm!
-
Lusu
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #75988 üzenetére
Kozák András
-
Lusu
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #75983 üzenetére
Szia!
Kicsit belenéztem a manual-jába. Ha nem okoz kellemetlenséget, hogy jól használható input csak RCA és optika van, akkor használható és jó dolgokat lehet kihozni belőle. 3 út + sub-hoz tökéletesen megfelel. Az alsó felső szűrés kicsit korlátolt, de egy kellemesen hallgatható napi használatú rendszer nem ezen fog múlniTrollal persze egyetértek, a Helix jelenleg az egyik etalon, de DRC-vel, hovatovább BT modullal, 3x 4x áron. Ha nem versenyre kell, hanem egy kellemesen hallgatható rendszer kreálása a cél, akkor szerintem bőven elég tud lenni. Véleményem szerint, mikrofon és szoftver nélkül jól! ezt sem lehet beállítani.
És, bár már 100x leírtam, de most is le fogom. Ha nem sikerül beállítani, keress valakit aki ért hozzá, van mikrofonja, tudja használni azt és a szoftvereket is. Mert a jó beépítés után (ami ugyancsak fontos) CSAK ezen múlik, hogy jó zenéd lesz, vagy egy rakás szar!
-
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #75983 üzenetére
Ajánlom.a gz hez képest valószínűleg egy kategóriával feljebb van
Szerintem az a legjobb 3 úthoz meg subhoz.
Mi lesz a többi rendeszer elem? -
troll81
addikt
válasz
bokarcsi71 #75981 üzenetére
Mi az összeg keret amibe bele kell férjen a dsp?
HELIX DSP PRO MK2?10 csatorna kényelmesen elég.
Illetve a minőség is megvan és a bővíthetőség mindenre. -
Lusu
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #75594 üzenetére
Miskolc
-
Lusu
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #75583 üzenetére
Igen, tudok, dehogy mennyire csinálom jól az más kérdés
Ha térben és időben össze tudjuk hozni szívesen mérek neked egyet.
-
zarew
senior tag
válasz
bokarcsi71 #75352 üzenetére
Persze Budapesten, Kozák András
-
ViZion
félisten
válasz
bokarcsi71 #75143 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
bokarcsi71 #75041 üzenetére
Nem kell nagy hangerő, csak szebb teltebb hangzás kisebb hangerőn. Kizártnak tartom, hogy ne lenne jobb, ha jól (logikusan) van bekötve. Nem hinném, hogy ez a fejegység nem elég ehhez, nem a hangerővel volt gond eddig se.
-
Ciccuka
veterán
válasz
bokarcsi71 #75039 üzenetére
Már írtam, hogy mit szeretnék. Azt a 2 extra hangszórót beépíteni pluszban a jelenlegi rendszer közé.
Tehát azt kéne tudni először is, hogy (a 2 csatornából) gyárilag 1 vagy 2 csatornára van kötve az a 4 gyári hangszóró.
-
Ciccuka
veterán
válasz
bokarcsi71 #75036 üzenetére
Mert a gyári beépített kb. semmit se ér.
Korábban lebeszéltek itt a topikban (akkor csere volt a terv).A korábbi JVC autórádió le lett cserélve duplaannyiba kerülő Sony-ra, ami őrületes hiba volt (sokkal gyengébb minőségben szól).
-
gyulank
addikt
válasz
bokarcsi71 #75021 üzenetére
Kint volt a kocsiban ami nincs használva. Mikor még volt, akkor működött. Bent meg ugyanarról a tápról 2 csavaróssal próbáltam, megy a magnójuk is, és úgy kötöttem be, hogy 47+8-, és 14,9V-ot mutat a multiméter.
-
Ear001
addikt
válasz
bokarcsi71 #74916 üzenetére
Fogtad már kézbe azt a kábelt? A külső szigetelés egy kisebb atomcsapásnaknis ellenáll, a belső szigetelés is vastagabb, mint ami hifiben megszokott, ezen kígyóbőr a kis fingilingi szálacskáiból fonva már nem javít semmit.
-
Alu
senior tag
válasz
bokarcsi71 #74891 üzenetére
& troll81 & Ear001
Köszi mindegyikőtöknek a segítséget!
Áru mánián érdemes vásárolni ilyesmit? Autóhifi webshopban gondoltam összevásárolni az elosztókat. Illetve akkor már elébe megyek a dolgoknak és troll81 javaslatára megteremtem a lehetőséget egy későbbi agm csatlakoztatására. Ez esetben mekkora átmérővel kalkuláljak a pótakkunak? 16, 20, esetleg 25mm2? A testnek szintén érdemes vásárolnom egy testosztót és onnan egy vastag vezetékkel csatlakozzak a kaszni testpontra vagy az is jó, ha minden komponens földjét külön-külön a kaszni testpontjára viszem így kialakítva ott egy csillagpontot?
A tápelosztók és biztosítékok mellé hangszórókábelekre is szükségem lenne. Az első szetthez (Hertz hsk 165.4, papíron 125/250 W) mekkora átmérőt javasoltok? 1,5 vagy inkább 2,5 mm2? Elég nagy ugrás van a kettő között árban, főként emiatt kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest