- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
Köszi mindenki segítségét, de sajna új problémába ütköztem. Megdöglött DSK szettem egyik oldali csipogója. Egyszer csak lőn csend. Lehet ennek a szettnek a mélyközepéhez más gyártóét társítani? Ha igen, akkor maradhatnak a DSK szett keresztváltói? Esetleg valakinek elfekvőben csipogója?
Vagy hagyjam, adjam el ezt és vegyek egy másik szettet? -
-
Peti66
senior tag
Persze ezt én is tudom,hogy így van
De,vedd figyelembe,hogy ez a low büdzsé kategória...Ennyiért a minőségi ugrás mp3-ról hatalmas
Akár az eddig döglött hangúnak hitt rendszereket is"feltámaszthatja" ,így új értelmezést kaphatnak a minőségi elvárásokat illetően..És, a tulajok is talán megbékélnek a gondolattal,hogy tulajdonképen nem is olyan szürke és unalmas a beépített motyó.-..
Ezt,ennyiért jó alternatívának tartom mint egy lehetséges minőségi fejlesztést illetően.
Ha mondjuk, ezt a 20 rúgót hozzá dobod bármely más komponens árához egy fejlesztéskor,nem hoz a
konyhára annyit, mint egy Flac-ot játszó fej..Ez, 100% -
-
footy
addikt
Miért akarod cserélni ha bevált? A márkahűség és a jó vétel ritkán jár együtt.
Egyébként az, hogy egy márka egy bizonyos erősítője bevált semmire nem jelent garanciát,sőt a gyártók sokszor termékcikluson belül is frissítenek amitől vagy jobb lesz a cucc vagy szarabb (inkább).
4x75W biztosan nem overkill egy szetthez. A clipping egyébként is a minőség legnagyobb erőssége. -
Joe fiú
senior tag
Akkor én kifogtam volna háromból három hibátlan példányt?
Három éves az X-Pro3 130-am ez szó szerint kapott már hideget,meleget,beázást,fejegység is gyötörte, meg egy Steg erősítő is, és mindmáig hibátlan,pedig bőven a megadott teljesítményén túl kapott kraftot,de akkkor lehet a Steg is szar és nem tudja ami rá van írva
-
-
Norbi14
senior tag
Én nem hallottam sok ládát, nekem is ilyen sal ládám van. Persze nem mondom, hogy tökéletes, de azért elég kellemesen szól. Nem annyira rossz ez ha valaki nem akar nagyon profi minőséget. Főleg, hogy kapta. Én is olcsón 7ezerért szereztem, ennyit meg megért bőven. Lehet elgondolkodnék a cserén ha 15.000 körül kapnék egy erősítőt és egy jobb mélyet mint ez.
-
Xero
nagyúr
-
M_o_g_y_i
őstag
Alpine CDE-120RR (azaz a piros fényű) ez tetszik nekem!
A fejegység akkor úgy látszik megvan, már csak a hangszórók kellenek.
Ehhez illő 16,5-os szettet tudtok ajánlani? -
.bableWes
őstag
mélynyomom van, az a baj, hogy 4ohm-es a kocsiba meg minden 6ohm-es. az erösitö nemtudom, hogy mit csinálna vele. és ugy tudom, hogy nagyobb ellenállásut lehet rá kötni, de kisebbet nem
hát ma már neki kezdtem, alja és két oldala megvan. holnap befejem és kiváncsi leszek, hogy milyen.
megnéztem a szomszédét, neki csak egy sima hifi-s hangfal van benne -
.bableWes
őstag
-
mandras81
senior tag
Én itt úgy látom, hogy digitális jelet kap csak az Ipodtól: "There's no need for bulky interface boxes, just a cable (KCE-422i) that connects your iPod directly to your Alpine." - márpedig, ha csak kábel kell, akkor az digitális lehet (amennyire én tudom).
Egyébként, érdemes a "Made for Ipod" logót keresni a fejeken, azok tutira csak háttértárként használják az Ipod-ot.
Én elsősorban ezért kötöttem ki a Kenwood-nál a Pio RS helyett, mert többek elmondása szerint, ha nem a fej D/A konvertere dolgozik, hanem az Ipod-é, akkor azért igencsak érezni lehet a minőségkülönbséget (ráadásul ahhoz képest horror összegbe kerül egy adapter)...
-
aneda
senior tag
-
aneda
senior tag
Itt egy olcsó megoldás hogy aktív rendszered legyen...
-
Samus
addikt
A kiemelővel nem lesz gond, mindenképp kell bele, fúrás faragás egyébként is lesz (a központizár vezetékezése mellé kell behúzni a kábelokat a vékony gégecsőbe, álom lesz...).
Mindenképp 16cm-est rakja bele? Az ajánlott Hertz szett eléggé tetszetős, az Audio-Systems picit nagyon drága már...
-
No-kia
addikt
vgay is nem kettő, csak gyorsan írtam, hátra egy integrator 5 került, nem comp, egyelőre nincs mélynyomó , az majd csak jövőre, és csak az első kettő elég kevés lenne már hátra szerintem , csak azt nem tudom, hogy az integratorokat(triax) a hátsó ajtóba, vagy a kalaptartóba tegyem
-
Dictator^
veterán
Az tudom, hogy az infinity fasza márka, csak oltottatok, hogy ne vegyek újonnan mert kidobott pénz stb.
Nos ez ha jól látom ilyen 50k körül mozog, 25ért hozhatnám, szóval gondolom nem rossz.
Erre gondolom megoldható, hogy előre két komponens, hátúl meg bridgelve egy mélyláda igaz?
-
orbano
félisten
ebben benne van a komplett ajtó szigetelése anyaggal, a bőrözött panel a magasaknak és a mélyeknek, a 3 pár RCA kábel, a teljes kábelezés (aktív rendszerbe), ami ennél az autótípusnál külön sz*pás, a mélyeknek a hátrakábelezés a kárpit alatt a csomagtartóba, a biztiház az akksihoz, tápkábelek, és a munkadíj (3 nap munka). kvázi ezen felül csak meg kell venni az erősítőt és a hangszórót és kész a full aktív rendszer, szépen a kocsiban elrejtve.
-
potkem
aktív tag
Csak az érdekes hogy egy debreceni beszerelő műhelyben dolgoztam, kb 1.5 évet.
Nap mit nap szereltünk rendszereket.
És kiborít egy két nagyokos okoskodása.
15e-ért láda?
15e-ért erősítő?
30e-ért fej?
Ezek nem autó hifi kategóriák.
Hanem megszólal,csörög búg.
Csak tudnám mi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest