- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
M_o_g_y_i #13535 üzenetére
M_o_g_y_i
nekem pont ilyenem van elől: Kicx STC-6.2 [hátul szintén kicx csak azok slimek]
teljesen elégedett vagyok vele [techno, minimal, rap] nagyon szépen szólnak vele, igaz 50%nál nem szoktam feljebb tekerni nagyon a zenebonát, már az is tökéletes vezetés közben számomragabitoo88 nem lehet hogy a fájlrendszer miatt nem jó? nézd meg fat32 vagy ntfs..
vagy inkább töröld le és particionáld újra [mert az megint más lenne hogy pl 16gbossal próbáltad volna és azért nem jó mert túl nagy neki] -
MrPG8
aktív tag
válasz
M_o_g_y_i #13337 üzenetére
Üdvözletem!
Van itt nekem egy 20 centis Kicker CVT84-es mélyem egy gyári 10l-es ládában. Az lenne a problémám, hogy amikor kipróbáltam magas hangerőn akkor elkezdett puffogni. Még viszonylag új kb 5 órát ment. Gondolom ez nem függ össze vele, vagy igen? Mi lehet az oka? Ott van a vége a mélynyomónak?
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
M_o_g_y_i #13271 üzenetére
Na nekem is volt F astrám , abban is volt zene...
Szóval vagy veszel 1500.-ért egy gyári műanyag kiemelőt vagy csinálsz egyet mdf-ből.
Anélkül nem megy be semilyen normális hangszóró.
Annyit azért elárulok , hogy a gyári helyen nem lesz jó a magas (vagy legalábbis nem a tudása javát nyújtja)jobban járnál ha felapplikálnád az A oszlopra.
Amint olvasom rock zenéhez lesz , hát kösd fel a gatyát , ha komolyabb kick tartományt akarsz , akkor muszáj lesz bitumenlapozni.Nem úszod meg... -
Typhoon47
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #13271 üzenetére
nyugodtság van, természetesen nem fikázni akartam vagy lehet félreértetted az F Astra köznyelvi becézését.. dízelt meg ne fikázzad, nekem is dízel terepjáróm van. merga szidásodat most meg ignorálom mert szerintem fingod nincs mi az egyáltalán de plz arról ne szólj..
-
orbano
félisten
válasz
M_o_g_y_i #13262 üzenetére
persze hogy szolíd, a gyári hangszóróhely körül keletkezik egy kis kiemelkedés, ha szükséges. ehhez minimálisan szokott kelleni barmolni a gyári ajtókárpiton, és bőrözve nemigazán üt el a gyári kinézettől. honda topikban kérj képet Xxc-biker, vagy wierra kollégától, esetleg nézd vissza a hozzászólásaimat, van linkelve kép a cuccomról.
az ipactról nem tudok semmit, de a 88.4-es érzékenységével lófingot se produkálna fejegységről hajtva.
az elementet is megkapod amúgy ekörül, ha carstylingon körbekérdezősködsz kicsit... -
orbano
félisten
válasz
M_o_g_y_i #13259 üzenetére
ha tényleg tudsz magadnak ajtónalet gyártani, és rendesen elszigetelni az ajtót, akkor király. helyedben egy udimension element szetten elgondolkodnék.
mélynyomó helyett pedig tegyél inkább majd az első szett alá erősítőt. ha 4 csatisat veszel, arra még később is köthetsz ládát. használtan nem jössz ki vele sokkal rosszabbul... -
orbano
félisten
válasz
M_o_g_y_i #13177 üzenetére
nem volna elég. teljesen másra való a zárt cellás szivacs. a bitumennel az ajtólemez rezgéseit csillapítod azáltal, hogy elhangolod a lemezt (sokkal mélyebb lez a saját frekije, nem fog zengeni), illetve a szerelőnyílások lezárásával javítod a hangszóró hatásfokát (mélyebbre le fog tudni menni, és nem fogja az áramló levegő rezegtetni az ajtókárpitot.
ehhez pluszban lehet még az ajtó és a kárpit közé zárt cellás szivacsot tenni, de az csak plusz, semmiképpen sem helyettesíti a bituzást. -
orbano
félisten
válasz
M_o_g_y_i #13139 üzenetére
a szigetelésben semmi extrém hifizés nem lesz. akkor szól jól az első szett ha valamelyest tisztességesen beépítik én nem csak kongatja az ajtót és lebegteti a kárpitot
de én továbbra is lebeszélnélek a hátsóról. gyere ki talira hallgass meg pár kocsit hátul.... némelyik hangját még úgy is elfogadném itthoni hifinek -
conan77
tag
válasz
M_o_g_y_i #13139 üzenetére
Ha nem elvetemült hifis vagy akkor nyugodtan rakjál csak hátra
Első a család ( fader-el ahogy írtad)
lehet úgy is venni hátra hangszórót, hogy nem az első beépítésből veszed el hanem van lóvéd rá és késznem szorongatja senki a tököd mikor kifizeted akkor máméne
Ja és ha a fejed dual zone-val rendelkezik ( nekem olyan) akkor mehet hátra a kalálka elől meg amit te akarsz
-
orbano
félisten
válasz
M_o_g_y_i #13137 üzenetére
de rontja, mert azt a pénzt nem arra költöd, hogy az első szettnek jobb hangja lenne. ha a legcoslóbb kétutas árát egy cafat bitulapra költöd, már jobban megéri. csak a legalja "hifik" szólnak rosszul hátul, az összes rendes hifi amit eddig hallottam prímán szólt hátul. sőt, olykor még jobban is...
-
Xero
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #13112 üzenetére
Fejről hajtva jók lehetnek az olcsó Hertz-ek, viszont ha már erősítőt rakunk a seggük alá, akkor vannak sokkal jobb deal-ek is.
A kedvező ár megint más tészta egyébként. Nekem kedvező volt a 39eFt-os első szett, de még kedvezőbb a 25e-s használt láda.Van viszont olyan akinek a 150e-s első szett is kedvező lehet, mert a retail ára teszem azt 200e.
szerk: 13cm-es meg minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest