- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Boci_83 #7590 üzenetére
Értem. ez a rész világos(villamosmérnöknek tanulok
)
Mindezt csak azért kérdeztem meg,mert nekem kétcsatis erősítő hajt négy hangszórót.és eredetileg apummal sorba kötöttük a hangszórókat,aztán a szaki akihez elvittem átkábeleztetni azt mondta, ez így nem jó,átkötötte párhuzamosra.Akkor,ha mondjuk sorba lennének kötve a hangszórók jobban lehetne terhelni az erősítőt? Vagy teljesen rosszul értelmezem?
-
hugi0
őstag
válasz
Boci_83 #6936 üzenetére
Itt lathato a kabel:
http://www.coroplast.de/uploads/tx_templavoila/CP_Katalog_EL_Automotive0709_DE_neu2_opt.pdf
Szoval bizhatsz benne, hogy nem gagyi.
-
Dictator^
veterán
-
-
orbano
félisten
válasz
Boci_83 #6578 üzenetére
vatera, catstyling.hu, racing-bazar, apronet, expressz.hu. elég sok jár-kel ezekből a példányokból, 40-55k között simán ki lehet fogni belőlük egyet. garantáltan fényévekkel jobb mindkettő annál, amit linkeltél.
de amőgy 65ért van (de lehet már csak volt) eladó egy garis CDA-9887. na azt kell megvenni hifi alapnak... -
orbano
félisten
válasz
Boci_83 #6497 üzenetére
eleve amire a maximális teljesítményt írják rá, nagy betűvel, az valami felejtős gagyi szerény véleményem szerint. persze lehet ez valami üdítő kivétel...
a teljesítményadatokról meg:
RMS: 4x350 + 1x440 = 1840watt. A 2x25A biztosíték barátok közt is 700 wattot enged át.
plusz a THD sincs leíva, amit ezért szokás megemlíteni. -
G.Zs.
senior tag
-
BBéci
legenda
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Boci_83 #6459 üzenetére
Audison Millenium Power 4
Ennyiért jobbat tuti nem találsz. Ezt a saját kocsimban is szívesen látnám, ha most erősítőt akarnék venni. -
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz
Boci_83 #6456 üzenetére
Nézegess vaterán régieket nyugodtan. Bár kb. 100 olcsó erősítőből 1 értelmes kerül ki, de nem reménytelen a helyzet. Régi rózsaszínes-lilás rokit nézhetsz, ha látsz, vagy amit még ajánlottak nekem 4 csatis ESX quantumot, ezeket 20-30 körül megkapni és tisztességes cuccok állítólag.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Boci_83 #6449 üzenetére
A Mac Audio hangszóróknak nem igazán az a bajuk, hogy szarok, hanem az, hogy drágák. Annyi pénzért, amennyibe kerülnek sokkal jobbakat lehet kapni.
Vegyünk egy konkrét példát:
Annak idején a Phase Evolution CFS 165.25 szett 40E forintért a kategóriája egyik legjobbja volt. Ha jól emlékszem az AS X-Ionnal azonos pontszámmal lett tesztgyőztes a német Auto Hifi magazinban. Amikor átvette a Mac, és elkezdte Mac Audio CFX 2.16 néven árulni, rögtön 60E lett az ára. Na annyiért már sokkal jobbak is vannak.Az MP és a Z sorozatú erősítők hangja nekem személy szerint nem tetszik, mert nem elég részletes. Ha meg kellene fogalmaznom, akkor úgy írnám le, hogy frekvenciákat hallok, nem zenét. Az MP ráadásul még gyenge is. Köze nincs ahhoz, amit ráírnak.
A Fearless sorozatot nem hallottam még, és az STX nyomókat sem, így azok lehetnek akár jók is.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Boci_83 #6449 üzenetére
agyonreklámozott cucc, akinek bent van a kocsijában mindenki szereti de csupán azért mert nem hallgatott meg még semmi normális cuccot mellé. Sokaknak elég ha csak valami zaj jön a hangszóróból, a reklámok hatására pedig lecsapnak rá. (igaz hogy annál jobb minőséget olcsóbban meglehet kapni más márkából..
)
Sőt, egy klubtársam eleve úgy vett egy mac erősítőt hogy az milyen szép, biztos jól szól..
-
Octi
aktív tag
válasz
Boci_83 #6135 üzenetére
Első kérdés: Mekkora a ládád (mert ugye ez nem mindegy)?
Ha olcsón szeretnél jót, akkor a DLD 500+ újabbik szériáját javallom.
Ha áldoznál rá egy kicsit többet, akkor a DL122 vagy a DL124 lehet a befutó. Esetleg az új sorozatú IW12
Ha gondolod, priviben tudok rájuk mondani árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest