- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperst74
csendes tag
válasz
potkem #65775 üzenetére
A sony nem ajánlott,engem keményen lebeszéltek róla, Ajánlás után vettem egy Pioneer MVH-X580BT-t.
Hazamentem beraktam,fél óra múlva hívtam az üzletet hogy lehet-e élni a 3napos visszavásárlással. nagyon segítő készek voltak,meg is lepődtem /nem általános dolog/ Aztán vettem egy Sony MEX-N5200BT-t.
nekem nagyon bejön,és maga a sony is,mindig is az volt,ezután is az lesz
A te választásod még jobb is lehet -
potkem
aktív tag
válasz
potkem #65775 üzenetére
Sajnos 5 éve nem vagyok otthon a dologban. Kint dolgozom külföldön, de most május végén megyünk haza végleg. Az otthoni autóm rendszere......
Sony cdx8800
Mac Mobil Exclusive 2.16 (első szett)
Kicker csipogók ( hátsó szett)
Mac ZX-1000
Mac STX112R
1.2 farados PYLE kondi.Szeretnék én morel szetteket, Hifonics ládát de sajnos nem megy.
-
orbano
félisten
nem hiszem hogy itt bárkinek is szempont lenne rajtad kívül a 60000wattos mélyláda 1600000wattos erősítővel. egy átlag hifihez meg rohadtul nem kell kondi. ellenben egy jó akksi nem jön rosszul. akinek meg kicsi felszereléssel ingadozik a tápja, az nézzen szét máshol: kábelezés, generátor, akksi. valami nem kerek.
Xero: a BBécinek tett beszólását olvasva majd lefordultam a székről
-
DjKoxi
senior tag
Tápkábel, biztosíték : Függ attól milyen erősítőt táplál, milyen hosszon, mértékegység pedig nem mm.
Kondi : Nem fontos, sokkal fontosabb egy jó akksi, jó erősítő, na meg a megfelelő kábelezés.
Mélyláda, négycsatornás erősítő, több hsz, hangszóró vezeték,stb.Ami miatt meg írtam "Nagyon fontos mert számodra ez adja meg az alap hangot, és ez szól kifelé."
Én azt tanácsolnám egy teljesen kezdőnek, hogy hallgasson meg pár autot, és amelyik hangzásvilága tetszik afelé induljon el. Keressen egy korrekt műhelyt ahol normális árakon, elfogadható minőségben dolgoznak, és ott mutatnak majd neki alternatívákat. Ne sajnálja a pénzt a beépítésre, és jobb ha rendszerben gondolkozik már az elején. A mélyláda meg az utolsó legyen a vásárlásban.
A személyeskedésre nem mondok semmit.
-
action294
csendes tag
Valószinű azért kértem itt segitséget, mert nem értek hozzá. Az anyagi keret csak lefelé dinamikus, ennél többet nem költenék rá. Nem mostani középmodell, ahogy olvasgattam, inkább régebbi felsőközép érdekelne (elérhetőbb ár). Egy listának örülnék, hogy körülbelül mi a csúcs, ami ennyi pénzből kiforgatható.Köszönöm a segitséget.
Respect
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest