- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
feel good #472 üzenetére
Nyomatékról fingom sincs. MAN 6 hengeres 6879ccm(asszem) 150LE 1992 ből. Én 80nnal jártam vele, ha nem volt túlsúlyos akkor pályán 14-15 között, vegyes (napi 6-700km pálya + 100-150km Pest és környéke) 15,5-17 között, attól függően hogy mennyire kellett sietni. Munaktársamnak ugyan ilyen volt, annyi különbséggel hogy az övének az ösztömege 9t volt az enyém meg csak 7,5es. Az övébe rövidebb végáttétel volt, az Pesten bekajálta a 20-22t ( az enyémben felújított adagoló volt, az övében meg eredeti
).
Forgást hogy érted? Főtengelyen max 3000, de a "zöldzóna" az 1400-1900 között volt asszem, 80as tempónál mentem 1750es fordulat körül. Ha végsebességbe gondolod akkor raksúly meg gázolaj függvénye. A 125km/h-s tachográfot ki lehet vele akasztani
-
lsc
nagyúr
válasz
feel good #434 üzenetére
Azért a dobok közt is van különbség , az egyik Corollám 92-es a másik 4-es , mindkettőn gyári és hibátlan a kipufogó rendszer , és még minden eredeti . Nemrég egy 1-es 1,1-es golfon "találtunk" eredeti dobot / a csövek már hegesztve voltak / , régen a "fauvé" is jobban tudott .
Egyébként szinte mindig a hajtásnál és a hegesztésnél szokott megindulni a rozsda . -
dokar
addikt
válasz
feel good #427 üzenetére
de SS-ből is van több féle fokozat.
én múltkor olyat csináltam, hogy bedugtam a slagot a kipuff csőbe és teleengedtem vízzel, utána pár kövér gázzal kiöblítettem. brutális volt, ahogy a vizet okádta ki magából miközben egy része gőzként távozott. le lett kamerázva, ha vki kíváncsi rá, akkor feltöltöm az egyik videoportálra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged