- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
-
duffbeer
őstag
Nekem ilyenem van. Anno még több mint a duplájáért vettem.
A Benq monitort az Infolexben nézted? Szerintem jó áron van. Én most vettem csajomnak egy 20"-os ASUS VW202t 40ért, ami nem full HDs. Csak ugye nőbű van, aztán "ez teccik és kész".
Egyébként hogyan húztad az Atomot? Én most nem tudom megnézni a BIOSát, mert nincs rákötve monitor, de nem emlékszem, hogy lenne benne ilyen opció, azért kérdem.
-
bocsika
aktív tag
Hali
Én sem haladok a megfelelően olcsóház megtalálásával.
20E alatt nem tudtam kihozni, csak valami nagyobb házzal.
Max. egy 20*10-20*30 mm (szé*ma*mé) -es tartományban gondolkodok.
Néztem már hogy van- valamilyen fémdoboz (valami villanyszerelős vagy ilyesmi cégnél) de csak jóval kisebbet vagy nagyobbat találta.
Használt cuccok között is kerestem de főleg csak ATX es méretben találtam.
Nincs valakinek tippje hogy hol nézzem még meg. -
Jesu
csendes tag
Megnéztem ezt az boltot, amt írtatok. Nemsokára jön egy BenQ monitor 22-24 colosban, ami full HD-s (1920*1080/16:9-es arányú). Eddig ok, tudta ezt már más is előbb, de az ára:
22"-os: 38E Bruttó!
Igaz sima TN-es panel, de ennyiért szerintem nagyon megéri. Főleg, hogy most nemigen tudok erre költeni, viszont már rettentő gáz ami van.
Egy olcsó atomos rendszernek igen jó megjelenítő lehet.
Ismeri esetleg vki? -
nyunyu
félisten
Nalam mukodik a D945GCLF a Morex2799 hazhoz kulon vett PCI riserrel.
-
Jesu
csendes tag
Na. A régi szétbontott gép:
A próba elrendezés:
[link]
[link]
[Ltp://kepfeltoltes.hu/view/080901/IMAGE_154_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L]
Bocs a minőségért, de csak ez van.
A kritikus a satkártya, mert az marha hosszú. Ha azt is bele akarom passzírozni, akkor minimum 30 mély kell. Winyók gond nélkül beférnek akár a CD/DVD mögé, akár a lap elé állítva. A hűtés meg a lap előtti átszívó ventivel történne, ami betolja a levegőt a tápba, majd abból kifelé.
És lehet üvegből csinálom meg a házat, mert jobban néz ki.
Igaz akkor szellősseben kéne, hogy mutasson a lap. Még eldöntöm.
Cseszik betenni. Akkor csak linkelem.
-
tupacamaru
veterán
Én a CF-IDE dolgot kihagynám a helyedben ha úgy is lesz benne vinyó. És egy kis helyet is spórolnál vele.
Én találtam adapter nélkül DC\DC tápot, venni kéne egyet mert adapterem az van és a 60 Watt is elég.[link] Bár lehet hogy jobban megéri kompletten megvenni.
Ilyet nem tud valaki olcsóbban?
-
nLali
őstag
Szia !
A chipset hűtésére oda kell figyelni ! Először passzívan próbáltam, de fagyott. Erős szél nem kell neki, de határozottan érezhető légmozgás legyen rajta !!
Ha elkészül a kuckó fából, légyszíves tegyél fel képet. Mindenkinek jól jön az 5let. Én egy öreg hangfalat szemeltem ki, amibe minden ( túlfeszvédelmes elosztó, router, modem, kábelek, külső HDD keret ) elfér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest