- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jesu
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy Gigabyte lapot. Sajnos még nem nagyon volt időm tesztelni, de dolgozom már a beépítésen.
Az orrom elől vittek el szó szerint egy megfelelő 100W-os tápot egy bontóban, így más megoldás után kellett nézzek. Így lett a tápkérdés 2.5E helyett 8E
mivel végül vettem egy Siemens PIII minigépet és annak a tápját fogom felhasználni, ami 90W-os, venti néküli, vagyis csak majdnem, mert a kis gép egyetlen nagy ventivel zavarta át a levegőt a házon és a tápon is. Ezt a megoldást megtartom, mert jónak tűnik és 1db nagy ventivel, alacsony fordulaton járatva megoldható a hűtés. A chipsetről is lekapom a kis ventit, inkább csinálok egy terelőt, hogy kapjon elég hűtést. Másik hozadéka a kis gépnek egy PCI riser (remélem működik ezzel a lappal is) +slim CD-ROM, maradék PIII alaplap. Egész pici házban volt összepakolva, akár használhatnám azt is, csak szét kell vágni a hátulját, mert nem fér be a lap kimenete sehogy. De valószínüleg inkább fából építek egy még kisebb házat neki, mivel a táp pont olyan hosszú mint az alaplap, ugyanakkor nagyon keskeny. Egy CF-IDE adapterre akarom tenni a rendszert neki. Tárolásra pedig egy 80GB-os 2,5"-os vinyó szolgálna. 2G RAM már benne van.Amire használni szeretném: Házvezérlés-riasztó/NET/VOIP/Torrent/Zene/Film(HD?)/MAME Emulátorok/Sat-TV / TV/ Képek megjelenítése. Legnagyobb gondom most, hogy a bazinagy SAT kártyát (SkyStar1) hogy csomizzam be majd a házba.
Ennek hardveres mpeg2 saját TV kimenete van.8 éve monitoron TV-zünk, igaz sima CRT. Talán a télen lehetőségem adódik már és veszek egy jobb LCD TV-t. (Full HD alatt nem akartam lépni).
Arra akarom ráakasztani. Igaz a full HD-t nem viszi, de próbálkozásnak jó lesz. Utána is ki tudom használni bőven, ha közben jön esetleg egy jobb és váltok a HD miatt. (Dual Atom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- RugKing 4 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mivel végül vettem egy Siemens PIII minigépet és annak a tápját fogom felhasználni, ami 90W-os, venti néküli, vagyis csak majdnem, mert a kis gép egyetlen nagy ventivel zavarta át a levegőt a házon és a tápon is. Ezt a megoldást megtartom, mert jónak tűnik és 1db nagy ventivel, alacsony fordulaton járatva megoldható a hűtés. A chipsetről is lekapom a kis ventit, inkább csinálok egy terelőt, hogy kapjon elég hűtést. Másik hozadéka a kis gépnek egy PCI riser (remélem működik ezzel a lappal is) +slim CD-ROM, maradék PIII alaplap. Egész pici házban volt összepakolva, akár használhatnám azt is, csak szét kell vágni a hátulját, mert nem fér be a lap kimenete sehogy. De valószínüleg inkább fából építek egy még kisebb házat neki, mivel a táp pont olyan hosszú mint az alaplap, ugyanakkor nagyon keskeny. Egy CF-IDE adapterre akarom tenni a rendszert neki. Tárolásra pedig egy 80GB-os 2,5"-os vinyó szolgálna. 2G RAM már benne van.
Ennek hardveres mpeg2 saját TV kimenete van.