Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Magisk
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Nekem ilyenem van. Anno még több mint a duplájáért vettem.
A Benq monitort az Infolexben nézted? Szerintem jó áron van. Én most vettem csajomnak egy 20"-os ASUS VW202t 40ért, ami nem full HDs. Csak ugye nőbű van, aztán "ez teccik és kész".
Egyébként hogyan húztad az Atomot? Én most nem tudom megnézni a BIOSát, mert nincs rákötve monitor, de nem emlékszem, hogy lenne benne ilyen opció, azért kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Benq monitort az Infolexben nézted? Szerintem jó áron van. Én most vettem csajomnak egy 20"-os ASUS VW202t 40ért, ami nem full HDs. Csak ugye nőbű van, aztán "ez teccik és kész".