Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Persze..Én viszont szerves vegyület vagyok, nem szintetikus, ezért nem tudok programozni. Bocsi, de valami más jellegű tesztet kérj
Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Mini PC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.