Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silenzio
addikt
Miben kéne modernebbnek lennie? A Gothicnak 2001-ben is már az volt a bája, hogy rémesen fapados volt egy akármilyen real time RPG-hez képest, pl. Elder Scrolls széria. A cockney akcentussal beszélő seggfej börtöntöltelékek, a low fantasy-hez képest is nyers, faszszagú miliő, hogy annyira gyenge vagy, hogy egy óriáspulyka megbasz reggelire 20. szinten is, ha nem figyelsz... Imádtam. Ott konkrétan életveszély volt, ha leszállt az éj és nem húztál vissza a táborba. Ilyet csak és kizárólag a STALKER-ekben és a Dying Lightban éreztem utána. De tekintve, hogy nem vagyok egy nagy RPG fan, lehet, valamit benézek, és a játékmenet tényleg elavult. Szerintem nem. Ez egy köcsög, büntető játék, mint a survival horrorok. Ilyennek KELL lennie.
-
.LnB
titán
Nekem sajnos ennek a rosszul öregedésnek az ékes példája a The Witcher 3. És ezt kicsit fáj is leírni. Abból is amikor kijött a felújított változat, hiába próbáltam, ledobott magáról..
Nagyon örülök is neki, hogy még úgy játszottam végig, hogy nem hatott öregnek. És rettentő jó emlékeim vannak róla. -
Bad Pritt
félisten
Ugyanezt éreztem a demónál, ez a játék nagyon gatya így 2025-2026-ban. Igazából a szebb grafika pont hogy hátrány lett, mert így kontrasztban van a relatív modern megjelenés meg a 20 éves játékmenet egymással, ha a régit veszi elő az ember az csúnya is, gagyi is, de legalább szerethető.
-
myckey
veterán
Orultem az OBLIVION remastered jovetelenek is, de ez is kb azaon a szinten van nalam, ami a rajongast illeti
Varos, hogy hova jutnak vele.
-
Montanaxy
aktív tag
Mostmár igazán megmondhatnák, mikor jön ki.
-
JohnyX
tag
Letöltöttem hozzá mindent, feltelepítettem. A grafika olyan amilyen, de a játék menet 24 éve még lehet, hogy jó volt mára nem kicsit elavult.
-
donki
senior tag
Talán nem mindenki ismeri:
The Chronicles Of Myrtana: Archolos.
Ez egy önállóan futtatható mod gothic 2-höz, lényegében egy különálló játék, terjedelmében a gothic 2-höz mérhető. Sok kis apróságot javítottak benne, például a permanens erőitalok buffnak számítanak, az erő trainernél nem növelik a szükséges skill pontokat. A minőségét tekintve semmivel sem rosszabb az eredeti játékoknál, talán még jobb is. -
Rabbitf_24
addikt
Nagyon várós, nagyon szerettem a szériát, Risen is jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azaz mindenben jobb egy kicsivel.