- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Mackósajt #7321 üzenetére
A Sims 3 és a Spore is DirectX-re épül, ha jól tudom... mégis kijöttek Mac-re. A WoW sem OGL játékként rémlik, mégis van Mac-re. Nem hiszem, hogy a Diablo3-nál ne tudnák megoldani a helyzetet...
PC-re DX10.1 támogatással érkezik a Diablo 3, enyit tudok.
Sajnos nem vagyok különösebben Blizzar fan, tehát én sem vagyok sokkal naprakészebb nálad. Ha kicsit visszanézel a Diablo 3 bejelentések idejére, akkor te is olvashatod majd, hogy DX10.1 támogatással jön.
-
rocket
nagyúr
válasz
Mackósajt #5431 üzenetére
Ez tobb mint 1 ev alatt az olcso arazas strategiajaval egyutt gyenge eredmeny, RV770 generaciojaban (aminek ugye hamarosan vege) minimum 50%-os piaci reszesedest szerettek volna.
#5430: Föld, te? mert hogy nem az tuti
Allandoan ellentmondasba kerulsz magaddal, kivancsi leszek a Q2 eredmenyt mivel fogod megmagyarazni, megint sehol nem latni azt amikrol honapok ota irogatsz, hogy mennyire alazzak az AMD kartyak eladasokban az NV kartyait.Kivancsi leszek a DX11-es elonyukkel mire mennek majd, jo lenne az AMD-nek 60-40%-ig felzarkozni ev vegeig.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Mackósajt #5431 üzenetére
"Lehet, hogy a jövőre nézve nekik áll a zászló, de az nVidia gyakorlatilag még most is uralja a piacot, RV770 ide vagy oda."
Szvsz. az AMD legoptimistább elemzői sem hitték h. egy VGA generáció alatt megfordítják a piacot. Az RV870 lesz az újabb szög a koporsóban, s még tuti fog még kelleni pár jól sikerült GPU.
Aktív témák
Hirdetés
- Lies of P - Túl a 3 millión
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nyaralás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tippmix
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest