- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ittakary #45656 üzenetére
feszt/órajeleket egyébként bios flasheléssel is lehet állítani, nem kell feltétlen forrasztani.
gyári kétslotos egyébként felülszabályozott ventivezérléssel (rivatuner) megoldható, ha csend kell, akkor viszont HR03GT a megoldás. nekem legalábbis az volt, amikor tényleg elegem lett a refhűtő/msi féle elborult vezérlés kombinációból.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ittakary #45654 üzenetére
"- most a 12.6-os driver van fent. Maradhat ez, vagy van valami régebbi kicsit jobb driver?"
10.2 jó driver a VGA-hoz Vantage és régebbi benchmark terén, de a BF3-hoz nemhiszem, hogy megfelelő lenne.
Szóval amíg nem mondasz célt, addig nem tudok optimális drivert mondani. Mivel a legújabb a 12.6, így ha nem a benchmark eredmények vannak fókuszban, szerintem maradhat.
"- 2D-ben alulfeszelni lehetséges valahogyan?"
Én az ilyet felfele szoktam, a VRM forrasztással történő módosításával. Értelemszerűen alulfeszelésre is működik.
"Ati Tray Tools nem igazán akar elindulni"
Az ATI Tray Tools régi program, nálam XP alatt, X1950-ig bezárólag működött korrekten.
HGyu
-
kriszbon
őstag
válasz
ittakary #44508 üzenetére
Nos te kérdezted hogy biosz hűtés módosításrol keresel cikket, én meg megmutattam. Az hogy neked szükséged van arra vagy nincs hogy módosítsd a venti vezérlést neked kell eldönteni. Ha megfelelő a hűtés vezérlés (hőfok/hang) akkor szerintem nem kell piszkálni, ha valami nem tetszik benne akkor módosíthatod. Csodálkoztam is hogy még ki sem próbáltad a kártyát és már variálni akarod a vezérlést.
Amúgy ez nem külön biosz hanem a te kártyád bioszát variálod át (miután az eredetit elmentetted!!!) és azt rakod vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest