- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ittakary #45656 üzenetére
feszt/órajeleket egyébként bios flasheléssel is lehet állítani, nem kell feltétlen forrasztani.
gyári kétslotos egyébként felülszabályozott ventivezérléssel (rivatuner) megoldható, ha csend kell, akkor viszont HR03GT a megoldás. nekem legalábbis az volt, amikor tényleg elegem lett a refhűtő/msi féle elborult vezérlés kombinációból.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ittakary #45654 üzenetére
"- most a 12.6-os driver van fent. Maradhat ez, vagy van valami régebbi kicsit jobb driver?"
10.2 jó driver a VGA-hoz Vantage és régebbi benchmark terén, de a BF3-hoz nemhiszem, hogy megfelelő lenne.
Szóval amíg nem mondasz célt, addig nem tudok optimális drivert mondani. Mivel a legújabb a 12.6, így ha nem a benchmark eredmények vannak fókuszban, szerintem maradhat.
"- 2D-ben alulfeszelni lehetséges valahogyan?"
Én az ilyet felfele szoktam, a VRM forrasztással történő módosításával. Értelemszerűen alulfeszelésre is működik.
"Ati Tray Tools nem igazán akar elindulni"
Az ATI Tray Tools régi program, nálam XP alatt, X1950-ig bezárólag működött korrekten.
HGyu
-
kriszbon
őstag
válasz
ittakary #44508 üzenetére
Nos te kérdezted hogy biosz hűtés módosításrol keresel cikket, én meg megmutattam. Az hogy neked szükséged van arra vagy nincs hogy módosítsd a venti vezérlést neked kell eldönteni. Ha megfelelő a hűtés vezérlés (hőfok/hang) akkor szerintem nem kell piszkálni, ha valami nem tetszik benne akkor módosíthatod. Csodálkoztam is hogy még ki sem próbáltad a kártyát és már variálni akarod a vezérlést.
Amúgy ez nem külön biosz hanem a te kártyád bioszát variálod át (miután az eredetit elmentetted!!!) és azt rakod vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest