- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mario1111 #9407 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, azzal a lappal BIOS friss után se fogsz tuningolni.
MSI mATX lap ántituning...legközelebb vásárlás előtt körülnézel.szerk: sw-sen esetleg +próbálhatod, az ntune nevű csodával, 250Mhz-ig engedni húzni az FSB-t..sok verziója van, ki kell próbálni melyik műxik rendesen a lapoddal
-
Jag
senior tag
válasz
mario1111 #9407 üzenetére
Van egy csodaprogi, az a neve, hogy Hiren's boot cd.
Ukmukkfukk kiírod cd-re és bebootolsz róla, közben a "Henyehunya-ejhajjajjajj-dínomdánom" varázsigét mormogod, akkor lesz Dos-od.Amúgy meg elég rég óta lehet win alól is bios-t frissíteni, nézz csak utána, hátha...
-
-
Gorneck
legenda
-
Sundesz
addikt
válasz
mario1111 #8629 üzenetére
Sztem az NFS-ben a remegés egy effekt akar lenni, de nem akarok hülyeséget mondani.
Egyébként a proci tényleg vissza tudja fogni, nekem az E2160 1.8-on 2000 ponttal kevesebbet csinált a 3DMark06-ban, mint 3.0-on, és ez a különbség nem csak a CPU tesztben jött ki, a game tesztek is sokat gyorsultak. Ellenben a régi 7600GT-nek meg szinte mindegy volt, hogy mennyin megy a proci. -
Alpachino
veterán
válasz
mario1111 #8307 üzenetére
A 3DMark 06-ban 1280x1024 a hivatalos, tahát semmit ne álligas rajta, alapon e felbontáson megy.
A 3800 X2 bőven nem hajtja ki a 3850-et,úgyhogy nagy eredményre ne számíts. Mondjuk ha sikerülne felhúznod 2600-2800MHz-re, akkor más volna a helyzet. Ugyanis 2500MHz-en még nekem is procilimitem van.
-
pisti
őstag
válasz
mario1111 #7829 üzenetére
Hm hát eleve, ha ezt írod hogy gagyi a tápod. Szerintem érzed, hogy a mi a válasz erre.
Tápon nem érdemes spórolni.
A mostanit tartsd meg póttápnak, és vegyél egy olcsó de jó FSP-t.A milyen tápot vegyek topikban le is írják, hogy miket érdemes venni.
Egy 350-s FSP-PNF bőven elég és ~6k-ba kerül csak. Ha akarsz vehetsz kicsit nagyobbat abban több tartalék marad a jövőre nézve, vagy ha hosszú távon számít az áramszámla is, akkor pedig egy 400-as BlueStorm II a javallott 12-13k, viszont a jobb hatásfoka miatt kevesebb áramot pazarol.
Ha felétek ilyet nem kapni, akkor vmi Chieftekben lehet érdemes még gondolkodni, ami viszonylag olcsó és nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest