- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Így van. Az esetek 80%-ában nem használja, vagy használja, csak 0 hatásfokkal, ergo áramot persze fogyaszt. Én ezért adtam el az egyik 3870-et, amíg még minimális veszteséggek (1k) megszabadulhattam tőle, mert hónapokig várni a soha el nem készülő, jó CF driverre, aztán kidobni a szemétdombra az eladhatatlan karit, "nem bót".
-
leviske
veterán
Azért kapott több pontot, mert nem feszültek neki 8XAA-val.
HA te is csak annyit csinálsz, hogy felemeled a felbontást 2560X1600-ra akkor te is kb. ezt az eredményt fogod kapni., vagy ennél picivel többet, mert az X2 825-ön járt alap órajelen... amivel meg teszteltek, az csak 770-en volt.
(#24239) Skizz : a winyó töltés azért lehet, mert még friss a rendszered. Ha kikapcsolod az indexelést, akkor befejezi.
-
Kelvin
őstag
Teljesen jók az eredményeid!nagyon ütős ekkora cpu scr.-al is!
Ha a procit felhúznád és a cpu 3000-4000p körül kapna nagyon szép eredményed lenne.16-18e körül tuti.
Ez csak azt jelenti,h ezen a felbontáson és szűrők nélkül nem hajtja ki a procid a kártyát.
De játékoknál ha mindent felnyomsz talán elég a procid így is.De a 8200-est illene alapfeszen min. 3.6g járatni. -
gege71.hu
addikt
512-t ir ki igen
512MB magonként. De nyugi az 2x512 nem 1x
Nezd meg gpu-Zvel kulon kulon ha a magokra ranezel mindkettonel 512-512 van
üdv
gegeViszont a többieknek még 1x megkérdem:
Gpu Z egyik magnál azt irja
az elsonel:GPU clock: 421MHz / Memory 450MHz
Default clock: 421MHz / Memory 450MHza masodiknal:GPU clock: 421MHz / Memory 450MHz
Default clock: 850MHz / Memory 901MHzEz normális? Igy kell lennie?
Gege -
-
pisti
őstag
Ha rendesen ki akarod majd hajtani a CF-t, akkor arra a 6750-re nem némi tuning lesz javallott, hanem inkább ami csak a csövön kifér.
--> 3,5-4Ghz. Amit még értelmes feszültséggel bír hosszú távon.
Az a táp bőven elég kell, hogy legyen. Nem tévedsz, 400 W-t szerintem sem fog fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest