- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Bizony, nálam sem..
Én el tudtam vinni a memokat 870(1740)-ig, de szinte alig lett több 3dm-pontom.. A gpu húzását már sokkal jobban hálálják a fpsek, bár gondolom, ezzel sok újat nem mondtam.. Szóval, az 1950xtx példája jó az 1900xtx-el szemben, hogy hiába több mint 300Mhz a difi, alig ad több fps-t mint az enyém..
-
mcmike
őstag
Hali!
Hát akkor valszeg tényleg kifoghattál egy hibás pédányt.Mivel azt írtad, hogy a terhelés után közvetlen 2-3 mp-el jelentkezett a fagyás ''előírás szerűen'', első körben nem elégséges tápra gondoltam. De később írtad hogy FSP 500-asod van, meg kipróbáltad a ''régi'' 480-assal is, így az biztosan nem lehet probléma. Sőt nálam gond nélkül vitte a konfigot egy UltraPower 420W-os táp is. Azt nem mondom hogy hideg levegő jött belőle, de minden 3DMark-om lement rendesen, 1 fagyásom sem volt játékok és Win alatt sem (Azóta már Enermax Liberty 500-asom van biztonság képpen, meg a zaj miatt). Szerintem gariztasd le, mert hibás lehet. Hőfokot néztél? Ill. állítottál a FAN sebességen? Amíg én manuálisan be nem állítottam a FAN Control-t ATITool-ban, volt hogy felment 85-90 fokig a GPU, ami azért valljuk be nem túl ''egészséges''. Bár fagyásom ennek ellenére sem volt 1 darab sem. Talán még annyit kipróbálhatnál biztonság képpen, hogy a FAN speed-et mondjuk fix 80%-ra rakod (tudom jó hangos lesz de) ha ezután is fagy, akkor bibi van, mert ilyen fordulatnál nekem huzamosabb terhelésnél is megmarad 70-75 fok körül max, azt még bírnia kellene...
-
pisti
őstag
Minek nézzem meg. Én nem arról beszéltem, hogy a 7800GTX 256 meg 512 között mennyi idő telt el. De ha kijön márciusban a 7900, akkor az a 3. csúcskategóriás Nvidia kártya bőven egy éven (inkább 9 hónap az egyébként) belül. Tehát annyi idő alatt míg anyáink kihordtak minket a hasukban, az Nvidia 3 csúcskategóriás VGA-t ellett. Szerintem ez a szám magáért beszél.
-
westlake
félisten
nem hiszem, hogy a kartyad hirtelen ertekcsokkeneset felrohatnad barkinek is..
te vetted meg, ezzel vallaltad azt, hogy a penzed szempontjabol egy telljesen rossz befeketest csinalsz.. hardvert hasznalatra eleve nem lehet haszonszerzes celjabol (is) megvenni.. ez van, bele kell torodni -
pisti
őstag
Ez egy egyedi eset, hogy ilyen rövid időn belül jön az új kártya. Egyébként szerintem felesleges csúcskártyákat venni, aki mégis megteszi az meg viselje a következményeit.
Egyébként a GTX-256 GTX-512 meg most nemsoká a G71es 7900GTX is igencsak gyors egymásutánban jönnek ki, 1 év sem telik el a 3 vga megjelenése alatt. Szóval nemértem neked mi a problémád, nem az ATIval van itt a baj, hanem azzal, hogy most mindenáron felül akarnak kerekedni egymáson az ATI meg az NVIDIA. -
Dr. Akula
félisten
Engem leginkább nem is az értéktartás zavar, hanem hogy kizárólag DirectX alatt muzsikál, OpenGL-ben meg egy nagy 0 az ATI (nekem is az van). Néhány aktuális játékhoz hozzáhekkelgetik a drivert, de a többség ebből semmit se lát. Régebbi OpenGL-es játékok alatt majdhogynem egy GF4 is hozza ugyanazt a teljesítményt. Mivel az Nvidia most ismét hasít mind2 API-ban, valszeg nekem is Nvidia lesz a köv. kártyám, de megvárom a következő csúcscuccot, arra a pár hónapra már nem cserélek.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest