Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Calibos #4264 üzenetére
Hát az igaz hogy a pc-vel jóval több gond van mint egy konzollal, de több örömet is tud okozni. Én is most hogy erre a gépre vagyok kényszerülve, már vettem volna elő a ps2-t, és nagy megrökönyödve vettem észre hogy szőrén szálán eltűnt. Sehol nem találom, pedig végre megszereztem a gt2-t is
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4240 üzenetére
Ami késik, az a vonat.
Bármi módon, de CF-em lesz.
Lásd még: Éretlenek: "Leesz erettségim, vagy nem, míniszter leeszek"
Egyébként most akkor le vagyok nézve?Mellesleg 7.10 nem csak DX10-es gamákat, és nem csak 2 karival gyorsította, amitől persze mások még lassulhattak. Ezért írtam, hogy vszleg az lesz, mint 7.6-7.8-ig. Toldozgatták-foldozgatták, aztán a 7.9 kijött valószínűleg újraírva. Sztem a DX10.1-es karik bevezetése után számíthatunk csak ismét egy optimalizált driver-re, addig megint lassulni fognak a játékok. Azt se feledjük el, hogy a benchmarkokat a megjelenésükkor friss hardverekhez és driverekhez optimalizálják, tehát egy 3DMark lassulás nem feltétlenül jelenti a játékok sebességének visszaesését.
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4222 üzenetére
A vitához szükségeltetik a partnereknek bizonyos intellektuális színvonala, amelyet amott nem találtam meg. Vagy csak pár nVbuzi játssza az agyát... vagy mit.
Mondtam én, hogy nV-s az a topic.
Láttam pár különös emberkét Vista topicban is, de ez se semmi.
Év végéig meg kellene egyeznünk valahogy, milyen karira tér át a kollektíva, hogy együtt maradjon a társaság.Esetleg indítunk egy 2950Pro/XT topicot. Vagy már van? Nem néztem utána.
-
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4078 üzenetére
De még lehet, és különben is, a többi topicosnak sincs még DX10.1-es game-je, de még karija sem.
Nem ez a topic lényege.
Javaslom az Imperium Galactica 1-2-t.Kevés kivétellel ma nem létezik stratégiai játék (azok sem 'real time'-ok) , csak taktikai, ráadásul mind csal, egy stratmániás barátom szépen kiszámolgatta.
Esetleg még (de az már nagyon-nagyon strat) Masters of Orion 3, vagy Galactic Civ. (nagy csaló). Ja, a maiak kivétele a Civilization 4, csak az is körökre osztott.Mindenki: Javasolt az 1056-os build letöltése ATT-ból! Linkhála Tomboy-nak. Én pl. már lejjebb tudtam vinni a frekiket energiatakarékos módban, mint az előzővel, és talán tuningban is segíthet, de erre még nem volt időm kitérni.
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4032 üzenetére
Ezek szerint az nV SLI-nél is rágyúrtak a dologra. Az általad belinkelt cikkben ugyanis erről értekeznek, bár az ATI is a HAVOK-ot használja.
Játékok (nem csak 1 db)
és engine-ek Ageia PhysX-szel:
[link]AGEIA software link, ami mindenképpen kell AGEIA-s szoftverekhez (új):
[link]Unreal 3 Engine-be építve (a mag része):
[link]Szóval az U3 motort használó game-eknek ki kell használniuk (Bioshock?)
Én erősen remélem, hogy a Havoknál működik majd (vagy megoldják, mert muszáj lesz!) ez a PhysX dolog, ahogy pl. az nV-s és ATI kártyák is egyaránt képesek 3D megjelenésre, különben nem sok értelme lesz a Havok PhysX-nek, különös tekintettel a szaporodó U3 engine-es game-ekre. Persze, ezt egy kimondottan erre kihegyezett tesztig nehezen fogjuk megtudni. Egyelőre Ageia kariba nem érdemes befektetni, viszont egy CF-et kihasználhatunk már most is, és kipróbálhatjuk majd PhysX-re. Mindemellett hallani arról is, hogy DFX10.1-es kariknál már terveznek olyanokat (az elsők persze tuti nem ilyenek lesznek), amelyekre építenek fizikai számolásokat végző egységeket.
Léteznek lapok 4xPCI-Ex16(sic!) foglalattal is.
-
Calibos
addikt
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4023 üzenetére
Bár lenne valakinek itt a környéken +1 1950XT-je! Végre letesztelhetném...
Újságok furcsa teszteredményei megmutatják, ki szponzorálta a cikkek. Ahány átverést olvastam, már a játékmagazinokat sem veszem régóta. (No meg egyre pocsékabb game-eket mellékelnek mindhez.No FPS)
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #4018 üzenetére
Röviden ide tudnád írni, vagy link, ha nem papírforma?
Azért nem írják le, mert vedd meg, aztán megtudod.De akkor legalább nem vertek át, mint azokkal a hard- és szoftverekkel, amelyekről jót írtak, valójában meg sz@rt sem érnek.
ATI cuccok esetében persze vszleg az nVidia mindenütt érzékelhető befolyása miatt. Mert ugye, ha nagyon jó ez a PhysX (CF is jobb az SLI-nél, ez meg nemcsak gyorsabb, többcélú is), akkor mindenki rohanna ATI-s, AMD-s konfigokat venni, az meg nV/Intel (Intel kényszerítő eszközeiről lásd a világasajtót) platformon nagy bukás lenne az általában kb 70-90%-ban ebben utazó forgalmazóknak.
Gondolj bele, van mondjuk egy XTX CF-es rendszered, aztán rászabadítod a fizikai számításokat az egyik karira mondjuk egy amúgy elég tré B.O.S.-ben, mert pl. abban nem feltétlenül szüks. két ilyen 3D kari, vagy mondjuk bármely PhysX-es játékban, amely esetleg CF-et nem is támogat... -
-
TomBoy1986
veterán
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Calibos #3917 üzenetére
Hát azt az árat, amin adják (90K) valóban nem, s tegyük hozzá a horribilis teljesítményfelvételt (200W terhelve csak a kártya!).
Viszont ez a 2900PRO kevesebbet fogyaszt közel 40W-tal terhelve, így már közelít az X1950XT szintjéhez (135Waz X1950XT - 160W a 2900PRO).
Ami riasztó lehet vele kapcsolatban az a 80nm és a teljesítményfelvétel. Más nem
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3860 üzenetére
Persze, hogy lefagy 640-en, amikor a gyári 3D mód alapfeszültsége 1,425!!!
Az 1,3 V, a 621/900-hoz elegendő üzembiztosan, a gyári fesz. freki maximumát 1,425-ön kell belőni. Itt a bibi, nem kell hurcolászni azt a karit.
1,3 V-on a 640 tényleg alapos túlhúzás.
Az én értékeimet importálhatod az adatbázisba (dupla katt.) Bent van a két gyári beállítás, valamint egy min. energiatakarékos, illetve az XTX karié (650/2000), ha jól emléxem, gyári fesz.en. (ASUS: 1,4V). ezt betöltve érdemes menteni másként a tuningkísérletekhez, aztán próbálkozni a frekik, majd hőtermelés függvényében a feszek lépcsőzetes emelésével.
Bagira01 értékei azért kissé már extrémek, az övé egy nagyon jó kis ASUS kari, sárgulok is az irigységtől rendesen, amiért nekem egy trét sikerült kifognom. -
Bagira01
veterán
válasz
Calibos #3848 üzenetére
Hát mindenképp 1,5v alatt. Én is csak teszt erejéig nézegettem 1,425 fölött. 1,425-tel 681-t megy a gpu. Én mondjuk játszottam 1,45v-n 695Mhz-n és nem volt semmi baj. De játékra bőven elég még alapon is szóval nem nagyon birizgálom a játék kedvéért. De ezt egy s1-s hűtővel.
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3814 üzenetére
Ha lassan is, de meg.
A lényeg tényleg az, hogy önmagában 7.9-es drivert még nem láttam kék halált okozni.
Registry-ben konkrétan
HKCU\Software\RayAdams ágon találod az ATT összes beállítását. Ezt az ágat kimentve (Fájl\Export) bármikor visszaállíthatod a saját beállításaidat.
Driver cleaner csak drivert pucol, nem rendszert.
CCleaner v. TuneUp Windows, SP2, hotfix, stb. teljes install után több száz javítanívalót is találhat, amely hibák mind lassítják a rendszert, illetve rendellenes működést okozhatnak. A szemétfájlokat és (CCleaner) a hotfix uninstallereket is ki tudják irtani. A maradékot (+ dllcache, spfiles, stb.) kézzel törölheted, aztán egy újabb tisztítás ezek hivatkozásait is eltávolítja a registry-ből. Na, ezek után lesz egy használható és gyors (és jóval kevesebb, mint 1 GB-ot foglaló) rendszered, amelyből legföljebb pár szolgáltatást kell csak kiirtani. -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3805 üzenetére
Inkább a normál képernyőbeállítás panel kéne. ATT viszont bekavarhat, ha a régi monitor beállításait hagytad benn. Ráadásul 3 perc alatt is csak annyit láttam a képekből, hogy sejtsem, ATT ablakokról van szó. Nem tudom, mekkora képeket tettél fel, és milyen formátumban, de a netem is bűn lassú, most kb. telefonmodem sebességen megy. (7kB)
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3800 üzenetére
Na, ha van is ott kép, az mind hófehér.
VGA nem okozhatja a gondot (vagy állítsd default-ra, mielőtt állítgatnál). Nem volt leírás az LCD monitorhoz? Lehet, hogy ténlyeg 60Hz a frissítése, főleg, ha a drivert rendesen telepítetted. Ha jól tudom, a normál kereskedelemben kaphatók közül a legjobbak max frissítése is csak 85Hz 1024x768-ban.
Miért használsz eredeti lemezt a meghajtóban?Mond az neked valamit, hogy ''CD-Killer'' védelem? (Azonosító program kiírja.) Szerinted miért így hívják? Többek között ez is van az eredeti DVD-ken évek óta.
Én csinálok virtális lemezt, azt használom virtuális meghajtóban, és/vagy innen [link] szoktam letölteni NoDVD patcheket, aztán az összes gyártó kapja be a preinstallált vírusait.(Hálózatban nem mindig műxenek, de az meg piszkosul nem érdekel.
) Van itt jó pár védelem-emulátor is, éppen az általad is tapasztalt problémák kiküszöbölése végett.
Próbáld meg kicseréltetni a lemezt a vásárlás helyén, legfeljebb meglátod majd, mit kapsz viszonzásul, amiért eredeti programot vásároltál (ha elolvasod az EULA-t, láthatod, hogy csak használati jogot vettél, és csak 3 hónapig vállalnak garanciát a lemezre, amennyiben bizonyíthatóan nem te tetted tönkre). Ha meg tönkrevágta a DVD-det, lesheted a kártérítést. Azért 3 hónap után is próbáld meg, hátha... ill. fordulj az FVF-hez, felülírja-e a fogyvéd. törv. a játékhoz mellékelt garanciát (mert van ilyen megjegyzés is)
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3794 üzenetére
2950Pro, nem?
LCD monitor típusfüggő, azon belül pedig a felbontás határozza meg. Ha driver-t kaptál hozzá, telepítsd, és akkor a monitorbeállításoknál csak a támogatott üzemmódok jelennek meg (ha a 60 a max az adott felbontáson, akkor annyi). Ne várj olyan frissítést (no meg képminőséget), mint egy hagyományos monitortól, mert ezt a technológia nem teszi lehetővé. (Még egy plazmának is jobb a képe a más képalkotás miatt, mint az LCD-é.) Én jól elvagyok az öregecske hagyományos SnycMaster-emmel. -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3778 üzenetére
Nem komplikálok semmit, az egész sík 1szerű: Hiányos a kari tudása, ergo nem veszem meg. Egyetlen értelmes lény sem tenné.
Hidd el, csak addig nem lesznek ezek a feature-ök létfontosságúak, amíg ki nem jönnek a DX10.1-es kártyák. Akkor rögvest mást fognak mondani, hogy a maflábbak, akik megvették a DX10-est, megint eldobják a régi karit, és vegyenek újat, ami helyett rögtön kihoznak majd egy még újabbat. És természetesen rögtön minden játék nekiáll majd támogatni a 10.1-et.
Ha visszanézed, eddig még mindegyik jóslatom bevált, mert pontosan ismerem a rabszolga-fogyasztók ''ész''-járását, és az ő nem gondolkodásuk által értelmet nyerő marketinges szélhámosokét is, akiknek persze nagy részük van abban, hogy az állandó reklámkampányokkal megfosszák a fogyasztók többségét a józan belátástól, mert különben gyorsan munka nélkül találnák magukat. (Lásd még: politika)
Registry pucolásra: CCleaner ÉS TuneUp Utilities. Vagy kézzel megkeresni az eltávolítani kívánt hivatkozásokat. -
haspokk
tag
válasz
Calibos #3698 üzenetére
''50.640Ft
ez akkor is sok, ha el akarom bizniszelni a kutyát sem nem érdekli a legális szoftver ''
nem sok érte szerintem, mert ha soknak tartottam volna, akkor nem vettem volna meg
mindenkinek más a sok........
a legális szoftver nem jelentősen értéknövelő, de vanakinek számít
tudom hogy furcsa, mind itthon, mind a cégemnél csak eredeti xp és office fut
persze nekem sem minden eredeti, de a lényeges dolgok igen
kicsit kilógok a magyar átlagból... -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3698 üzenetére
Nagy az esély rá. Mindegyikkel a kari értékeit akarod, ugye, szabályozni. Az ATT és a CCC ''elüti'' egymást, de RivaTunerrel inkább meg sem próbáltam. Szóval inkább külön, és akkor is inkább ATT.
Szerintem meg az az 50.640 már a hűtésért megéri (persze karival együtt). Nem kell S1 + venti, nem foglal +3 kártyahelyet, és még a hatásfoka sem rossz, főleg, ha leveszi a feszt, ahol lehet.
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3585 üzenetére
Alátámasztotta vélekedésedet az árakról. Igaz, pár árat megnézve nem láttam sok értelmét tovább böngészgetni. Azért kösz. 3 napja szarakodik a netem, most próbálom utolérni magam. Hol megy, hol nem. Inkább kisebb boltokban gondolkodtam, pl. Oberwart-ban vagy Graz-ban (az van ide közel), de ilyeneket nem találtam. Ott talán kisebb eséllyel néznének hülyének, mint a helyi boltokban.
Házhűtéshez meg nem találunk szakit, aki le tudná gyártani legalább a legegyszerűbb prototípust. -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3559 üzenetére
No igen, a német árak lennének jók, csak az már egy kicsit odébb van.
Az akciók viszont általában valóban engedményesek szoktak lenni, nem úgy, mint nálunk, hogy egy sosemvolt árról akcióznak le valamit a normálra. (Lásd TESCO cukor: ára 225Ft, jó időben 195, nagy akcióban meg 279 helyett 239
) Persze, ez sztechben csak kifutó cuccokra jöhet szóba.
Egyébiránt nem tudom már, mi a fenét írjak be a keresőbe, mert semmire nem hoz osztrák számítógép-boltokat. Lehet, hanyagolom a témát.
Várom a 2950Pro-t, esetleg XT-t, ha csak nem 3000XT lesz az már. -
Macka
veterán
válasz
Calibos #3495 üzenetére
Ez így van,ezer köszönet NEKTEK!!!!!
Mindenképpen ATI lesz a következő karim. ATT-vel rengeteg mindent be lehetlőni, GPU-VRAM feszt lehet simán emelni ATT-ből.Tökéletes. Sajnálom, hogy a vizes teszt nem lett meg.
Azért 8800 sem rossz, alap 500/800 helyett 700/1030-on ketyereg most. Valószínüleg víz is jön majd rá. Csak nem tetszik a NYÁK színe...... -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3089 üzenetére
Ha veszel egy PhysX-et támogató progit, egy CF lapot, meg mondjuk egy 1650XT-t, biztosan meg fogod tudni.
De a leírásból azt veszem ki, hogy a ''kiszervezett'' fizikai számításokat ugyanúgy tudni fogja, mint amaz, illetve más PhysX kártyák. Egyébként is csak így van értelme.
(Mint a 3D-nél. Lényegében ott is mindegy, milyent veszel, tudni fogja a 3D-t.)
Te Pesten biztosan könnyebben találsz valakit, akivel kipróbálhatjátok, már ha érdekel annyira a dolog. Én még az 1950XT szoft. CF tesztelésének ügyében sem jártam szerencsével.
[Szerkesztve] -
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #3087 üzenetére
'Schuldigung.
Csak mindenki úgy teszegeti be mindenhová az angol linkeket, hogy már egészen megszoktam.
A lényeg, hogy két aszinkronban járó kártyánál célszerűbb a lassabbat fizikai számításokra alkalmazni (a szinkronban jól járatható kártyák táblázatát már belinkeltem), és amelyik program ezt tudja, annál megjelenik ez az opció a 2 v. 3 kártyás rendszerekben. (A pdf-en még nem volt időm átrágni magam, a többit is csak átfutottam, de ilyesmi a lényeg.) Ha valakinek több ideje volt rá, majd kijavít.Még a kisebb X1000-es kártyák is (de bármelyik) felhasználható erre, de a fő GPU-t kiegészítendő is, az egész választás kérdése (persze 2. GPU-ként értelemszerűen kevesebb értelme van a megoldásnak nagy eltérés miatt). A cél az volt az ATI-nél (ez végre egy fogyasztóbarát 5let, meg persze nekik is jó
), hogy az értéktelenné avult kártyát ne kelljen máris kidobni, hanem a konfigban egy újabb kártya vásárlása után tovább dolgozhasson amellett kiegészítő egységként, relatíve megnövelve így az új 3D vezérlő és a processzor (ezzel az egész rendszer) teljesítményét, mivel azokról (inkább a CPU-ról) veszi le a terhelést. Szóval az emberek kevésbé fognak nVidiás cuccokba beruházni, ahol egyrészt elveszítik a régi kártyájuk értékét, másrészt drága, másra nem használható fizikai számítókártyákat kell vásárolniuk, vagy jóval erősebb processzort. Egyébként ügyes.
Tényleg már csak a támogatás elterjedése hiányzik.
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Calibos #3081 üzenetére
Hát, régen így voltunk a 3D-s játékokkal is.
Keress rá a PhysX-et támogató játékokra. Persze, azt még jó volna tudni, hogy mint a 3D támogatás minden gyorsítókártyánál megvan, az egyik fajta PhysX kártyát igénylő játékkal együttműködik-e egy másik (pl. AGEIA / ATI). Értelemszerű ez lenne, de még kutakodok az ügyben.
Itt van egy rakat AGEIA PhysX-es cucc, de ugye az ATI támogatása kérdéses. Remélem, úgy oldják meg, hogy működjön, elemi érdekük lenne.
[link]
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Calibos #2987 üzenetére
Héka!
ATT-vel is mindent állíthatsz (aprólékosan végig kell benne nézni mindent, nem csak a fő beállításokat), a minimális feszemelés nekem csak a GPU feljebbviteléhez kellett, mert úgy fest, az én ASUS-omnak ez a gyenge pontja (de ezt anno írtam is, megjegyezve, hogy mások 700 MHz-et is elértek). Az 1026-os RAM sebességet megcsinálta a gyári 1,425 V-on is, GPU csak 661,5-ig ment. Szóval azért én sem vágtam agyon az árammal.
ATiTool nem tud annyit, meg gebasza van egy rakat programmal.
Még mindig katt777.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
Calibos #2981 üzenetére
nVidia nem sz@rt spanyolviaszt hogy az ő kártyáit nyugodtabban lehessen VModolni
Ati is ugyanazokkal a módszerekkel bővíti a termékpalettát a közép-felső katban. Csúcsmodellek órajele-feszültsége csökkentve, vacakabb-olcsóbb hűtő rárak és már mehet is a kofáknak. Ekkor jövünk mi a képbe, teszünk szépen értelmes hűtést a gyári hulladék helyett és kikényszerítjük a kariból ami jár
Memóriakésleltetésekkel óriásit lehet változtatni a MHzeken, nem elég a szélsőséges hűtés és feszadagolás a 2.5GHz körüli eredményekhez..lásd pl. DDR3mak 2000Mhz körül CL9en..DDRII meg 1200/CL4en is elvan. Ugyanez játszódik le vidkariknál is, ha megnézed a GDDR3/4 Latencyjeit, meglepődszAzonos órajelen utóbbi a lassabb, nem kicsivel..lásd HD26/29XT GDDR4
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
Calibos #2974 üzenetére
Azzal kezdek ha hibázás nélkül elkezd fagyogatni a GPU/MEM húzáskor.
A ''butított'' alulórajelezett kariknál gyakran csak a feszt csökkentik az órajelekkel együtt és semmi más hibájuk nincsen. Ezt nem kihasználni vétek
Pl. szereztem bátyámnak egy X1800GTOt, alapfeszen 500/1000->575/1100, de setovább. Kapott egy minimális +feszt és jelenleg 650/1300on üzemel...
Begi
Tudtam hogy nem jól emlékeztemValóban annyi, csak bekavart a fejembe a fent említett 1800GTO, azzal szórakozok éppen.
So-so, 2.1Vot megpróbálhatsz neki adni, baja nem lesz (több..), esetleg csökkenteni az órajelet, akár a fesszel együtt. De ott a lehetőség a késleltetések növelésére is. 1ébként van egy olyan lehetőség is, hogy nem kap elég kakaót..táp. tudom hogy ez szarul hangzik egy 400as FSPvel, de egyik vevőm az 1950Prot késztette hibázásra imigyen egy Ciefteccel..tápcsere után a kari ''meggyógyult''. szóval esetleg egy másik táppal próbáld ki ha van lehetőséged, kizárandó ezt a verziót is. Kitartás -
katt777
félisten
válasz
Calibos #2882 üzenetére
A tény az, hogy elavulttá teszik a drága DX10-es kártyákat, és ugyanúgy megszívatják az ezeket megvásárlókat, mint nemrég a CF/SLI-re tevőket. És ettől még egyáltalán nem örül a májam.
7szentség, hogy ezen a vonalon fognak tovább menni, mert megtehetik.
Megfigyelhető a tendencia minden piaci szegmensben, hogy egyre gyorsabban avultatják el a ráadásul egyre silányabb termékeket, hogy dobd el, és vegyél újat. (Látsz pl. te ma olyan hűtőt, porszívót, tv-t, stb., amely 20 év múlva is működne, mint a régiek? - 1-2 év, és végük.) Ezért hívják FOGYASZTÓI társadalomnak (és nem a testsúlycsökkentés miatt).
Ha majd mindenki felszerelkezik dx10.1-es kártyákkal, akkor megint dobbantanak valami újat, hogy kidobhasd azokat is, és így tovább. A játékok is egyre ócskábbak, csak a grafikájuk fejlődik, szintén az imént említett cél érdekében, mert a rabszolgák többségének szerény elméjét elbódíthatják a talmi csillogással. (Lásd még: indiánok és üveggyőngyök., azaz nincs új a Nap alatt.)
-
katt777
félisten
válasz
Calibos #2872 üzenetére
VGA-, tuning-, és játékfüggő (de 3DMarkokkal is lehet játszani
).
Nálam újabb játékoknál is érezhető volt a gyorsulás. Inkább azt a kb. 3-7%-ot mondom, mint FPS-t, mert minden játék más FPS-szel fut, illetve 1 játékon belül is változó a dolog. Ez van, amikor adott felbontásban és grafikai beállítások mellett a játszhatóság, illetve az akadozás mellett dönt. VGA tuningnak ebben az esetben van igazán haszna, a többi csak szépségtapasz.
DX10.1-ig nekem jó lesz az XT.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Ford topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest