- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
-
Ebit
addikt
válasz
Vandit. #3346 üzenetére
Igen a jelenlegi konfigod is kihajtja.
Én inkább az 1950 Xt-t javaslom, a memoria magyságától függetlenül is./inkább 1280 feletti felbontásoknál lene jelentősége a tobb vramnak, ami természetesen nem jelenti azt, hogy egy-két mai játék, nem használja ki már most, akár 1024-nél is/
A hútöcserekérdésben szerintem egy probát megér a feszültségekkel játszogatni -negativ voltmod-, pl ATT 0.26 verzióban a Vcore-t csúszka segitségével szovtveresen +, - tudod állitgatni,valamint számodra tetszőleges ventiprofilokat is létre hozhatsz. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Vandit. #3346 üzenetére
Épp a könnyű VMOD miatt. Ha egy állattól veszem ...
Amúgy ha garis, akkor más a helyzet, de az érdekes lesz, hogy hogyan szereznek helyette másikat ha rossz lesz
A jelenlegi pedig a jelenlegi tuninggal szerintem elégséges lesz hozzá
Ez még jobb teszt:[link]
Újabbak a játékok.
[Szerkesztve] -
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Vandit. #3337 üzenetére
újat? akkor igen
Új 1900xt sajnos már nincs, bár az 1950xt- t is kivonták már a forgalomból
Szerintem az 1900XT előnye pont az 512MB felbontásban rejlik, nagyobb textúráknál jól jöhet a plusz memó, de nem látványos szerintem. De ha véletlen tudsz kettőt szerezni...Akkor privizz, mert én is kutakodok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest