- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
haspokk #4095 üzenetére
Én mondtam... DOOM RULEZ!
-
katt777
félisten
válasz
haspokk #3839 üzenetére
Jól rémlett, hogy valaki szerzett be egy HIS-t mostanában.
Én is tippeltem erre, de nem válaszolt. A tápja 500W-os, ha jól emlékszem az adatlapjára.
Nekem 550W-os Chieftec van a CF miatt (csak 2. kari nincs még), az viszi a 6000+ procit meg az 1950 XT-t is nyögés nélkül.
-
katt777
félisten
válasz
haspokk #3704 üzenetére
Én minden hibátlan programot megveszek!
Mert ugye szarért miért fizessen az ember, mint pl. 3 kerekű autó, bél nélküli kenyér, stb.
Egyébként még a nem annyira hibásakat is. Xp-m is eredeti, meg a legtöbb játékom is.
1026 (2052) MHz-re nyugodtan viheted a VGA RAM-okat.
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
haspokk #3703 üzenetére
Onnan, hogy vagy a CCC, vagy az ATT felülírja a másik beállításait, amelyik éppen aktív volt (pl. ATT-ben alkalmazott 3D beállítást elfelejti újraindítás után, nincs is ott a jel a kiválasztásnál, mert CCC-t alkalmaz), illetve ha ATT-ban kikapcsolod az ATI hotkey Pollert, akkor emiatt az ATI Overdrive-ja nem működik. Ez persze nem számít, mert az ATT-é igen.
Egyébiránt 1 tip: CCC-ben a gyorsbillentyűket ne csak kapcsold ki, hanem a ctrl + alt + c -t állítsd át mondjuk ctrl+alt+shift+k-ra, különben nem lesz & a billentyűzeteden.
Jók azok az értékek, és a kártyád sem fő meg.
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
haspokk #3697 üzenetére
Kár, hogy már nekem is van 1950XT-m, azt eladni olcsón, és újat venni ráfizetés lenne. De talán a 2950 Pro-ból is lesz IceQ - bár azt alapból hűvösebbnek és halkabbnak ígérik.
ATT-ben meg valszeg még tovább húzható az IceQ, megfelelő hűtés- és fesz. szabályozással.Tuti nem állna meg 700/1050 alatt, de nem azért mondom hogy próbáld ki.
A hőértékek nagyon jók, nekem 45-48 2D-ben, 3D-ben viszont gyárilag 82-85-ig elszaladt, és akkor még nem is melegedett úgy, mint némelyik Sapphire. ATT-szal VMod tuninggal maradok 86-88 alatt, viszont az ASUS hűtése már 70% fölött nagyon hangos, és halknak csak 50% alatt mondható.
Jó választás volt ez, na!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest