- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Lehet, páran most nem értenek majd velem egyet, de szvsz a Powercolor az egyik (ha nem a) legjobb gyártó Radeon fronton! Főleg a PCS-hűtős kártyáik nagyszerűek; nemrég adtam el a 4870-esemet, ami szintén Powercolor volt, spéci hűtéssel (kb. 20-25 fokkal volt hűvősebb a referenciahűtéses kártyáknál (!) ), máig messze a legjobb vételem volt!
-
wittman
aktív tag
Pontosan!
Ezen játékokkal tökéletesen fut mindenkinek, de idesorolhatnám a Metro2033-at meg stb, amin tökéletesen fut.
Aki találkozott ezzel a hibával, azoknak az Unigine benchmarkok is tökéletesen futnak, akár órákat is.Több játéknál jelentkezett ez hiba: Crysis(Warhead), COD
O, Bad Company 2, Flaming Cliffs2, Alien vs Predator 3. és csak win 7 oprendszeren.
winXP x86-on senki nem jelezte ezt a hibát ezekkel a játékokkal, tesztelték.
-
Johnny001
senior tag
-
SpeedR
őstag
Hiába van x dolláros árdiffi a Radeon javára, amikor te itthon forintban egyelőre ugyan annyiért tudod megvenni mindkettőt. (Remélhetőleg azért 1-2 héten belül normalizálódik az ára.)
Azt szvsz botorság kijelenteni, hogy a 6850 erősebb. Egyik játékban ez, másik játékban az van előrébb egy hajszállal. 1-2 FPS különbségek vannak. Amelyik nem fut az egyiken az nem fog futni a másikon sem. Mivel gyakorlatilag kizártad a GTX összes nagyobb előnyét -és látom AMD felé húz a szíved - vedd meg nyugodtan a 6850-et. Biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel vele, mert nagyszerű kártya az is.
Igazság szerint még én sem döntöttem el teljesen, hogy melyik legyen a kettő közül. Kivárom, hogy hogyan alakulnak az árak.(#394) alibaba78
Milyen típus volt, és mennyi feszt adtál neki? -
McCartman
őstag
vétek benne hagyni gtx 460ban azt a 20-30%ot , hisz még így sem megy 60-65 °C fölé terhelve.
(persze ha egyáltalán szükség van rá , metro2033at leszámítva mindenre elég fullHDban is , alapjáraton)
így viszont a (szintén tuningolt) 6850 előtt jár , sőt olykor enélkül nélkül is.
[link] -
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest