- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
penge111 #7510 üzenetére
Egyetlen Msi kartyat lattam mukodes kozben de 3D ben egy ido utan (mikor a ~65C meghaladta) egy furcsa morgo hangja volt. Nyilvan, hogy ez lehetett annak az egy kartyanak a baja es a tobbire nem ervenyes .Esetleg kerdezd meg, hogy van e lehetoseg kiprobalni mielott hazavinned.
-
lehel22
tag
válasz
penge111 #7323 üzenetére
Velemenyem szerint legjobb ha visszaviszed a kartyat.Szerintem ne kinlodjal bioscserevel meg alulfeszel ,stb , inkabb csereltesd ki.Foleg hogy mondod hogy 3 bol 3x kifekszik , nem lesz nehez bemutani a szervizesnek a hibat.
Azona velemenyen vagyok , hogy bar a gigabyte-nak valoban ugyes a hutese lehet nem art egy masik gyarto kartyajat valasztani.Nyilvan vannak gigak amelyeknek semmi bajuk viszont minek reszkirozni? -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
penge111 #7319 üzenetére
Látom, hogy wittman kolléga már belinkelte, de ha már kikerestem akkor én is belinkelek egyet. Nem a leggyorsabb, de működik.
(#7320) wittman: Na, hogy szuperálnak az új karik?
-
wittman
aktív tag
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
penge111 #7237 üzenetére
Inkább 3DMark11-el tesztelj.
Volt egy kis gubanc a fesz szabályzójával, de csak kb. 100 darabot érintett. A hibát úgy hívták/hívják "no signal crash" (egy időben black screen) és ahogy a neve is mutatja terhelés közben leállt a videokari és stand by-ba kapcsolt a monitor (a ventik még pörögtek és hang is volt, de csak egy ideig). Ha meg akarsz bizonyosodni róla, hogy nálad nincs ilyen hiba, akkor a legjobb, ha far cry 2 benchmarkot futtatsz min. 6 floopot és minden beállítás maxon legyen (ennél a legtöbb hibás kártya megcsinálta a fent említett hibát).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest