- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Zsamolzsa #24435 üzenetére
Amúgy mennyi az alapórajele a kártyának? Mert nekem abból amit írtál, hogy 900-ról 1000-re és 1050 ről 1250-re engedi catalyst nekem az jön le hogy ez egy 6870. Amúgy meg ki kell tesztelni mi satbil és mi nem. Kicsit olvass szerintem utána mi hogyan van vga tuningnál.
-
-
Asbee
veterán
válasz
Zsamolzsa #24426 üzenetére
Ha alapban 900 és 1050 az órajel az 6870-en. Én nem tudok olyan 6850-ről aminek 900 lenne az órajele és még catalyst engedné 1000-ig. Ha csak nem valami bios moddolt. Tegyél fel egy gpu-z-t először ott nézd meg milyen a vga és mennyi az alapórajele. Másodsorban használd a szerkesztést.
. Amit lizRRR írt azokkal a programokkal tudsz tuningolni.
-
keke69
őstag
-
Zsolteeka
tag
válasz
Zsamolzsa #19090 üzenetére
Ahogy látom ez egy refhűtős kártya. Ha jól szellőző házban is túlmelegszik, akkor ott valami nincs rendben. Amikor terheled a kártyát nem pörög fel a ventilátorja, jól értelmezem?
Nem tettél fel valami tuning programot ami megakadályozza azt hogy a ventillátor vezérelje saját magát? Csak mert elvileg BIOSból tudnia kéne a kártyának.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Zsamolzsa #19075 üzenetére
Bár ezeknél a hűtéseknél valóban sok egy kicsit a 85 fok, de magának a karinak nem lesz baja tőle. 100 fok fölött kell elkezdeni aggódni, de ha minden jól megy akkor sem, mert ha túl melegszik lekapcsol. Szal elviekben nem árthatott neki a 98 fok sem.
Mondjuk azt el se hiszem, hogy megint 1 gigával van a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged