- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
xundyingx #26499 üzenetére
Régen pedig olvasgattam, hogy mindegyik videókártyának van egy tökéletes drivere (+egy kiegészítő beta drivere vagy mi) ami után azt felesleges már tovább frissíteni (mmint a programot), mert teljesítményben nem lesz jobb a kártya.
Így általánosságban égbekiáltó nagy baromság.
Maximum azt lehet mondani, hogy xy driver verzióval kapsz a legtöbb pontot 3Dmarkban. -
Winnie The P
őstag
válasz
xundyingx #26499 üzenetére
Szia!
"Régen pedig olvasgattam, hogy mindegyik videókártyának van egy tökéletes drivere (+egy kiegészítő beta drivere vagy mi) ami után azt felesleges már tovább frissíteni (mmint a programot), mert teljesítményben nem lesz jobb a kártya."
Ez új számomra, ilyet még nem hallottam. Én például még a 12.10-es drivert használom az enyémhez, épp ma adta fel a szoftver hogy frissítsem, de egyenlőre nem fogom. Számomra ez a driver egyenlőre tökéletes és ezért marad. Az tény, hogy a 13.1-es driver-rel vannak gondok, de viszont van akinél meg tökéletesen megy. Ami a béta drivert illeti én sosem használtam bétát és nem is fogok, ha valami tökéletesen működik akkor azt nem háborgatom. Akkora hatalmas nagy javulást az új driverek számomra nem hoztak hogy kéthavonta cserélgessem, persze aki játszik az egy más dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest