- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
gulupeti #13926 üzenetére
A hiba nem a kártyában van, ez szinte biztos.
Nem is értem mi a francnak kell állandóan állítgatni, amikor a kártya biosába tökéletesen bele vannak írva az órajelek, ez terheléstől függően állandóan változik,és változni is fog, több profil is van és ez így van rendjén. Ha terhelem feljebb veszi, ha nem lejjebb veszi.
Fogadj meg egy jó tanácsot!
Ne babrálj semmit az afterburner-be, mert teljesen fölösleges, nekem is fent van a gépen, de egyáltalán nem is használom, csak akkor ha tuningolom a kártyát.
Használd inkább a CCC-t és akkor nem lesz probléma, az afterburner-t meg felejtsd el. -
lehel22
tag
válasz
gulupeti #10955 üzenetére
Ha volt a gepen MSI afterburner akkor lehetseges , hogy valahol megmaradtak konfiguracios file-ok .Ceges gepen az egyik sapphire kartya ment osszevissza orajelekkel.Hiaba lett lehajitva az MSI AB megtarthatott bizonyos beallitasokat ( ne kerdezd hol ,mert ha megtalatuk volna , mondanam) de friss win install utan egyboll helyrekattant.
-
Winne
nagyúr
válasz
gulupeti #10941 üzenetére
Egyetértek az érveiddel, félig-meddig ezzel nem: "a csendesebb üzem megéri azt a + 10 foknyi hőmérséklettöbbletet, főleg ha ez az érték még a teljesen normális kategóriába tartozik.", de mindenkinek más a fontosabb- Ez így van rendjén.
Amúgy a te problémád a böngésződben keresendő, pl az új ff-ban is ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást és az ie-ben is.
-
Dictator^
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz
gulupeti #10926 üzenetére
No offense, de én sosem értettem azt, amit például te is csinálsz. Összeállítottál egy gépet, amit tuningolsz is, amitől értelemszerűen megnövekedett a fogyasztása és a zajszintje is a gépednek és akkor most a videokártyádat inkább járatnád kisebb fordulaton hajtott ventillátorokkal, csak hogy ne legyen hangosabb? Önmagában a tuninggal nincs bajom, bár vga-hoz nem nyúlnék, de ha már tuningol az ember, akkor ne foglalkozzon a zajszinttel, inkább maradjon "egészséges" a gépe, minthogy egy kicsit halkabb legyen szvsz.
Ha a fogyasztás csökkentése lenne a célja ennek, az megintcsak szemben áll a proci és a ramok tuningolásával és egy egyvga-s rendszernél nem is beszélhetünk nagy különbségről árban a fogyasztásnál. Nekem 4.4GHz-en hajtott procival az utolsó 3 hónapban kicsivel többet fogyaztott a gépem konnektorból, mint 4 ezer magyar forint, amiben sok játék és tuning miatti stabilitásteszt volt. (Teljes gép + monitor + modem + 2 router + 5 ülső hdd + hangfalszett + asztali lámpa tartozik bele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest