- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON-T
aktív tag
válasz
beresa963 #6467 üzenetére
Nekem 2db EAH 6870/2Di2S/1G van a gepbe. A "sleepmodos" hiban kivul mas bajom nincs vele.Kb ez a hiba arrol szol, hogy sleep mod utan az egyik kartya gpu/mem 3d-s orajelen megy.
De ez volt 2 db 6850 el is. Szerintem ez valami driver hiba.Kulon kulon kulon viszik az 1000/1150mhz-et fesz emeles nelkul, viszont egybe nem szeretik, meg 1.225-el sem.. de ez nem is erdekel.
A hutese megfelelo, bar ketsegtelen h duplan jobban melegednek egy picivel, de ez gondolom a szellozes hatekonysaganak csokkenese miatt van.
Tehat vegulis en is ajanlom.1 Tanacs: mindenkeppen teszteld ha referencia karit veszel a huttojet, mert nalam volt olyan h 30-35% os ventilatorfordulat mellett enyhen hallhato volt egy olyan hang mintha valamihez hozzaerne. yakuza.tora kolleganak is volt ilyen problemaja. Igaz sapphire referencia karival.
-
Montesantos
senior tag
válasz
beresa963 #6467 üzenetére
Szia!
Nekem egy Asus EAH 6870/2Di2S/1G van a gépembe, eddig rossz tapasztalatom nem volt vele. A játékok alatt 60-62 fokig megy fel a hőmérséklet (Crysis, Cod2, Dragon Age mind max grafikával, elsimítással)
Talán a venti hangja egy kicsit lehetne csendesebb Gondolom nagyobb teljesítmény erősebb hűtés kell rá. (előtte asus 5770 volt venne az csendesebb)
A gépemem semmi nincs húzva, nem is pártolom.
Ezt a kártyát csak ajánlani tudom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged