- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
A 2 napja szuper gyorsan és stabilan működő RI/OS motor következménye ez a dupla hsz.
Jah..és mondanom se kell, hogy a GPU-Z által mutatott GPU értékek nem ugrálnak 2D és 3D között felváltva.
Amik így ugrálnak, ott valami nem lehet gömbölyű, mert akkor ez miért nem ugrál? Én úgy vettem észre, onnantól kezdett ugrálni hogy belenyúltam a kártya BIOS-ába. Akiknél ugrál, ott is bele lett nyúlva a BIOS-ba? Mert ha igen, ott valami történik a kártyával amiről nem tudunk.
-
zack
nagyúr
Köszi a segítséget, de így sem megy. Ezen a sárga DVI porton valamiért nem jó. Kizárt hogy a kártya legyen rossz, mert a másik porton tökéletes, és a sárga porton is gyönyörű képe van az LCD tv-nek.
Mindenesetre nem értem a dolgot. Egyelőre így marad, mert mintha érzékelte volna a 10. driver telepítésnél hogy csak a monitor van rádugva, és azt tette elsődleges megjelenítőnek. Utána bedugtam a tv-t és az lett a másodlagos.
Szóval a problémám megoldódott, az hogy hátul hogy vannak bekötve, nem érdekel...csak azért kicsit bosszant hogy a másik DVI csatin miért tolja el a képet, és miért jó az LCD tv-vel.
Amit észrevettem, hogy amíg a driver nincs fent a sárga csatin is a helyén van a kép a monitoron, csak ugye kicsi felbontásban. Ahogy a drivert felpattintom, a gép ugye újraindul, DOS-ban helyén van a kép, de ahogy belép a win-be elcsúsztatja a képet. Ebből arra tudok gondolni hogy valami a driver-ben lehet ami miatt nem jó a sárga csatin a kép.
A kártya egyébként jónak tünik, mondanom se kell hogy 8+6 tűs a tápcsati, 850/975 az alapórajele 1,35V-tal. A feszt 1,4V tudom tolni az Asus Voltage Tweaker progijával, de még nem néztem meg mennyit megy. Ráér...1,4V az 1000Mhz gondolom vinni fogja, vagy esetleg még többet is. 33% a ventifordulat a GPU 45 fokos zárt házban, jóval halkabb mint az MSI ref. kártyája volt, és persze hűvösebb is.
Igazából ez is hasonlóan 2 slot-os mint a ref, csak a ventilátorban különbözik, ill. a hűtőborda ami még más mivel itt bekalkulálták azt is hogy valaki 1,4V fogja járatni non-stop.De ez így a hülyének is megéri...egy árban volt az MSI Cyclone-nal ami kézbevéve, ehhez képest egy gagyi kártya. A memók sem voltak hűtve külön, a VRM-ek se..csak és kizárólag a GPU. Lényegében ref. kari árában kap a júzer egy akár 1,4V is üzemelő szörnyet.
MSI Cyclone:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest